Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(fashion @ 2010 12 15, 12:58)
Idomu butu suzinoti kur kitos mergytes perka aliejukus?  bigsmile.gif

Aš esu pirkusi iš "Gyvoji kosmetika" ir "Love-eco", nusiskundimų neturiu 4u.gif
ai, tiesa, pirmasis mano apsipirkimas buvo iš parduotuvės "Aliejus" (www.aliejus.com), tai nepatiko schmoll.gif ypatingai sviestmedis smirdėjo doh.gif na sezamų sunaudosiu gal kokiam kūnui, bet veidui tikrai ne. Kaip merginos minėjo, jų kokybė abejotina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2010 12 15, 12:58)
Idomu butu suzinoti kur kitos mergytes perka aliejukus?  bigsmile.gif

Aš iš aromanatural dažniausiai viską perku, kartais iš Kvapų Namų. Kokybe niekada nenusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 11:37)
o tu ir dabar pabūk kokį pusvlandį nieko netepus ir pamatysi kaip tavo oda pati pradės dirbti ir to sausumo gal visai ir neliks. Aš būna tik po kokios valandos hidrolato papurškiu, nors nusprausus ir jaučiasi tempimas ir palietus jaučiasi.

reikes pabandyti kokia valanda nieko nepurksti, nors mano oda misri (vasara i riebuma), bet iskart nuplovus veida jauciu tempima, sausejimo nera, bet tempimas labai jauciasi.
man visai patinka morku hidrolatas is KN, ziemai manau labai liuks, nedziovina odos smile.gif
Atsakyti
kas kitą temą atidarynės, padarykit sąrašą aliejų parduotuvių 4u.gif
temoje tas pats per tą patį, kur perkat, kur geresnis
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 15, 13:30)
kas kitą temą atidarynės, padarykit sąrašą aliejų parduotuvių 4u.gif
temoje tas pats per tą patį, kur perkat, kur geresnis

Yra ir šios temos pradžioj sąrašas, bet manau, kad tas klausimas vistiek neišvengiamas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ar tepat/trinat į galvos odą aliejus?
Aš šiaip plaukams kaip kaukę naudoju linų sėmenų aliejų, palieku 2valandoms ar daugiau, o vakar sumasčiau ir į galvos odą įtrinti (nuo šampūnų pleiskanoja oda, galvoju gal sudrėkinsiu ar kaip), tai arba man tik pasirodė, bet efektas yra, tose vietose nesimato pleiskanų, plaukučiai labai švelnūs. Galvoju reikia toliau praktikuot šitą, tik baisu, nes mano plaukas prie šaknų labai riebus, kasdien plaunu galvą, jau kas antros nebeištempiu, tai ar nesusidirbsiu dar labiau tepdama riebalą ant galvos...?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 15, 14:16)
Merginos, ar tepat/trinat į galvos odą aliejus?
Aš šiaip plaukams kaip kaukę naudoju linų sėmenų aliejų, palieku 2valandoms ar daugiau, o vakar sumasčiau ir į galvos odą įtrinti (nuo šampūnų pleiskanoja oda, galvoju gal sudrėkinsiu ar kaip), tai arba man tik pasirodė, bet efektas yra, tose vietose nesimato pleiskanų, plaukučiai labai švelnūs. Galvoju reikia toliau praktikuot šitą, tik baisu, nes mano plaukas prie šaknų labai riebus, kasdien plaunu galvą, jau kas antros nebeištempiu, tai ar nesusidirbsiu dar labiau tepdama riebalą ant galvos...?

bandyk cameliju alieju, keisk sampuna -imk normaliems, ne riebiems plaukams, daryk azuolo nuovirus- nesamone kasdien plauti juos
Atsakyti
nu tokia, kad blynus kept galima vaikšiot nenoriu aš biggrin.gif tai ir plaunu, kartais kas antrą, jei kur nedega išeiti į viešumą.
Įsigysiu camelijų aliejaus tada, einu skaityt ką jis daro biggrin.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 15, 15:56)
nu tokia, kad blynus kept galima vaikšiot nenoriu aš biggrin.gif tai ir plaunu, kartais kas antrą, jei kur nedega išeiti į viešumą.

Plauku riebalavimasi mazina alaviju gelis - ji reikia itrinti i galvos oda. Sitas tikrai veiksmingas thumbup.gif Be to, mesginos sake, kad padeda Weleda rozmarinu vanduo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 15:39)
bandyk cameliju alieju,

koks poveikis plaukams?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 15, 15:56)

Aš pati ankščiau plaudavau kas diena , kuo dažniau plauni tuo labiau riebaluojasi .Po vaiko gimimo susitvarkė , dabar plaunu į savaitę 2 kartus thumbup.gif
reikia atpratinti plaukus nuo dažno plovimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2010 12 15, 18:13)
Aš pati ankščiau plaudavau kas diena , kuo dažniau plauni tuo labiau riebaluojasi .Po vaiko gimimo susitvarkė ,  dabar plaunu į savaitę 2 kartus  thumbup.gif
reikia atpratinti  plaukus nuo dažno plovimo smile.gif

Aš plaunu kas antrą dieną, svajoju, kad galėčiau tai daryti kas trečią... Kažkaip nesigauna man plaukų atpratinti nuo dažno plovimo. Su plaukų galiukais viskas gerai, ištempčiau jaučiu ir savaitę kokią neplovusi, bet jau šaknys doh.gif Matyt dar ir nuo gyvenimo būdo, stresų priklauso kaip greit susiriebaluoja. Kepurę žiemą nešioju, tai gal ir ta savo prideda? Nes plaukai prisiploję prie galvos, tiesūs, elektrinasi nežmoniškai, o natūraliai esu garbanė, plaukai purūs. Deja, žiemą viskas atvirkščiai
Atsakyti