"Panoramoj" eilinį kartą nieko negavau, ekologiškų prod. parduotuvėlėj jau žada nuo praeitos sav.,bet taip ir nėra. Teks internetu užsisakinėt
na ,bandysiu as irgi jungtis prie jusu,nes jau seniai domiuosi,bet tik dabar nusipirkau,tai laukiu nerafinuoto kokosu aliejaus
Ieskau atsiliepimo apie tukuma ir murumuru. Aciu.
QUOTE(Dolita @ 2010 12 13, 16:47)
o ssakykit sviestmedis ir yra toks kietas kaip tikras sviestas? kaip ji toki tepti tada ant veido (planuoju mazytei dukrytei pirkti naudojimui nes labai zandukai serpetoja)? o gal tiktu vaikui ir tas nilinis?
taip. galima maisyti su skystu aliejumi, gerai issukus bus patogiau tepti
nilinis sviestm. labai tinkamas veido odai
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 13, 22:51)
Aprasyma skaiciau, bet asmeniniu pastabu noreciau.....
QUOTE(fuksė @ 2010 12 13, 20:19)
Ieskau atsiliepimo apie tukuma ir murumuru. Aciu.
tucuma man labai patinka, jis kietas, bet aš jo atsilaužiu gabaliuką ir taip rankas pasitepu. vasarą tai jis minkštokas pasidaro tai iš vis kaifas jį naudoti -rankoms, paakiams, į kremus.
Murumuru - mano patirtis maža, nes pirkau iš AZ, o ten jų tas sviestas baisiai dvokia, tai niekur vieno kaip ir negalėjau panaudoti. Aromanatural turi kvepiančio, bet jo dar neišbandžiau.
QUOTE(fuksė @ 2010 12 14, 08:05)
Aprasyma skaiciau, bet asmeniniu pastabu noreciau.....
pastabu ir priekaistu jam neturiu o kas patinka, jau rasiau, greitai susigeria, palyginus pvz su jojoba, abrikosu kauliuku aliejais, svelnin, skaistina oda. naudoju nepilna savaite, tai daugiau ka pastebeti nebuvo kada, nebent veliau. mane domina jo poveikis lyginti randukus - bet ta patvirtinsiu/paneigsiu tik ilgiau panaudojus.
Jungiuosi ir aš , laukiu kokosų ir erškėtrožių aliejukų
iki šiol naudojau , avokadų ,kviečių gemalų ir alyvuogių
QUOTE(geguziuke @ 2010 12 14, 14:04)
savo pastebejimus apie siuos aliejukus gal parasytumet
Koki alieju geriau pirkti, rafinuota ar nerafinuota (plaukams, kvieciu alieju ruosiuos isigyti)?
Papildyta:
Ir veidui drekinancio aliejuko reikes isigyti. Bet jauciu, kad tema reikes perskaityti, gal ir atsakymus rasiu
Beveik visus atsakymus jau radau pati, pirmam puslapy viskas aiskiai parasyta. Ot, tersiu tik tema
Papildyta:
Ir veidui drekinancio aliejuko reikes isigyti. Bet jauciu, kad tema reikes perskaityti, gal ir atsakymus rasiu
Beveik visus atsakymus jau radau pati, pirmam puslapy viskas aiskiai parasyta. Ot, tersiu tik tema