Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Vitulka @ 2010 12 12, 14:38)
veidui iš šios parduotuvės aliejaus nenaudočiau  blush2.gif
kūnui, plaukams taip,

drinks_cheers.gif

QUOTE(Etama @ 2010 12 12, 14:56)
Blogi, abejotinos kokybes

Blogi nesakyčiau mirksiukas.gif , gal kokybė jų ne pati geriausia, bet plaukams ir kūnui tikrai galit įsigyti. Tarkim kokosų aliejus tikrai geras, kvepia skaniai, skonis taip pat geras. Tepu kūną, plaukams kaukes darau thumbup.gif Dar plaukams naudoju sezamų, kanapių (to kvapelis nekoks , bet poveikis liuks tongue.gif)Turiu ir daugiau visokių. ax.gif

QUOTE(Muscade @ 2010 12 12, 15:11)
Ačiū, tiesa pasakius jau pasimečiau kur ir ką bepirkti..

Veidui vis tik patarčiau aliejus pirkti iš kitur mirksiukas.gif
Dar dėl drėkinimo. Iš aliejų tokio poveikio nelabai gausit, jie daugiau maitins nei drėkins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 12 12, 18:07)
drinks_cheers.gif
Blogi nesakyčiau  mirksiukas.gif , gal kokybė jų ne pati geriausia, bet plaukams ir kūnui tikrai galit įsigyti. Tarkim kokosų aliejus tikrai geras, kvepia skaniai, skonis taip pat geras. Tepu kūną, plaukams kaukes darau  thumbup.gif Dar plaukams naudoju sezamų, kanapių (to kvapelis nekoks , bet poveikis liuks tongue.gif)Turiu ir daugiau visokių.  ax.gif
Veidui vis tik patarčiau aliejus pirkti iš kitur mirksiukas.gif
Dar dėl drėkinimo. Iš aliejų tokio poveikio nelabai gausit, jie daugiau maitins nei drėkins rolleyes.gif

O sezamo koks kvapas? Nėra baisus biggrin.gif? Jo poveikį jaučiat? Labai daug teigiamų atsiliepimų išgirdau apie jį.
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 12 12, 17:38)
O sezamo koks kvapas? Nėra baisus biggrin.gif?  Jo poveikį jaučiat? Labai daug teigiamų atsiliepimų išgirdau apie jį.

Turiu sezamų al. iš dviejų vietų pirktą. Vieną naudoju veidui, kitą plaukams. Abiejų kvapas labai panašus, vos jaučiamas, toks lyg kokių sėklyčių, man malonus ax.gif Sezamų al. skaitomas vienu iš labiausiai drėkinančių, jis toks lengvas, skystas. Aš aliejinius veido valymus darau su sezamais ir ricina thumbup.gif plaukai po sezamų kaukės labiau blizga. Kartais tepu juos vienus, kartais maišau su kokosais, visaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 12 12, 18:51)
Turiu sezamų al. iš dviejų vietų pirktą. Vieną naudoju veidui, kitą plaukams. Abiejų kvapas labai panašus, vos jaučiamas, toks lyg kokių sėklyčių, man malonus ax.gif Sezamų al. skaitomas vienu iš labiausiai drėkinančių, jis toks lengvas, skystas. Aš aliejinius veido valymus darau su sezamais ir ricina  thumbup.gif plaukai po sezamų kaukės labiau blizga. Kartais tepu juos vienus, kartais maišau su kokosais, visaip mirksiukas.gif

O aliejinį veido valymą su ricina tai kaip suprantu paprastai suvilgot vatos tamponėlį ištepat veidą ir su vandeniu nuplaunat, ar kaip? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 12 12, 15:11)
Ačiū, tiesa pasakius jau pasimečiau kur ir ką bepirkti..
aromanatural gali pasiziuret
QUOTE(baltagėlė @ 2010 12 12, 17:07)
Blogi nesakyčiau  mirksiukas.gif

atsakiau i klausima ar BLOGI. kiekvieno pasirinkimas kur ka pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 12 12, 17:55)
O aliejinį veido valymą su ricina tai kaip suprantu paprastai suvilgot vatos tamponėlį ištepat veidą ir su vandeniu nuplaunat, ar kaip? doh.gif

Apie valymą rasit čia
http://www.supermama...;#entry40114167
Labai išsamiai čia
http://love-eco.lt/blogas/?p=69
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 12 12, 18:07)

Sutikit, kad į klausimą ar blogi, galima įvairiai atsakyti- abejotinos kokybės, vidutiniškos kokybės ir t.t. O pasakymas bogi, tai reiškia netinkami.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 12, 19:07)

aromanatural ko man reikia neturi smile.gif
Atsakyti
jau 3 diena naudoju ersketuogiu alieju, labai patinka, kad puikiai susigeria, geri drekina, zymiai labiau patinka odai negu pries tai naudotas abrikosu kauliukiu al.
zodziu, priejau isvados, kad mano odai labiausiai patinka jojoba ir ersketuogiu aliejai.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 12, 20:51)
jau 3 diena naudoju ersketuogiu alieju, labai patinka, kad puikiai susigeria, geri drekina, zymiai labiau patinka odai negu pries tai naudotas abrikosu kauliukiu al.
zodziu, priejau isvados, kad mano odai labiausiai patinka jojoba ir ersketuogiu aliejai.

koks sio aliejaus poveikis?
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 12 12, 15:27)
dėkui už atsakymą  4u.gif  o kas ta vandeninė fazė? (čia šiaip apsišviesti noriu) biggrin.gif

kai daromas kremas, aliejinė fazė (kieti, skysti aliejai) jungiami su vandens faze ( hidrolatais, distiliuotu vandeniu).
Atsakyti
Gal kas naudojot aliejus is www.rudugys.lt konkreciai domina kokosu aliejus ,jojobos aliejus ir argano aliejus .
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 12 12, 18:20)
Apie valymą rasit čia
http://www.supermama...;#entry40114167
Labai išsamiai čia
http://love-eco.lt/blogas/?p=69
Papildyta:

Sutikit, kad į klausimą ar blogi, galima įvairiai atsakyti- abejotinos kokybės, vidutiniškos kokybės ir t.t. O pasakymas bogi,  tai reiškia netinkami.

tai ir parasiau blogi, abejotinos kokybes
Atsakyti