Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(~VEGA~ @ 2010 12 10, 08:48)
sveikos, jau baigiau jojobos aliejuka, naudojau kunui, rankom, paakiams. Sumasciua kad kanapiu aliejaus noriu, bet nelabai atradau keliose el. parduotuvese:((
koki gi cia rinktis dabar:)))))    g.gif

Sunku patart, nes visiems skirtingi dalykai tinka/patinka smile.gif Aš vieno viskam net ir nenaudočiau... Rankoms ir kūnui imčiau kokosą (jei patinka kvapas) arba nilinį sviestmedį, o paakiams arganą vienareikšmiškai smile.gif
Atsakyti
Sveikos:) skaiciau jūsų temą ir neradau apie tai, gal galit patarti. Koks aliejus labiausia sudrėkintų, pamaitintų sausus plaukų galus? kartais dedu alyvuogių aliejų ir abrikosų aliejų, bet reikia kažko kito matyt...dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, siandien nusipirkau kokoksu alieju is sveiku produktu, gal kuri esat bandziusi ? ax.gif o siaip noreciau paklausti, kaip naduojat kokosu alieju? ar butinai ji kaip kauke naudoti pries plovima? ar galima tiesiog po isplovimo siektiek aliejaus uztepti ant plauku galiuku? na naudoti panasiai kaip seruma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2010 12 10, 19:48)
Sveikos merginos, siandien nusipirkau kokoksu alieju is sveiku produktu, gal kuri esat bandziusi ? ax.gif o siaip noreciau paklausti, kaip naduojat kokosu alieju? ar butinai ji kaip kauke naudoti pries plovima? ar galima tiesiog po isplovimo siektiek aliejaus uztepti ant plauku galiuku? na naudoti panasiai kaip seruma g.gif

Daug kas bandė, kokosų aliejus kaip kokosų aliejus, geras.
Galima prieš plovimą, galima lašelį po plovimo, jei patinka. Man po plovimo nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 10, 20:25)
Daug kas bandė, kokosų aliejus kaip kokosų aliejus, geras.
Galima prieš plovimą, galima lašelį po plovimo, jei patinka. Man po plovimo nepatinka.

O koks tinka po plovimo? Bandžiau tepti vos vos ant sausų plaukų galiukų kokosų aliejaus, bet man netiko schmoll.gif Kaip kaukė prieš plovimą sakyčiau nebloga buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 12 10, 21:58)
O koks tinka po plovimo? Bandžiau tepti vos vos ant sausų plaukų galiukų  kokosų aliejaus, bet man netiko  schmoll.gif Kaip kaukė prieš plovimą sakyčiau nebloga buvo  ax.gif

Man, asmeniškai, joks. Iš viso manau, kad aliejai po plovimo gali tikti tik labai sausiems ir labai ilgiems plaukams, nes trumpesni, ploni (kaip mano) apsunksta, sulimpa sruogom net nuo lašelio ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 10, 22:03)
Man, asmeniškai, joks. Iš viso manau, kad aliejai po plovimo gali tikti tik labai sausiems ir labai ilgiems plaukams, nes trumpesni, ploni (kaip mano) apsunksta, sulimpa sruogom net nuo lašelio ir tiek.

teisybe ,as siandien isbandziau kokosu alieju po plovimo, tai tik sulipo plaukai biggrin.gif meginsiu kaip kauke.. o sakykit, sveikuose produktuose tikrai nerafinuoti aliejai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2010 12 10, 22:23)
o sakykit, sveikuose produktuose tikrai nerafinuoti aliejai ? smile.gif

Taip, geri jie.
Atsakyti
as esu bandzius ant sausu plauku kokoso alieju, buvo liuks ax.gif
ant dar vos vos dregnu plauku tepu. laseli aliejaus ant pirstu ir tada per plaukus perbraukiu kelis kartus. plaukai tada buna minksti ir blizga thumbup.gif tik jei truputi per daug, tada buna tokie priploti prie galvos (bet nesusiriebalave). beje, mano plaukai trumpi.
Papildyta:
beje, manau cia delto taip gerai gaunasi, kad ant dregnu plauku, o ne ant sausu. kai bandziau ant sausu, tai sulipo sruogelem ir tokie sunkus pasidare.
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2010 12 10, 10:13)
Sveikos:) skaiciau jūsų temą ir neradau apie tai, gal galit patarti. Koks aliejus labiausia sudrėkintų, pamaitintų sausus plaukų galus? kartais dedu alyvuogių aliejų ir abrikosų aliejų, bet reikia kažko kito matyt...dėkui už atsakymus 4u.gif

na, kokie aliejai isskyrus alyvuogiu abrikosu ir kokosu dar gerai plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2010 12 10, 23:41)
na, kokie aliejai isskyrus alyvuogiu abrikosu ir kokosu dar gerai plaukams?

Man labiausiai avokadų patinka.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 12 10, 20:58)
O koks tinka po plovimo?

sako, kad vynuogių kauliukų wink.gif
Atsakyti