Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Katherina @ 2010 12 09, 15:32)
Ricinos al. dečiau tik ant galų, t.y.nuo pusės ilgio,  nes jis klampus, sunkiau plaunasi. Aš visą laiką pilu iš akies, maždaug 1:1. Mano plaukai žemiau liemenėlės užsegimo, tai aš galams sutepu kokius 2-3 arbat.šaukštelius, bet kitos sutenka ir mažiau

Dekui uz patarima 4u.gif
Atsakyti

i 
Žinutes apie eterinius aliejus perkėliau čia
Atsakyti
jeigu vis iseina kalba apie eterinius aliejus sioje temoje, tai gal butu galima naturaliu ir eteriniu alieju temas sujungti? 4u.gif butu paprasciau diskutuoti/sekti diskusija.
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2010 12 09, 20:25)
jeigu vis iseina kalba apie eterinius aliejus sioje temoje, tai gal butu galima naturaliu ir eteriniu alieju temas sujungti?  4u.gif  butu paprasciau diskutuoti/sekti diskusija.

nežinau.
tegu daug išmanančios pasisako, ar būtų tikslinga smile.gif

o tos, kurios nori kooperuotis, tegu deda skelbimus į Kosmetikos išparduotuvę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2010 12 09, 20:25)
jeigu vis iseina kalba apie eterinius aliejus sioje temoje, tai gal butu galima naturaliu ir eteriniu alieju temas sujungti?  4u.gif  butu paprasciau diskutuoti/sekti diskusija.

Nedarykim balagano, EA ir baziniai al. visiskai skirtingi dalykai, nejungsim visu grozio subforumo temu juk i viena?
Atsakyti
Manau atskiros temos yra logiška. Atsiprašau už mano buvusį OT - užsiprenumeravus tiek temų, kartais nebeatseku kurioj ką rašau doh.gif

Etama pirmiau spėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsė: 09 gruodžio 2010 - 22:45
Sveikos,

gal katra gali patari kur geriau pirkti nilinį sviestmedžių aliejų g.gif Nusižiurėjus esu KN, bet gal kur tokios pat kokybės (tiesa, nežinau kokia ten kokybė, nes dar nepirkau blush2.gif ) galima įsigyti truputuką pigiau ax.gif
Atsakyti
Čia pigiau: http://www.aromanatu...sviestas-1.html mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 10, 02:09)

o kaip kokybė jo? Gal žinai kiek atsiuntimas kainuoja?

bet išvis labai keista kodėl tas pats produktas, o kainas skiriasi dvigubai nuo KN g.gif Nors KN man labai patikimai atrodo, nes rengia mokymus, seminarus ir t.t. žodžiu apsišvietę kaip reikalas manau
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2010 12 10, 02:16)
o kaip kokybė jo? Gal žinai kiek atsiuntimas kainuoja?

bet išvis labai keista kodėl tas pats produktas, o kainas skiriasi dvigubai nuo KN g.gif Nors KN man labai patikimai atrodo, nes rengia mokymus, seminarus ir t.t. žodžiu apsišvietę kaip reikalas manau

Kainos yra svetainėje prie pirkimo sąlygų. Kaina mažesnė - nes nereikia išlaikyti parduotuvės ir personalo. Parduotuvė savininkė Monica SM narė, labai šauni moteris 4u.gif Visada atsako, pataria ir t.t.
Atsakyti
gal todel, kad viena parduotuve internetine, kita su n darbuotoju? jei zinai KN politika, nebeturetum stebetis tokiais dalykais, kodel pas juos kainos tokios, o pas kitus kitokios. viskas kainuoja-algos, vazinejimai ir t.t.
Atsakyti
sveikos, jau baigiau jojobos aliejuka, naudojau kunui, rankom, paakiams. Sumasciua kad kanapiu aliejaus noriu, bet nelabai atradau keliose el. parduotuvese:((
koki gi cia rinktis dabar:))))) g.gif
Atsakyti