aš jau rašiau, kodėl nukrypimų geriau nebūtų.
todėl ir yra tema "Natūralūs aliejai", o ne "Kosmetiką gaminamės pačios". Pastaroji kitam skyrelyje. Kam tada ji reikalinga?
"Natūralios kosmetikos temoj" būna diskusijų apie savo gamybos kremus, "aromanatural" temoj taip pat ir dar ekologijos skyrelyje.
jūs man atsakykit, kodėl tada nares prisikuria tų temų tiek, jei kiekvienoj paskui tas pats per tą patį?
ir dabar dar šitą temą norit tokią padaryt.
gailėkit kitų laiko, nevisos čia apie šilkus ir pan. ateina skaityt.
" Švaru ten, kur nešiukšlina. Nepamirškite, kad mes patys kuriame savo virtualaus gyvenimo aplinką. Būkime tvarkingi."
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 07, 15:46)
Į temą: nuo nieko man taip nežvilga plaukai, kaip nuo sezamų aliejaus Pats pačiausias mano aliejus plaukams.
Kokiu budu ji naudojate? darote aliejine kauke ar isplautus tepate?
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 18:37)
kai už nilinį sviestmedį būčiau sumokėjus iki 20 Lt geriausiu atveju, o už tą aliejų mišinį 47 lt suplojau.
negalima, nes vaikui per sunkus ar kažkas panašaus,
sakot reikėjo domėtis? gal ir reikėjo, bet aš prisiskaičius liaupsių KN, tikėjaus tokio aptarnavimo ir Klaipėdoj...
negalima, nes vaikui per sunkus ar kažkas panašaus,
sakot reikėjo domėtis? gal ir reikėjo, bet aš prisiskaičius liaupsių KN, tikėjaus tokio aptarnavimo ir Klaipėdoj...
fui, kaip negražiai pasielgė Pamatė, kad dėl vaikučio viską paimtum ir prakišo Tai tęsiant temą, kas įeina į tą mišinį? Kaip jis vadinasi? Čia KN mišinys? Tokio nesu girdėjusi.
nesiplėsiu, bet nesąmones kalbėjo. Gali būti puikiausiai naudojamas ir vienas. Galėjai KN temoje paklausti, jei iš tenykščio asortimento rinkaisi prieš eidama į parduotuvę, juk nemažai yra, kas gali pasisakyti
na, KN moterys dirba TIK dviejose vietose Vilniuje. Visi kiti tik perparduoda KN produktus, tai yra tau ir kitiems pirkėjams daro tokią paslaugą, kad gali įsigyti KN produktų už tą pačią kainą kaip ir Vilniuje, nemokėdama papildomai už pašto paslaugas ar autobusų siuntas. Daugiau nieko nesitikėčiau, deja...
jei nieko prieš, norėčiau percituoti tavo žinutes, arba kad pati jas perkeltum ir į KN temą. Būtų sveika, jei KN pamatytų, kokios kvalifikacijos žmonės jų vardu ir kaip dirba
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 07, 20:02)
manau nedideli nukrypimai, kurtie susije su aliejais (priedai prie alieju ir pan) butu visai logiski ir suprantami.
Man irgi tai visai netrukdo, netgi sakyciau praplecia akirati
QUOTE(Satura @ 2010 12 07, 19:52)
fui, kaip negražiai pasielgė Pamatė, kad dėl vaikučio viską paimtum ir prakišo Tai tęsiant temą, kas įeina į tą mišinį? Kaip jis vadinasi? Čia KN mišinys? Tokio nesu girdėjusi.
nesiplėsiu, bet nesąmones kalbėjo. Gali būti puikiausiai naudojamas ir vienas. Galėjai KN temoje paklausti, jei iš tenykščio asortimento rinkaisi prieš eidama į parduotuvę, juk nemažai yra, kas gali pasisakyti
jei nieko prieš, norėčiau percituoti tavo žinutes, arba kad pati jas perkeltum ir į KN temą. Būtų sveika, jei KN pamatytų, kokios kvalifikacijos žmonės jų vardu ir kaip dirba
mišinys .
ne KN. Dbr žiūriu, kad eko ženkliukų nėra, vadinas, tik natūralus, ne ekologiškas bog snim, tik tiek, kad gaila, galvojau, kad Maximose apgaudinėja, bet tik ne tokioj parduotuvėj
man labai greit reikėjo ir ėjau su ta mintim, kad pirksiu sviestmedį, ir pirkau iškart, ką patarė, kitą dieną reikėjo išsiųst leliukui
būčiau turėjus laiko, būčiau nepirkus, tipo atėjus pasikonsultuot, tik paskui pirkus. Nieko, vis šiokia tokia patirtis, tik tikiuos, kad tiks vaikui
cituok aišku, jei manai, kai reik
As daznai uzsuku i ta parduotuve, ir handmade naturals kosmetika esu pirkusi tai man patinka, o del pardavejos, as kaip suprantu jinai yra parduotuves savininke, berods anksciau dirbo frydricho pasaze vyninej o pries tai buvusi savininke isvykusi su visam , matyt perleido versla, ir as pastebejau kad ji kartais nusisneka, pirkau rozmarinu hidrolata, klausia ka darysiu, sakau plaukai slenka, purksiu plaukus ir galvos oda, sako oj ne netinka , hidrolatai naudojami drekinimui daugiau.. atsiprasau uz OT
nemanau kad jinai apgaudineja, manau kad pati dar nlb ismano
i tema.. man patinka ersketroziu aliejus is AN, naudoju po laseli ar kelis and veido kremo ir paakius tepu, bet ne kaskart...
nemanau kad jinai apgaudineja, manau kad pati dar nlb ismano
i tema.. man patinka ersketroziu aliejus is AN, naudoju po laseli ar kelis and veido kremo ir paakius tepu, bet ne kaskart...
QUOTE(agnite @ 2010 12 07, 16:27)
Koks jūsų plaukų tipas?
Dažyti, šaknys riebaluojasi, plaunu kasdien praktiškai.
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 12 07, 19:31)
Kokiu budu ji naudojate? darote aliejine kauke ar isplautus tepate?
Prieš plovimą pasidarau šilto aliejaus masažą - įmasažuoju pagrinde į galvos odą, pabaigoje sutepu visus plaukus. Tada laikau per naktį arba bent porą valandų iki plovimo. Aliejų šildyti reikia įstatant induką į kitą indą su karštu vandeniu. Po plovimo netepu aliejais, nes plaukai trumpi, bijau Ir taip šaknys super greitai susiriebaluoja...
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 21:40)
ryt padirbėsiu su KN tema
stop. Abejoju, kad ant sviestmedžio yra kažkokie ekosertifikatai. Duočiau kokius 50 proc., taip kad čia praradimo tikriausiai nėra. Kita vertus, vietoje vieno produkto su vienu ingredientu turi vieną produktą su 9-iais, tarp jų keli eteriniai aliejai. Bet jei tai vaikiška produkcija, į ją EA dedama tikrai be galo mažai, ne taip, kaip suaugusiems. Eteriniai sudėti draugiški vaikams, turėtų raminti vaikiuką, atpalaiduoti.
dabar lauksim žinių, kaip į pirkinį sureaguos mažasis vartotojas
neblogas dalykas tikrai. Tik apmaudu, kad nusipirkai ne tą, ką norėjai. Šiaip matyt visose parduotuvėse kartais verta parodyti užsispyrimą ir nepasiduoti įkalbinėjimams
Merginos, akip vertinat toki jazminu alieju? kaip suprast cia parasyta sudeti? taip iseina kad nenaturalus cia?
http://www.rudugys.l...s?product_id=98
QUOTE(Indijaa @ 2010 12 08, 19:05)
Merginos, akip vertinat toki jazminu alieju? kaip suprast cia parasyta sudeti? taip iseina kad nenaturalus cia?
Sudėtis - parafinas, kvapai.
Nenatūralus.
Vakar nusipirkau alyvuogių aliejų, galvoju pasidaryti plaukų kaukę su ricinos aliejumi. Gal galėtumėte patarti kokį santykį turėčiau maišyti?
QUOTE(bugyte @ 2010 12 09, 10:37)
Vakar nusipirkau alyvuogių aliejų, galvoju pasidaryti plaukų kaukę su ricinos aliejumi. Gal galėtumėte patarti kokį santykį turėčiau maišyti?
Ricinos al. dečiau tik ant galų, t.y.nuo pusės ilgio, nes jis klampus, sunkiau plaunasi. Aš visą laiką pilu iš akies, maždaug 1:1. Mano plaukai žemiau liemenėlės užsegimo, tai aš galams sutepu kokius 2-3 arbat.šaukštelius, bet kitos sutenka ir mažiau