QUOTE(Satura @ 2010 12 07, 17:53)
kad nelabai nusimananti moteriškė papuolė, tai juk visur būna - nereiškia, kad patys produktai blogi. Manau, kad nupirkai aukštos kokybės dalyką, tuo ir reikia džiaugtis
o ką pasakė, kodėl, anot jos, vienu sviestmedžiu negalima? Norėjo, kad ir kitą aliejų jo paminkštinimui pirktum ar kaip??
nea, tai aš tikiu, kad neblogi, bet kaina
kai už nilinį sviestmedį būčiau sumokėjus iki 20 Lt geriausiu atveju, o už tą aliejų mišinį 47 lt suplojau.
vadinas, pardavėja suinteresuota prakišt kuo brangesnę prekę, nes matė, kad lengva apgaut.
paprastoj kosmetikoj parduotuvėj, kur šį tą nusimanau, manęs nebūtų apmovė. Jaučiuos apgauta ir daugiau to patirt nenoriu
negalima, nes vaikui per sunkus ar kažkas panašaus, paklausė, koks vaiko amžius, pasakiau, kad 5 mėn, tai man ji "tai tuo labiau negalima". O ką aš žinau
ma iki natūralių priemonių išmanymo labai toli
QUOTE(bambooce @ 2010 12 07, 17:59)
"...moderatore tikrai ne kiekviena gali būt..." - moderatoriu atranka vyskta viesai, taip kad gali tapti kas panori. anketa gali pildyti bet kas. nemanau kad pries tampant moderatoria buvai kazkuo ypatinga nei cia visos kitos kalbancios
nu ką jūs kalbat lyg žinotumėt
anktą gali kiekviena užpildyt ir ką? nuo to ji moderatorė nepasidarys
jei jums bus lengviau, galiu pasakyt, kad jūs man nesat persona non gratta, tik jūs čia bandot mane provokuot
jei turit asmeniškumų rašykit į AŽ.
QUOTE(agnite @ 2010 12 07, 18:01)
Tai gal tada ta narė apie šilką ir pantenolį čia negalėjo užsiminti, nes čia leidžiami tik tokie žodžiai kaip
aliejus
Kažkas užsiminė, aš tik paklausiau...nebuvo prirašyta paklodžių vien apie pvz šilką.
Kaip kažkas minėjo apie mažus nukrypimus - tai jų neina išvengti. Ir kai jie tikrai
maži nematau reikalo čia dalinti pastabas.
tie maži nukrypimai pavirsta į n žinučių ne į temą, žinau, ką sakau. Ne nuo vakar forume.
jūs paklausėt, narė atsakys, jūs vėl klausit ir ilga daina gali išeit
jei domitės natūralia kosmetika, nereiktų apsistot ties viena tema, nors kelias perskaityt "natūralios kosmetikos gamintojų" temas.
po tų laidų durdomas galiu pasakyt, dar nesu mačius, kad taip tas pats per tą patį kartotus ir ne tik šioj temoj
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2010 12 07, 18:07)
O kokia konkreciai parduotuve jus nusivylete?
BIOECO, Tel. 8 46 214222, Šaltkalvių g. 3
Papildyta:
taip, geriau būčiau iš aromanatural.lt nilinį sviestmedį parsisiuntus ir sumokėjus 8.80lt už pristatymą nei ten ėjus, bet man reikėjo labai skubiai.
iš klaidų mokomės, nors visažistė labai išgyrė tą parduotuvę, bet mano patirtis nekokia.
sakot reikėjo domėtis? gal ir reikėjo, bet aš prisiskaičius liaupsių KN, tikėjaus tokio aptarnavimo ir Klaipėdoj...