Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(bambooce @ 2010 12 07, 17:51)
mergaites, eikit i "ekologiskas gyvenimo budas" -> "Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV, konsultuojamės, gaminame, rodomės"

ten ir apie aliejus, ir apie hidrolatus ir apie koncervantus pasisneketi galesit, pasiklausti kas domina

ten ir Vitulkos nera

temos šiame forume yra ne todėl, kad jas sugalvojo Vitulka, o todėl, kad būtų tvarka. Jei tema apie aliejus, tai ir kalbame tik apie aliejus, kartais su nedideliais nuklydimais. Bet jei ateinama ir klausiama visai ne į temą, tai moderatorė (šiuo atveju Vitulka) privalo įspėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 07, 17:06)
Laimė numirtų iš juoko tokį briedą perskaičiusi  lotuliukas.gif - nu rimtai, mergos, netikėkite tokiom nesąmonėm.

kai einu į parduotuvę, eko šiuo atveju, atvirai pasakius nelabai nusimananti, tai mane turėjo apšviest. Bet apgavo. Daugiau ten neisiu smile.gif
QUOTE(Satura @ 2010 12 07, 17:18)
ten ta moteris, jei parduotuvės nepainioju, laužė natūralumą su KN, o šalia buvo sintetinių šampūnų pristačiusi. Buvo, kas ir apsipirko... Kažin, ar galima tikėti jos profesionalumu.

bet ir man įdomu, kokius ji išsakė argumentus. Jei vis dar ji KN atstovauja, tai KN vertėtų rimtai susirūpinti jos kvalifikacija smile.gif

nemačiau nenatūralių priemonių g.gif
jei KN puslapyje jų kontaktai, tai aš galvoju, kad tai atstovai. Kvalifikaciją ne man nustatynėt, bet kaip rašiau daugiau ten neisiu schmoll.gif

QUOTE(bambooce @ 2010 12 07, 17:19)
as kalbu uz dauguma. konfkiltas buvo del pirmo puslapio, moderatoriai kazkodel uzkliuvo o visoms tiko ir patiko, o jai kazkas uzsimena apie kazka ne i tema, galima graziai pasakyti ar parasyti nuoroda.

moderatoremis mes visos cia galime buti, tad ji niekuo neisskirtine nei kitos cia kalbancios, ir be to i "moderatoriaus teises ir pareigas" priekabiavimas prie zmoniu neiena

čia jūs konfliktuojat, nes jaučiatės baisiai įžeista už kritiką. Mokykitės ją priimt.
jei kažkam patiko ir rašo, jog patinka, kad jus paguost mirksiukas.gif bet tai nereiškia, kad su pirmu postu viskas ok.
jūsų tekstas net rašytas nelietuviškai.
negalvokit, kad temoj "Natūralios kosmetikos gamintojai" manęs nėra cool.gif tiesa kitos temos nepasiekiu, bet nereiškia, kad negaliu stebėt rolleyes.gif
moderatore tikrai ne kiekviena gali būt, tai daug sudėtingiau nei gali atrodyt rolleyes.gif
aš nepriekabiauju, tvarką palaikau.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 17:47)
Daugiau ten neisiu  smile.gif

kad nelabai nusimananti moteriškė papuolė, tai juk visur būna - nereiškia, kad patys produktai blogi. Manau, kad nupirkai aukštos kokybės dalyką, tuo ir reikia džiaugtis smile.gif

o ką pasakė, kodėl, anot jos, vienu sviestmedžiu negalima? Norėjo, kad ir kitą aliejų jo paminkštinimui pirktum ar kaip??

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 16:27)
o aš buvau eko parduotuvėj ir man pasakė, kad gryno sviestmedžio vaikui tept negalim

kaip tik vaikui sviestmedis pats paciausias, tepam su niliniu ir veiduka, ir kuneli. Nei sauseja, nei nusala ir odele apsaugota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 16:47)
čia jūs konfliktuojat, nes jaučiatės baisiai įžeista už kritiką. Mokykitės ją priimt.
jei kažkam patiko ir rašo, jog patinka, kad jus paguost  mirksiukas.gif bet tai nereiškia, kad su pirmu postu viskas ok.
jūsų tekstas net rašytas nelietuviškai.
negalvokit, kad temoj "Natūralios kosmetikos gamintojai" manęs nėra  cool.gif tiesa kitos temos nepasiekiu, bet nereiškia, kad negaliu stebėt  rolleyes.gif
moderatore tikrai ne kiekviena gali būt, tai daug sudėtingiau nei gali atrodyt  rolleyes.gif
aš nepriekabiauju, tvarką palaikau.

"...jei kažkam patiko ir rašo, jog patinka, kad jus paguost..." lotuliukas.gif mergaites - daugiau taip nedaryti, nes jusu komplinetai buvo prilyginti - paguodai

"...moderatore tikrai ne kiekviena gali būt..." - moderatoriu atranka vyskta viesai, taip kad gali tapti kas panori. anketa gali pildyti bet kas. nemanau kad pries tampant moderatoria buvai kazkuo ypatinga nei cia visos kitos kalbancios
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 03, 13:59)
o ar tinka koks aliejus akiu makiazui valyt, ar cia as jau is kitos operos? 
man patiko abrikosu al. konkreciai akiu makiazo valymui
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 04, 16:26)
Noriu paklausti kaip jus kelis laselius is buteliuko aliejaus islasinat
gali naudotis pipete, yr Aromanatural ir bet kur kitur, manau
QUOTE(bambooce @ 2010 12 04, 19:06)
sakykit, merginos, kas geriau butu plauku galiukams? avokadu aliejus ar alyvuogiu?
visi aliejai geri, jei naudoji ir 'neuzmeti' smile.gif kuris butent tavo plaukams patiks, tai tik bandymu keliu pamatysi
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 12 05, 15:12)
Tik dabar, atsalus orui, pastebjau, kad vel lenda odos sausumas..
ricina sausina, gali mazinti kieki arba naudoti papild. priemones odos drekinimui
QUOTE(Satura @ 2010 12 06, 09:19)
ne sandalo, o santalo.
biggrin.gif nepiktybiskas juokas suime ir man hihihi.gif
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 07, 13:46)
Prie ko svetingumas, jei aliejų temoj apie kremus klausia?  smile.gif

Į temą: nuo nieko man taip nežvilga plaukai, kaip nuo sezamų aliejaus smile.gif Pats pačiausias mano aliejus plaukams.
drinks_cheers.gif

Man sezamai plaukams irgi patiko-paglotnino, labai suminkstino ir pablizgino plaukus. maciau kazkuri mergina klause, tai mano nedazytus plaukus taip paveike smile.gif
QUOTE(Satura @ 2010 12 07, 17:53)
kad nelabai nusimananti moteriškė papuolė, tai juk visur būna - nereiškia, kad patys produktai blogi.
drinks_cheers.gif reiktu tiesiog daugiau pasidomet paciais produktais, kiek susidariau nuomone, nelabai yra tokiu tasku pasirinkimo Klaipedoje
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 17:28)
apie šilką ir pantenolį kitoj temoj klauskit
nedarykit košių iš temų, paliksiu tik vieną išvis tada "natūralios kosmetikos gamintojai"

Tai gal tada ta narė apie šilką ir pantenolį čia negalėjo užsiminti, nes čia leidžiami tik tokie žodžiai kaip aliejus smile.gif
Kažkas užsiminė, aš tik paklausiau...nebuvo prirašyta paklodžių vien apie pvz šilką.
Kaip kažkas minėjo apie mažus nukrypimus - tai jų neina išvengti. Ir kai jie tikrai maži nematau reikalo čia dalinti pastabas. smile.gif

P.S. Gal ir geriau būtų ta viena tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 18:47)
kai einu į parduotuvę, eko šiuo atveju, atvirai pasakius nelabai nusimananti, tai mane turėjo apšviest. Bet apgavo. Daugiau ten neisiu  smile.gif

<...>

O kokia konkreciai parduotuve jus nusivylete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 07, 18:59)
moderatoriu atranka vyskta viesai, taip kad gali tapti kas panori. anketa gali pildyti bet kas. nemanau kad pries tampant moderatoria buvai kazkuo ypatinga nei cia visos kitos kalbancios

na koks skirtumas.bet ji jau yra moderatore.ir viskas.vadinas turi ir teise ir pareiga teikti pastabas.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 07, 17:53)
kad nelabai nusimananti moteriškė papuolė, tai juk visur būna - nereiškia, kad patys produktai blogi. Manau, kad nupirkai aukštos kokybės dalyką, tuo ir reikia džiaugtis smile.gif

o ką pasakė, kodėl, anot jos, vienu sviestmedžiu negalima? Norėjo, kad ir kitą aliejų jo paminkštinimui pirktum ar kaip??

nea, tai aš tikiu, kad neblogi, bet kaina doh.gif kai už nilinį sviestmedį būčiau sumokėjus iki 20 Lt geriausiu atveju, o už tą aliejų mišinį 47 lt suplojau.
vadinas, pardavėja suinteresuota prakišt kuo brangesnę prekę, nes matė, kad lengva apgaut.
paprastoj kosmetikoj parduotuvėj, kur šį tą nusimanau, manęs nebūtų apmovė. Jaučiuos apgauta ir daugiau to patirt nenoriu smile.gif
negalima, nes vaikui per sunkus ar kažkas panašaus, paklausė, koks vaiko amžius, pasakiau, kad 5 mėn, tai man ji "tai tuo labiau negalima". O ką aš žinau doh.gif ma iki natūralių priemonių išmanymo labai toli

QUOTE(bambooce @ 2010 12 07, 17:59)
"...moderatore tikrai ne kiekviena gali būt..." - moderatoriu atranka vyskta viesai, taip kad gali tapti kas panori. anketa gali pildyti bet kas. nemanau kad pries tampant moderatoria buvai kazkuo ypatinga nei cia visos kitos kalbancios

nu ką jūs kalbat lyg žinotumėt doh.gif anktą gali kiekviena užpildyt ir ką? nuo to ji moderatorė nepasidarys mirksiukas.gif
jei jums bus lengviau, galiu pasakyt, kad jūs man nesat persona non gratta, tik jūs čia bandot mane provokuot smile.gif jei turit asmeniškumų rašykit į AŽ.

QUOTE(agnite @ 2010 12 07, 18:01)
Tai gal tada ta narė apie šilką ir pantenolį čia negalėjo užsiminti, nes čia leidžiami tik tokie žodžiai kaip aliejus smile.gif
Kažkas užsiminė, aš tik paklausiau...nebuvo prirašyta paklodžių vien apie pvz šilką.
Kaip kažkas minėjo apie mažus nukrypimus - tai jų neina išvengti. Ir kai jie tikrai maži nematau reikalo čia dalinti pastabas.  smile.gif 

tie maži nukrypimai pavirsta į n žinučių ne į temą, žinau, ką sakau. Ne nuo vakar forume.
jūs paklausėt, narė atsakys, jūs vėl klausit ir ilga daina gali išeit smile.gif
jei domitės natūralia kosmetika, nereiktų apsistot ties viena tema, nors kelias perskaityt "natūralios kosmetikos gamintojų" temas.
po tų laidų durdomas galiu pasakyt, dar nesu mačius, kad taip tas pats per tą patį kartotus ir ne tik šioj temoj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2010 12 07, 18:07)
O kokia konkreciai parduotuve jus nusivylete?  g.gif

BIOECO, Tel. 8 46 214222, Šaltkalvių g. 3 smile.gif
Papildyta:
taip, geriau būčiau iš aromanatural.lt nilinį sviestmedį parsisiuntus ir sumokėjus 8.80lt už pristatymą nei ten ėjus, bet man reikėjo labai skubiai.
iš klaidų mokomės, nors visažistė labai išgyrė tą parduotuvę, bet mano patirtis nekokia.
sakot reikėjo domėtis? gal ir reikėjo, bet aš prisiskaičius liaupsių KN, tikėjaus tokio aptarnavimo ir Klaipėdoj...
Atsakyti
as asmeniskai nematau dideles bedos jei bus paklausta apie silka ir pantenoli. juk jie buvo naudojami butent su aliejais, todel kaip ir logiska butu, jei ir cia galima butu aptarti kokius priedus dedama i alieju. ir visai nelogiska klausti kitoj temoj kur pirko silka, jei tas zmogus buna tik sioj temoj. Tai kitoj temoj tikrai neatsakys. o i AZ atsibos atsakineti, jei visi prades rasyti jam ta pati klausima...

manau nedideli nukrypimai, kurtie susije su aliejais (priedai prie alieju ir pan) butu visai logiski ir suprantami.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 07, 20:02)

manau nedideli nukrypimai, kurtie susije su aliejais (priedai prie alieju ir pan) butu visai logiski ir suprantami.

Labai tiksliai pastebėta drinks_cheers.gif
Atsakyti