Mano 7m. dukra siemet pradejo lankyti Kristinos Piekautautes sokiu studija, linijinius sokius.
Labai patenkinta. Salygos geros, mokytoja-nuostabi.
Kiek girdejau, ten ir maziukams yra grupe.
QUOTE(Ikulia @ 2013 10 16, 11:57)
Mano 7m. dukra siemet pradejo lankyti Kristinos Piekautautes sokiu studija, linijinius sokius.
pasiziurejau, tikrai patraukliai skamba... bet uzsiemimu laikas nepritaikytas dirbantiems zmonems
Sveiki, gal turit atsiliepimu apir Tomo ir Gintares sokiu kluba Dance 4 Fun, Silainiuose? ir kazin grupes renkamos nuo rugsejo?
QUOTE(Padangele @ 2013 10 13, 11:18)
gal kas galit rekomenduoti mokyklele ar kokia panasia istaiga kur galetu 2,5 metu vaikas nueiti pasokti.... (pasilaiciai, perkunkiemis, fabijoniskes...) zinau kad esam dar mazi, bet poreikis sokti nenusakomas, populiariasias multikas " RIO" nes ten reikia SOKTI
Virsuliskese prie troleibusu parko yra Kristinos sokiu studija maziems vaikams. Mes lankeme menesi, visai nieko, tik kaina galetu buti mazesne - 100 lt/men uz 45 min per sav manau brangoka
Sveiki
musu 7-mete lanko linijinius sokius LVJC, labai gera trenere, mergaites labai patenkintos ir kaina padori
Si sezona vel lankysime
musu 7-mete lanko linijinius sokius LVJC, labai gera trenere, mergaites labai patenkintos ir kaina padori
Si sezona vel lankysime
QUOTE(sigitela @ 2014 06 17, 08:45)
Sveiki, gal turit atsiliepimu apir Tomo ir Gintares sokiu kluba Dance 4 Fun, Silainiuose? ir kazin grupes renkamos nuo rugsejo?
Lankem ten sokius visus praeitus metus. Pradejom nuo 5,5 metu. Kokie atsiliepimai... Kruva vaiku, visi daro tai, ka nori (kas nori sokti - soka, kiti - begioja). Mano vaikas is tu, kurie norejo sokti, bet rezultatas - gan abejotinas...
Siemet ten nebeeinam, ieskom kitos sokiu studijos Silainiuose. Gal galit kas nors patarti? Dabar mum jau beveik 6,5 metu
Rasykit i az, temos neseku
Aciu
Gal kieno priešmomyklinukas vaikutis Centre (Kaune) lanko šokius, pvz/ street dance? Nes aš nieko neradau...tik Kalniečiai, bet visai kitas miesto galas, plius vėlai treniruotės.
Arba gal kas į Gijelę vedat, kokiu laiku repeticijos, kokia kaina mėnesiui?
Arba gal kas į Gijelę vedat, kokiu laiku repeticijos, kokia kaina mėnesiui?
QUOTE(Mavija @ 2011 01 23, 21:00)
Iš draugės, kurios berniukai lanko gatves šokius, girdėjau, superinius atsiliepimus apie tą gatvės šokių studija BeGood.
Berniukus net baudžia neleidimu į treniruotes .
Kviečiame sokti nuo 6metuku iki...
AKdance šokių klubas. , puskino mokykloje pirma treniruotė nemokama ateik pabandyti!
Info telefonu 869924090 kaunas
Gal kazkur mate girdeje siuolaikinius sokius su baleto- gimnastikos elementais?
Gal kazkur mate girdeje siuolaikinius sokius su baleto- gimnastikos elementais?
irgi tokie domintu