aišku, vakar pradejau banditką, meksiu be nurodyto galo, pati interpretuosiu kžk
QUOTE(nelita @ 2010 12 06, 10:35)
aišku, vakar pradejau banditką, meksiu be nurodyto galo, pati interpretuosiu kžk
Niekaip nesuprantu, ko trūksta, visos schemos yra tose nuorodose Atsisiųskit iš čia, jei bus ramiau - iš čia mezgiau, viskas tikrai buvo
QUOTE(Šilingė @ 2010 12 06, 11:57)
Niekaip nesuprantu, ko trūksta, visos schemos yra tose nuorodose Atsisiųskit iš čia, jei bus ramiau - iš čia mezgiau, viskas tikrai buvo
AČIŪ VISKĄ SUPRATAU, JAU "GAMINU", TIK MAN TAS UŽBAIGIMAS NELABAI, NEMEKSIU EDGE CHAT, BANDYSIU KITAIP JĄ UŽBAIGTI
gal kas nors trumpai galit imest lietuviskai ukiskai paaiskinima kaip daryt Nupps'a? nes sesuo uzbego uz akiu graziai paprasydama Kaledoms jau numegzt Swallowtail skara o ziuriu, ten Nuppsu yra, kuriu as dar nebandzius
Arba gal graziau butu vietoj Nuppso karoliuka-swarovskiuka det?
jau pasiziurejau youtube apie nuppso gamyba
jau pasiziurejau youtube apie nuppso gamyba
QUOTE(Amade @ 2010 12 06, 13:53)
gal kas nors trumpai galit imest lietuviskai ukiskai paaiskinima kaip daryt Nupps'a? nes sesuo uzbego uz akiu graziai paprasydama Kaledoms jau numegzt Swallowtail skara o ziuriu, ten Nuppsu yra, kuriu as dar nebandzius
as nupps`a darau taip:
is 1 akies mezgi 1 gera aki, tada uzmetimas, tada vel 1 gera akis, tada vel uzmetimasir t.t viso 5 akys ir 4 uzmetimai, t.y. 9 akys.
kitoj pusej visas vienu kartu sumegzt i viena
Akis reikia padaryt kiek imanoma laisvesnes, nes kitu atveju bus labai sunku visas 9 sumegt i viena
ar aisku?
Del swarovskiuko nezinau - nebandziau
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 06, 13:10)
as nupps`a darau taip:
is 1 akies mezgi 1 gera aki, tada uzmetimas, tada vel 1 gera akis, tada vel uzmetimasir t.t viso 5 akys ir 4 uzmetimai, t.y. 9 akys.
Akis reikia padaryt kiek imanoma laisvesnes, nes kitu atveju bus labai sunku visas 9 sumegt i viena
ar aisku?
ar aisku?
Aciu uz paaiskinima, taip ir isivaizdavau
Amade, arba taip:
ateina nupps'o eilė-čiumpi vašelį, viską padarai kaip rašė Agnex, tik su vašeliu o ne virbalu, ir dar po devintos akies pajamu ir pertraukiu per visas akis vieną akį ir užmaunu gatavą nupps'ą ant dešinio virbalo. tada neberek bevargt iš blogos pusės surinkinėjant tas akis.
ateina nupps'o eilė-čiumpi vašelį, viską padarai kaip rašė Agnex, tik su vašeliu o ne virbalu, ir dar po devintos akies pajamu ir pertraukiu per visas akis vieną akį ir užmaunu gatavą nupps'ą ant dešinio virbalo. tada neberek bevargt iš blogos pusės surinkinėjant tas akis.
Capricorn[B] ir as tep dariau - man graziau ir lengviau taip
QUOTE(mama-gita @ 2010 12 06, 13:23)
Capricorn[B] ir as tep dariau - man graziau ir lengviau taip
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 06, 13:21)
Amade, arba taip:
aha, youtube sita maciau - man irgi labiau patiko
QUOTE(Šilingė @ 2010 12 02, 21:48)
Dar šlapias Banditas pavasaris Siūlai Drops Alpaca (2 matkeliai po 50 g), 5 nr. virbalai
Man sita skara nebuvo tokia grazi, kol nepamaciau tavosios Nu sita tikrai graziai atrodo, o tos is pavyzdziu ne is tolo taviskei neprilygsta
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 03, 10:10)
Stai ir foto... Deja kokybes nebus Fotografuota kambaryj... bet progai pasitaikius padarysim fotosesija ir lauke ant sniego
kamputis is arti
spalva panasesne pirmose foto
Dydis 135/65cm, siulai Smyrna, sunaudojau 63g
Jeigu kam nors butu ateityj aktualu, tai mezgiau 3mm virbalais ir flower fragmenta kartojau 10kartu
kamputis is arti
spalva panasesne pirmose foto
Dydis 135/65cm, siulai Smyrna, sunaudojau 63g
Jeigu kam nors butu ateityj aktualu, tai mezgiau 3mm virbalais ir flower fragmenta kartojau 10kartu
Aaagnex, man labai grazu Ta geleta man pati graziausia is visu skaru
QUOTE(Šilingė @ 2010 12 03, 12:43)
As irgi vakar pradejau pusskare ir irgi nepataikiau palikt siulo galo akims uzdet
QUOTE(Amade @ 2010 12 05, 15:44)
nuostabu
QUOTE(nelita @ 2010 12 05, 16:32)
mano GAIL šedevras
groziu grozis
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 12 05, 21:23)
sveikutes,pildau temuke ar viena Aeolin ,pavasarinis pūkutis žiema
Negaliu atsiziuret
Ir kitu (nebeisvardinsiu) labai grazus darbeliai.
O vat as prisidirbau su savo pirmaja skara Tik bebaigiant, priespaskutinej eilej ilindau i kompa pasitikslint, nes spausdintoj schemoj neaiskiai matesi ir pamaciau..., kad visur, kur buvo oranzinis langelis(t.y. turejo buti karoliukas arba gera akis, jei be karoliuko) as mezgiau kaip pilka langeli(t.y. bloga aki) Atsispauzdinus schemas nespalvotai ir pilka ir oranzine atrode vienodai, o kai patirties neturiu tam reikale, tai ir primezgiau Nu bet man ir taip jinai visai grazi gavosi, tik vat kitokia nei turetu buti. Vat tik netampyta dar, pirksiu smeigtuku ir bandysiu. nu bus kokia bus, neardysiu jau dabar. busiu atidesne ateity, va gyveni ir mokaisi
Smina- aciu u pagyrima mano skarai - plauoju dar ir pukuota tokia nusimegzt - nu labai smagi ir grazi
o is kur tu istraukei, kad pilkas langelis reiskia bloga aki? Kiek as zinau, tai juodas langelis - reiskia, kad is vis akies nera, o oranzinis - gera akis ir karoliukas... beje, ma atsispauzdinus abu gavosi pilki, tik tas kur juodas turejo but - tamsesnis
o is kur tu istraukei, kad pilkas langelis reiskia bloga aki? Kiek as zinau, tai juodas langelis - reiskia, kad is vis akies nera, o oranzinis - gera akis ir karoliukas... beje, ma atsispauzdinus abu gavosi pilki, tik tas kur juodas turejo but - tamsesnis