Ne nebūna.
Na 2-3 eiles reikia tik pamegzti.
Gali keturių būti perdaug.
Aš net tiksliai nepamenu, kiek pati jų mezgiau,
bet kai tampai skarą - viskas išsitampo, išsilygina.
Jokio kauburio nėra.
Ačiū už pasidalinimą Dilailaila
QUOTE(Šilingė @ 2011 01 12, 08:59)
Dvi sumegztos taip, kad sumezgimas kryptų į kairę pusę. Aš mezgu: 1 akį perkeliu ant dešinio virbalo, antrą išmezgu gerąja, tada ant jos užneriu neišmegztąją
dėkui
QUOTE(dilailaila @ 2011 01 12, 10:29)
Ne nebūna.
Jokio kauburio nėra.
Jokio kauburio nėra.
na, va aš ir bandžiau panašiai daryt, bet kai buvo "kupra" ir išardžiau- pagalvojau nėra ko išradinėt dviračio iki ištampymo reikalai "nedaėjo"
QUOTE(Capricorn @ 2011 01 12, 09:59)
iš rusiškos moheros su kažkuom (nepamenu), ir pavadinimas lyg priaža iz troika kažkaip, kai man rusų kalba ne draugas-tai neatgaminsiu tiksliai. bet labai fainūs siūliukai
jasninko, dėkuj nors už tiek
Sveikos
Jūsų Skaros - nerealiai gražios ...
Maniškės...pirmoji megzta "gail " rašteliu, antroji - pagal gražiosios skaros modelį, ...tik ...pradžią mezgiau pagal konkrečias schemas ( 1, 2 , 3 schemas ), pabaigą - "iš akies "...
Skara iš siūlų likučiu "Smėlis" , 80x160 cm
Skara "Miško paslaptys", 80x160 cm, moheros siulai "Tif - tik"
Skaros kraštų fragmentas:
Jūsų Skaros - nerealiai gražios ...
Maniškės...pirmoji megzta "gail " rašteliu, antroji - pagal gražiosios skaros modelį, ...tik ...pradžią mezgiau pagal konkrečias schemas ( 1, 2 , 3 schemas ), pabaigą - "iš akies "...
Skara iš siūlų likučiu "Smėlis" , 80x160 cm
Skara "Miško paslaptys", 80x160 cm, moheros siulai "Tif - tik"
Skaros kraštų fragmentas:
paburbuliuosiu eilini karta,bet apnertos man sios skaros krastelis negrazus o ypac kita spalva...
ir netampytos...
grazios skaros,bet ne is likuciu...jau geriau likucius skaroms is kokiu kvadrateliu sunaudoti
ir netampytos...
grazios skaros,bet ne is likuciu...jau geriau likucius skaroms is kokiu kvadrateliu sunaudoti
Ir aš savo ružavą iš "Princesės" siūlų tampiau - ir dzin, grįžo atgal kaip jai reikia Nebent su standikliu reikia
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 12, 11:36)
Ačiū už pastebėjimus
Negalėčiau psichologiškai nešioti primityvaus vienspalvio daikto, tad man turi būti arba originalu, arba bent jau kompozicija ( raštų, spalvų ) kažkokia netradicinė
Apnėrimas būtinas - "atsveria" blankią spalvą
Negalėčiau psichologiškai nešioti primityvaus vienspalvio daikto, tad man turi būti arba originalu, arba bent jau kompozicija ( raštų, spalvų ) kažkokia netradicinė
Apnėrimas būtinas - "atsveria" blankią spalvą
nu va,skonio reikalas o man kaip tik grazus daiktas sugadinamas atrodo... bet tiek jau to kas ka megsta,tas ta mezga
kad originaluose ir siulomos sios skaros tada labai primityvios,vien del to,kad rastas nepaskestu spalvu ir siulu skirtingu margumyne
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 12, 13:42)
nu va,skonio reikalas o man kaip tik grazus daiktas sugadinamas atrodo... bet tiek jau to kas ka megsta,tas ta mezga
"Na vkus i cvet tavariščej net". man ir atrodo, kad tai laiko švaistymas(mano akim tos skaros prabangios turi but), nors... Aš pati mamai margutę mezgiau....
QUOTE(mama-gita @ 2011 01 12, 14:15)
"Na vkus i cvet tavariščej net". man ir atrodo, kad tai laiko švaistymas(mano akim tos skaros prabangios turi but), nors... Aš pati mamai margutę mezgiau....
bet is margo siulo ar is visokiu likuciu siulu?
Na va... išgyrėt kažkada mano vienspalves skaras, bet įdomus dalykas : jų neperka ir net dovanų nesugebėjau įsiulyt , o gviešiasi mano "skudurinukių "...įdomu kodėl ?
Papildyta:
Dar keletas mano "Skudurinių onučių "
Čia jau "kaip priklauso " megzta
Papildyta:
Čia dar skarų iš savo rankom megztų archyvų :
Labai didelė, ~ 1,5 m x 3 metrų
Šitos buvo įdėtos temoj "Iš siūlų likučių ":
Papildyta:
Dar keletas mano "Skudurinių onučių "
Čia jau "kaip priklauso " megzta
Papildyta:
Čia dar skarų iš savo rankom megztų archyvų :