Visos skaros turi tik pusę grožio kol nėra išskalbtos ir gerai ištampytos
Taip kad nepatingėkit mergaitės ir pačios tuo įsitikinsit
Shoricel, skara labai, labai
Skara gražuolė
Merginos,patarkit, į ką labiausiai atkreipti dėmesį tampant skarą? Baigiu savo pirmąją gail, ir dabar jau gąsdinuosi, kad nepertampyčiau kaip jūs tai darot?
Merginos,patarkit, į ką labiausiai atkreipti dėmesį tampant skarą? Baigiu savo pirmąją gail, ir dabar jau gąsdinuosi, kad nepertampyčiau kaip jūs tai darot?
QUOTE(Wija @ 2011 01 10, 11:39)
Skara gražuolė
patiesi išskalbtą ir gerai nuspaustą skarą ant kietesnio pagrindo (aš ėmiau storą dekiuką ir ant jo rankšluostį uždėjau), imi adatėles, ištempi kampuką ir pridaigstai. taip kol visa skara ištampai nieko sudėtingo.
QUOTE(Capricorn @ 2011 01 10, 11:48)
patiesi išskalbtą ir gerai nuspaustą skarą ant kietesnio pagrindo (aš ėmiau storą dekiuką ir ant jo rankšluostį uždėjau), imi adatėles, ištempi kampuką ir pridaigstai. taip kol visa skara ištampai nieko sudėtingo.
Ačiū
Aš kažkaip bijau vieną pusę daugiau ištempti nei kitą, kaip man kelis kart yra buvę su staltiesėlėm
na stai... turit dar viena ligoni
siandien pradedu Haruni skara... ziuresim, kaip cia man gausis
QUOTE(Wija @ 2011 01 10, 11:55)
Ačiū
Aš kažkaip bijau vieną pusę daugiau ištempti nei kitą, kaip man kelis kart yra buvę su staltiesėlėm
Pradėk nuo strateginių taškų-centro ir kampų. Nemoku paaiškint. Viskas gaunasi, jei matysi kad nelygu-padailinsi-gi siūlas tempiasi
QUOTE(asta30a @ 2011 01 10, 11:57)
na stai... turit dar viena ligoni
Sėkmės startuojant
QUOTE(Wija @ 2011 01 10, 12:55)
Ačiū
Pirma prisismeik apacia. Bent jau man taip paprasciau, po to issitempi "uodega", o sonai jau savaime issidelioja.
Tiesa, baigiau Gail... Su 11 lapeliu... B ivertino, kaip per didele. Ale sutasys sesuo bendrabutyje, ardyt rankos nekyla.
QUOTE(Nedrasute @ 2011 01 10, 12:45)
Pirma prisismeik apacia. Bent jau man taip paprasciau, po to issitempi "uodega", o sonai jau savaime issidelioja.
Tiesa, baigiau Gail... Su 11 lapeliu... B ivertino, kaip per didele. Ale sutasys sesuo bendrabutyje, ardyt rankos nekyla.
Ačiū, bandysiu
Ką reiškia profė - kosminiu greičiu mezgi
Ir mano 11, tik siūlai kitokie, bet man ji maža atrodo Tikiuosi, po ištampymo neatrodys priešingai
dėkui visoms už pagyrimus mano pirmajai skarai. Tačiau aš įdėjau jau ištampytos skaros nuotrauką Netampyta ji atrodė labai subliuškusi, o kai ištampiau, tai ji ir formą ir kitokią išvaizdą įgavo. Na va, nuliūdau truputėlį, kad jums pasirodė, jog mano skara neištampyta Gal čia tik nuotraukoj taip atrodo Man ji asmeniškai per didelė (padauginau bemegzdama) Mama juokaudama liepė tą skarą Katunskytei padovanoti.
Dabar sau mezgu echo flower, tikiuosi šita jau be klaidų gausis
QUOTE(Shoricel @ 2011 01 10, 15:25)
dėkui visoms už pagyrimus mano pirmajai skarai. Tačiau aš įdėjau jau ištampytos skaros nuotrauką Netampyta ji atrodė labai subliuškusi, o kai ištampiau, tai ji ir formą ir kitokią išvaizdą įgavo. Na va, nuliūdau truputėlį, kad jums pasirodė, jog mano skara neištampyta Gal čia tik nuotraukoj taip atrodo Man ji asmeniškai per didelė (padauginau bemegzdama) Mama juokaudama liepė tą skarą Katunskytei padovanoti.
O kodel tu spygliuku neistempei? Reikejo labiau ja istempt....
Bet kokiu atveju, labai grazi skaryte...
Ta proga parodysiu, kaip mano zydryne pries ir po atrode...
Man tai diena ir naktis...
QUOTE(Nedrasute @ 2011 01 10, 14:35)
O kodel tu spygliuku neistempei? Reikejo labiau ja istempt....
ne visi siulai islaiko istampyma... manoji is angora2 prismeigta gerai atrode, o nuemus ir dar palaikius sulansktyta dingo danteliai... nebent reiketu supurksti su standikliu...