Banditka gražuolytė
Stai ir foto... Deja kokybes nebus Fotografuota kambaryj... bet progai pasitaikius padarysim fotosesija ir lauke ant sniego
kamputis is arti
spalva panasesne pirmose foto
Dydis 135/65cm, siulai Smyrna, sunaudojau 63g
Jeigu kam nors butu ateityj aktualu, tai mezgiau 3mm virbalais ir flower fragmenta kartojau 10kartu
kamputis is arti
spalva panasesne pirmose foto
Dydis 135/65cm, siulai Smyrna, sunaudojau 63g
Jeigu kam nors butu ateityj aktualu, tai mezgiau 3mm virbalais ir flower fragmenta kartojau 10kartu
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 03, 08:13)
Baigiau savo Echo flower
Nors mezgiau ir ne pati maziausia varianta, bet gavosi mazute - 135/65cm
Smagiai labai megesi ir visai nesudetinga... jeigu kas nemezge rekomenduoju
Dar del siulu norejau pastebejima toki Megiau is Smyrnos raudonos spalvos. Tai, kai pradejau skalbt vanduo buvo ryskiai raudonas... Gal kas zinot kaip spalva uzfiksuot? Del skalbimo, tai man negaila, tegul dazo, bet jauciu sudrekus dazys rubus, oda
Nors mezgiau ir ne pati maziausia varianta, bet gavosi mazute - 135/65cm
Smagiai labai megesi ir visai nesudetinga... jeigu kas nemezge rekomenduoju
Dar del siulu norejau pastebejima toki Megiau is Smyrnos raudonos spalvos. Tai, kai pradejau skalbt vanduo buvo ryskiai raudonas... Gal kas zinot kaip spalva uzfiksuot? Del skalbimo, tai man negaila, tegul dazo, bet jauciu sudrekus dazys rubus, oda
Aaagnex, smagiai atrodo skara
Dėl dažymo Visas skaras, kurias mezgiau, o ir kitus pastarojo laiko mezginius skalbiau Dreft (ot reklamos auka ). Vanduo spalvinosi nuo bet kurių siūlų Bet šlapius džioviau ant šviesaus rankšluosčio - pėdsakų kaip ir nelieka
O šiaip spalva fiksuojama kaip ir actuotu vandeniu Atrodo...
QUOTE(angulyte @ 2010 12 03, 08:51)
Labai gražus banditas O kokio dydžio skara gavosi jums? Pas mane jiani mažoka išėjo - mezgiau iš Angora 2 , 3,5 nr.virbaliukais....
Dydis 128 cm x 60 cm Čia standartinė, su 4 pagrindinio rašto pakartojimais. Kadangi numatyta, kad bus nešiojama ant kaklo po striuke, dydžio pakanka. Nešiojimui ant pečių būčiau mezgusi su daugiau pakartojimų
Šilinge - super banditka...
Bijojau net ziuret, kad ir sitos neprisireiktu
Aciu del pagyrimo ir patarimu...
Skalbiau su perwoll - toki siai dienai turejau vilnai skirta...
Ranksluoscio ir man neapdaze, tai gal nera dar beviltiska
Bijojau net ziuret, kad ir sitos neprisireiktu
Aciu del pagyrimo ir patarimu...
Skalbiau su perwoll - toki siai dienai turejau vilnai skirta...
Ranksluoscio ir man neapdaze, tai gal nera dar beviltiska
Šilinge - man visos tavo skaros labai labai . Banditka ir pas mane eilėj. Pamačiusi taviškė, prisiminiau, kad raugei kaip tik patinka salotinė spalva .
Aagnex - tavoji irgi gražuolė . Šita mane irgi vilioja nuo tada, kai pamačiau Olaivos rausvą (nors man matosi balta ) pūkuotukę .
Aagnex - tavoji irgi gražuolė . Šita mane irgi vilioja nuo tada, kai pamačiau Olaivos rausvą (nors man matosi balta ) pūkuotukę .
Olaivos rausvoji, kuria as irgi matau balta ir buvo mano ikvepeja imtis butent sitos skaros
QUOTE(Restar @ 2010 12 03, 10:01)
Šilinge - man visos tavo skaros labai labai . Banditka ir pas mane eilėj. Pamačiusi taviškė, prisiminiau, kad raugei kaip tik patinka salotinė spalva .
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 03, 10:02)
Olaivos rausvoji, kuria as irgi matau balta ir buvo mano ikvepeja imtis butent sitos skaros
mano švelniai rožinį pūkutį apkalbat?
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 03, 11:22)
mano švelniai rožinį pūkutį apkalbat?
Kokio ji tau dydzio gavosi? kiek kartu kartojai Flower schema?
Olaiva - buciau galva davus pakirst, kad balta, ale isiziurejau-nu yr kazko riozinio
Mergaites vel kiek groziu pavariusios-kaip pavydziu . Reik greiciau apsidirbt suplanuotus, bet ne tokius mielus darbus ir kibt dar 1 skarai i atlapus
jei yra klaipediskiu uzmeskit cia akihttp://www.supermama...;#entry42594036
Mergaites vel kiek groziu pavariusios-kaip pavydziu . Reik greiciau apsidirbt suplanuotus, bet ne tokius mielus darbus ir kibt dar 1 skarai i atlapus
jei yra klaipediskiu uzmeskit cia akihttp://www.supermama...;#entry42594036
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 03, 10:25)
Kokio ji tau dydzio gavosi? kiek kartu kartojai Flower schema?
9 kartu,o dydis jos neskariskas,labiau kaip aplink kakla skaryte 1,0m*0,45 mazute,bet svelnute,siltute ir t.t.t
pavasari echo flower is lino megsiu,tik gal apacia kaip laminarijos darysiu
sveikutes,kokie groziai,kokios spalvos
manoji bus Aeolin,vakar baigiau,kaip Šilinges skaros spalvyte,sendien tampysiu ,ryt fotosesija
manoji bus Aeolin,vakar baigiau,kaip Šilinges skaros spalvyte,sendien tampysiu ,ryt fotosesija
vėl skarikių užderėjo
Šilingė, aaagnex gražu
man ir kažkodėl užsifiksavę, kad Olaivos balta flower
na, o man tai visiškas fiasko na, net gėda pasisakyt puskarei niekiap akių uždėt negalėjau, niekaip nepataikiau siūlo ilgio palikt - du sykius dėjau ir........ reikia pailsėt eisiu ką nors gero namams nuveiksiu
Šilingė, aaagnex gražu
man ir kažkodėl užsifiksavę, kad Olaivos balta flower
na, o man tai visiškas fiasko na, net gėda pasisakyt puskarei niekiap akių uždėt negalėjau, niekaip nepataikiau siūlo ilgio palikt - du sykius dėjau ir........ reikia pailsėt eisiu ką nors gero namams nuveiksiu