su naujais skaru mezgamaisiais metais
as startuoju su laminaria is zalio lino
einu pradet
nu ir pas mane ji eileje yra, tik neapsisprendziu is kokiu siulu megzti ja. o is kokio lino megsi
QUOTE(saulxx @ 2011 01 01, 23:08)
nu ir pas mane ji eileje yra, tik neapsisprendziu is kokiu siulu megzti ja. o is kokio lino megsi
is naturalaus,4 giju
smagiai mezgasi,ir spalva grynai tokia samanine
Norėčiau pasirodyti su Haruni anytai...(vaikai nukėkę nufotografavo, nes Kalėdom išnešė tik baigtą )
Siūlai 100% medvilnė BBB
Siūlai 100% medvilnė BBB
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 01, 18:55)
Su Naujais metais !!!!!!!!!!
O gal is Auksaranke.net pirkai ta lina? maciau labai grazios spalvos, gundziausi paimt, bet kazkaip su linu reikalu neturejus taip ir nepaemiau Kiek kazin skarai reiktu kamuoliuku?
As tai startuoju su Percy. Siulai balti, ROMA
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 02, 10:20)
Su Naujais metais !!!!!!!!!!
O gal is Auksaranke.net pirkai ta lina? maciau labai grazios spalvos, gundziausi paimt, bet kazkaip su linu reikalu neturejus taip ir nepaemiau Kiek kazin skarai reiktu kamuoliuku?
as babinose perku lina
bet pamezgus vaizdelis mane labai dziugina
Percy as turiu Romos naturalios vilnos spalvos,sakiau megsiu irgi
Su Naujais mergaites,
Turiu prasyma - gal kas kokiam lobyne turit LazyKaty schema, ji lyg ir nuo sono ar krasto mezgasi. Niekaip nerandu, tik mokama, o gaila...
Turiu prasyma - gal kas kokiam lobyne turit LazyKaty schema, ji lyg ir nuo sono ar krasto mezgasi. Niekaip nerandu, tik mokama, o gaila...
labai grazi ji http://4.bp.blogspot...1600/vJqTX.jpeg bet scema mokama
QUOTE(sigridaU @ 2011 01 02, 13:42)
o man krastelio rasto nesimato absoliuciai,nes tas margumas viska pakavoja
as irgi vienos ieskau,bet niekur nemokamos nera
galim megzt gi ir ne tokia marga , mane forma jos labai kabina. Rupke rupke, gal ir gerai, kad paypal korteles neturiu - sumokeciau tus 5 $ . Daba puse dienos pragaisau ir ka? - grindys neplautos , pietus neruosti ir rezultato ner
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 02, 10:20)
sveikos, merginos
stebiu jusu tema nuo pat pradziu ... ir vis gi neztsilaikiau virusui
laukiu, kol pareis siuliukai ir siuos metus pradesiu su dvime Haruni skarom... balta ir juoda mamai ir uosvienei jubiliejai sia ziemuze - tai, manau turetu patikti sie groziai
QUOTE(mama-gita @ 2011 01 02, 15:31)
galim megzt gi ir ne tokia marga , mane forma jos labai kabina. Rupke rupke, gal ir gerai, kad paypal korteles neturiu - sumokeciau tus 5 $ . Daba puse dienos pragaisau ir ka? - grindys neplautos , pietus neruosti ir rezultato ner
darbas ne vilkas,i miska nepabegs