O aš ateinu pabumbėti apie Angora 2 iš Midaros Nuvariau pusskarę (jos gi prasideda nuo apačios, prisiminkim - kur ažūras ir pats gražumas, akis dedam). Šiurkštus nemielas siūlas, šiaip sau smagumas megzti. O tampant tą ažūrinį kraštelį, be viso kito, tas siūlas ėmė ir... trūko Uždedamasis... pirma eilė... pačioj matomiausioj vietoj Pusskarė tinkama tik ardymui O buvo numatyta dovanojimui. Atsidūriau dovanų minuse
QUOTE(Šilingė @ 2010 12 20, 14:32)
O aš ateinu pabumbėti apie Angora 2 iš Midaros Nuvariau pusskarę (jos gi prasideda nuo apačios, prisiminkim - kur ažūras ir pats gražumas, akis dedam). Šiurkštus nemielas siūlas, šiaip sau smagumas megzti. O tampant tą ažūrinį kraštelį, be viso kito, tas siūlas ėmė ir... trūko Uždedamasis... pirma eilė... pačioj matomiausioj vietoj Pusskarė tinkama tik ardymui O buvo numatyta dovanojimui. Atsidūriau dovanų minuse
aš irgi ką tik pabumbėjau kad nelabai man ta angora2 man nemielas tas siūlas čiupinant mezginį...
Šilinge, pričiom čia tas pacituotas postas apie orchidėjas
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 20, 14:38)
Šilinge, pričiom čia tas pacituotas postas apie orchidėjas
Buvau pasiėmusi citatą ir neparašiau, ir pamiršau...
Sveikos,
Vakar is naujo isskalbiau ir istampiau savo violetine Kiri moherinuke. uzsidejau siandien i darba. po pusdienio ziuriu, kad istampytu snapeliu ne kvapo kazi kodel? siulai Kidmoheris, ne sintetika
Vakar is naujo isskalbiau ir istampiau savo violetine Kiri moherinuke. uzsidejau siandien i darba. po pusdienio ziuriu, kad istampytu snapeliu ne kvapo kazi kodel? siulai Kidmoheris, ne sintetika
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 20, 14:38)
Kad nebūtų ne į temą - gabalėlis Annis
QUOTE(Šilingė @ 2010 12 20, 14:52)
Kad nebūtų ne į temą - gabalėlis Annis
as turbut nebemegsiu daugiau skaru, kur yra lygaus mezgimo klaikiai nuobodu
QUOTE(Amade @ 2010 12 20, 16:07)
as turbut nebemegsiu daugiau skaru, kur yra lygaus mezgimo klaikiai nuobodu
aha,nuobodybe.lygiai geriausia masina megzti lingupji,.linguoji,o paskui krasta tik apmezgi kiaurarasciu ir psio
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2010 12 20, 14:52)
grazi skara,miela spalyte,o kodel i nupsus po karoliuka neimezgei?
Prašau pagalbos...
Jei mezgiau 8 Yucca Chart tai dabar reikia Transition Chart megzti ir paskui Agave Chart? Nelabai suprantu pirmame puslapyje paaiškinimo.
Pirmą skarą mezgiau su 4 Yuccomis tai buvo aišku, o dabar pasiklydau...
Jei mezgiau 8 Yucca Chart tai dabar reikia Transition Chart megzti ir paskui Agave Chart? Nelabai suprantu pirmame puslapyje paaiškinimo.
QUOTE(cipa007 @ 2010 12 20, 20:16)
Prašau pagalbos...
Gali ir be agave chart megzt, cia jau kaip nori As su 6 yuccom dar agave chart pakartojau 2 kartus... nes apsiziurejau, kad bus maza, o ardyt gailejau jau...
O dabar bus turbut beda... truks siulu Nors kol kas dar gal 15g like
baigiau banditka
kokia sekanti/ gal baktusa savo pabaigsiu,ner cia ko kaupti nebaigtukus
kokia sekanti/ gal baktusa savo pabaigsiu,ner cia ko kaupti nebaigtukus
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 20, 16:23)
aha,nuobodybe.lygiai geriausia masina megzti lingupji,.linguoji,o paskui krasta tik apmezgi kiaurarasciu ir psio
Papildyta:
Papildyta:
Nešiotoja bus ne karoliukinio stiliaus
QUOTE(saulxx @ 2010 12 19, 22:28)
noriu šalikėlio schemutės mergytės hellp
Papildyta:
aš ką tik pabaigiau banditką, dariau ją kitaip interpretavau savaip, pabaigiau aš ją GAIL pabaigos raštu , ištampysiu ryt ir pateiksiu jūsų teismui