capri- super idea...ir kokia grazi spalva ...nu mociute labai bus patenkinta ...o vat iskart klausymukas-kazin o jei virsu daryti lygu,kaip cia,ir tik apacia keist kita?nu kad ir ''babuni haruni''? ... as cia ''cekavinuosi'',nes ir mano vyro mociute labai nori megstos skaros..ir siulus jau turiu-pilkus kaip capricorn ...vat tik ziurinejausi tankesne,nes nori nesiot ''kaip skara'' ...
Tikli, dėl to ir mezgiau tankesnę, nes kaip skarutę nešios ji
Manau įmanoma, tik svarbiausia apsiskaičiuot kiek reikia akių turėt iš lygios dalies, kad pradėt kraštelio raštą o pagal turimą haruni krašto schemą lengva tai padaryti
Manau įmanoma, tik svarbiausia apsiskaičiuot kiek reikia akių turėt iš lygios dalies, kad pradėt kraštelio raštą o pagal turimą haruni krašto schemą lengva tai padaryti
Capricorn
as irgi neissigydau nuo viruso. Savaitgali pradesiu Dewdrops. Tik reik virbalus 3,5 nr nusipirkt, nes jau kazkur praganiau
as irgi neissigydau nuo viruso. Savaitgali pradesiu Dewdrops. Tik reik virbalus 3,5 nr nusipirkt, nes jau kazkur praganiau
labukas,kiek graziu skaru uzderejo
as savosios nesubegu istampyt ,reik ssendien susiruost
as savosios nesubegu istampyt ,reik ssendien susiruost
QUOTE(agurčikas @ 2010 12 15, 20:35)
O aš Gail numezgiau iš moherio, fantastiška skara gavosi ir raštas kuo puikiausiai matosi
mano abi gail is kid moherio
ir kid silk
QUOTE(agurčikas @ 2010 12 15, 21:35)
O aš Gail numezgiau iš moherio, fantastiška skara gavosi ir raštas kuo puikiausiai matosi
Papildyta:
Mano Gail
Papildyta:
Mano Gail
Labai labai grazi skara
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 16, 10:36)
grazus siltas variantas
manoj iecho flower iš angoros nenori tampytis pusę val. pamirko vandenyj,po to dvi dienas susmaigstyta,ir kai ją išlaisvinau,tai ji vėl garbanojasi ir kraščiukas tik vos vos pabangavęs
kas ne taip
kas ne taip
QUOTE(siaudukes @ 2010 12 16, 14:57)
manoj iecho flower iš angoros nenori tampytis pusę val. pamirko vandenyj,po to dvi dienas susmaigstyta,ir kai ją išlaisvinau,tai ji vėl garbanojasi ir kraščiukas tik vos vos pabangavęs
kas ne taip
kas ne taip
o ant ko tu ja istempus buvai? As tai istempiau tiek, kad net bijojau, kad gali suplyst Bet kokia suformavau, tokia ir liko nuemus nuo adateliu... tik sliulai pas mane vilnele
merginos cia kazkurias mocherinukes standikliu purske... Gal tai butu iseitis?
QUOTE(siaudukes @ 2010 12 16, 14:57)
kas ne taip
kas ne taip
Nuo siulu priklauso,jegu daug sintetikos,tai nieko nepadarysi
QUOTE(siaudukes @ 2010 12 16, 13:57)
kas ne taip
kas ne taip
gal per tankiai mezgei,nes sitam rastui reikia laisvumo labai.maniske is moheros irgi tankiai megzta,vos tampesi...
greičiausiai per daug sintetikos, ant sofkės ištaisius buvau ir reta
dabar merino vilnos pirkau tai ,tikiuos,viskas bus ok
dabar merino vilnos pirkau tai ,tikiuos,viskas bus ok
QUOTE(a.narus @ 2010 12 15, 20:49)
Daili skara, Agurčike... Kiek sumezgete gramų? Kokio storio virbalais?
Sumezgiau du matkelius ir trečio mažiau nei pusę ir 4.5 mm virbalais. Siūlai mohera su šilku.