une- ....labai grazuuu ...o tas pukutis-man kaip tik siai elfukei labai tinka -ta ''migla'' ''priduoda toki mistiska prieskoni'' ...tokia pasakiska ...
o tu ziuriu,kaip ir as prdejai nuo vienos is sunkesniu ...zinok ,jei pabaigei sita-gali drasiai imtis bet kurios kitos- zinok haruni-babuni ''kaip semkes'' gliaudysi...
Papildyta:
[quote=mama-gita,2010 12 15, 14:25]
[quote=tiklis,2010 12 15, 11:51]
Nežinau , kad ne to miško grožis, tai skara kaip skara
[/quote]
pilnai su tavim sutinku ...o apie pavyda-kam kalbet,o kam patylet ...pati darbstuolyte ...
o del skaros pateikimo- geras mokytojas turiu ...yra i ka lygiuotis ir pasitempt ...kaip sakant-nera negrazaus daikto-yra tik netinkamas pateikimas ...
[quote=tiklis,2010 12 15, 15:33]
As labai dziaugiuos, kad mano bjaurus juokelis neizeide. Tikiuos.
As labai dziaugiuos, kad mano bjaurus juokelis neizeide. Tikiuos.
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 15, 14:28)
antrą vietą duočiau Gail, bet jai reikia plonos vilnelės, moheris neatskleis rašto
O aš Gail numezgiau iš moherio, fantastiška skara gavosi ir raštas kuo puikiausiai matosi
Papildyta:
Mano Gail
Daili skara, Agurčike... Kiek sumezgete gramų? Kokio storio virbalais?
QUOTE(Šilingė @ 2010 12 15, 14:27)
Une
Kaip bebūtų, gražesnės skaros už Aeolian nerandu Kad žinotumėt, kaip sunku išsirinkti, kokios imtis toliau... Visos atrodo per mažai įspūdingos
Kaip bebūtų, gražesnės skaros už Aeolian nerandu Kad žinotumėt, kaip sunku išsirinkti, kokios imtis toliau... Visos atrodo per mažai įspūdingos
man ajomajo irgi pati paciausia skara.pirmoji ir pati
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 15, 14:28)
antrą vietą duočiau Gail, bet jai reikia plonos vilnelės, moheris neatskleis rašto
jeigu gera,plona,ne kudlota mohera su silku,tai tikrai atskleis rasta
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 15, 21:25)
jeigu gera,plona,ne kudlota mohera su silku,tai tikrai atskleis rasta
galbūt, bet truputuką storėlesnis ir be pūko siūlelis mano akim geriau, labiau, ryškiau gal... reiktų suguldyt dvi iš skirtingo materialo šalia, tada gal pasimatytų
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 15, 21:31)
galbūt, bet truputuką storėlesnis ir be pūko siūlelis mano akim geriau, labiau, ryškiau gal... reiktų suguldyt dvi iš skirtingo materialo šalia, tada gal pasimatytų
as kazkaip nenoriu is kitokio siulo,apart silkmoherio situ skaru megzti
na o man graziausios-percy ir filigrano
o tada echo flower
filigrano-tai isvis- aukstaaaasis pilotazas ..gal,kada nors...po kokiu 20 metu intensyvaus mezgimo as irgi rysiuosi ja nurakinet ...bet dabar tik pasvajot
siaip dabar laaabai noriu ''gelytes'' ..baltos ...labai jau olaivos ir aagnex grazuoles uzkabino
o tada echo flower
filigrano-tai isvis- aukstaaaasis pilotazas ..gal,kada nors...po kokiu 20 metu intensyvaus mezgimo as irgi rysiuosi ja nurakinet ...bet dabar tik pasvajot
siaip dabar laaabai noriu ''gelytes'' ..baltos ...labai jau olaivos ir aagnex grazuoles uzkabino
Tikli - koki grazuole varnyte Haruni
As kazkaip neprisiruosiau sitos isbandyt... Vis dar kankinu anytai dovanu aeolian, ir ji man visai neteikia dziugesio
Del echo flowerr, tai labai grazi ir man, labai smagiai mezgesi, tai reiks dar ateityj sau macherinuke nusimegzt... Tikli - rekomenduoju - nes tikrai lengvai mezgasi ir labai grazi...
As kazkaip neprisiruosiau sitos isbandyt... Vis dar kankinu anytai dovanu aeolian, ir ji man visai neteikia dziugesio
Del echo flowerr, tai labai grazi ir man, labai smagiai mezgesi, tai reiks dar ateityj sau macherinuke nusimegzt... Tikli - rekomenduoju - nes tikrai lengvai mezgasi ir labai grazi...
QUOTE(tiklis @ 2010 12 15, 22:13)
na o man graziausios-percy ir filigrano
o tada echo flower
o tada echo flower
filigrano? negirdejusi tokios.einu pagooglinsiu.
man po ajomajo echo flower arba laminaria
filigrano man visiskai negrazi
o percy interesna
na vkus i cvet tovarišč net