Tikli, šaunuolė (koks siūlas?)
Tikli, tiesiog žavinga "varna" medyje
aciu ....siulas-LINATE smyrna platinum...sumezgiau truputi daugiau nei puse matkiuko...apie 400m ...skaryte apie 130cm ir 60 cm stuburiukas..mezgiau 3 nr. virbaliukais
Papildyta:
na ,kadangi jau ''pakrykstijom'' ja ''juodvarniu'' ,tai fotosesija teko medyje daryt ( bo akmenys gi stooorai apsnigti )...tvoros irgi ...o dar kaip tycia mano katiniukas visa fotosesijos laika taikesi ''ja pagaut'' ...as skara ant tvoros-jis is paskos ...as ant sniego ja-jis taikosi atsigult ....ui....vat tik i plonas berzo sakas ''n eisirioglino''
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 15, 11:59)
Tikli, tiesiog žavinga "varna" medyje
na ,kadangi jau ''pakrykstijom'' ja ''juodvarniu'' ,tai fotosesija teko medyje daryt ( bo akmenys gi stooorai apsnigti )...tvoros irgi ...o dar kaip tycia mano katiniukas visa fotosesijos laika taikesi ''ja pagaut'' ...as skara ant tvoros-jis is paskos ...as ant sniego ja-jis taikosi atsigult ....ui....vat tik i plonas berzo sakas ''n eisirioglino''
Tikli - koks grazuolis juodvarnis
savaitgali as saviske nesiu i lauka fotkintis, nes paprastom dienom dienos sviesos nematau
savaitgali as saviske nesiu i lauka fotkintis, nes paprastom dienom dienos sviesos nematau
Tikli, skaros grozis O tie siuliukai be blizgesio ar su? , man turbut akyse blizga
Ir Amade labai grazi skara, aisku kai lauke nufotkinsi bus isvis
Ir Amade labai grazi skara, aisku kai lauke nufotkinsi bus isvis
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 14, 15:19)
O kaip jus sujungiat siula, kai reikia imt nauja matkiuka? paprastai surisat mazga?
O tai kaip tada su vieta- reikia istaikyt pradzioj eiles? jauciu kitu atveju matysis mazgelis?
O tai kaip tada su vieta- reikia istaikyt pradzioj eiles? jauciu kitu atveju matysis mazgelis?
as jungiu paciam kraste,palieku ilgesni gala,kai surisu mazgiuku,kad geriau pasikavotu
QUOTE(tiklis @ 2010 12 15, 10:51)
nuostabu
paskutine nuotrauka zada atima
pasirodysiu ir as savo deja nuotrauka ne tokia kokybiska. sergu, tai tik iskisau nosi ir greitai atgal moviau
megzta 3nr virbalais is Ditekso moheros babinose. man nelabai patinka, kad labai didelis pukas... na ir...kaip istampyta, nes pritrukau adateliu darba ipusejus bet is principo negaliu patiketi, kad galejau vistik numegzti ir nepadeti i sali pirmas mano tokio dydzio ir sunkumo darbelis
pasirodysiu ir as savo deja nuotrauka ne tokia kokybiska. sergu, tai tik iskisau nosi ir greitai atgal moviau
megzta 3nr virbalais is Ditekso moheros babinose. man nelabai patinka, kad labai didelis pukas... na ir...kaip istampyta, nes pritrukau adateliu darba ipusejus bet is principo negaliu patiketi, kad galejau vistik numegzti ir nepadeti i sali pirmas mano tokio dydzio ir sunkumo darbelis
[quote=tiklis,2010 12 15, 11:51]
na sveikutes skaryciu fejos ...as irgi vis dar sergu skarytemis ...mano ''juodvarnis''-dovana
Nežinau , kad ne to miško grožis, tai skara kaip skara
Aš tikiuos suprasit, kad čia pavydas, bet baltas, ne tas lietuviškasis kalbėjo
Tikli
gražu une
na sveikutes skaryciu fejos ...as irgi vis dar sergu skarytemis ...mano ''juodvarnis''-dovana
Nežinau , kad ne to miško grožis, tai skara kaip skara
Aš tikiuos suprasit, kad čia pavydas, bet baltas, ne tas lietuviškasis kalbėjo
Tikli
gražu une
Une, šaunuolė kad nenumetei į šalį ir įveikei
Kokių naujų grožių padavėt
Une, ir aš tikiuosi, kad man užteks valios ir užsispyrimo savo pirmą darbą pabaigt iki galo ir rezultatas bus bent per pus toks gražus kaip tavo
Une, ir aš tikiuosi, kad man užteks valios ir užsispyrimo savo pirmą darbą pabaigt iki galo ir rezultatas bus bent per pus toks gražus kaip tavo
Une
Kaip bebūtų, gražesnės skaros už Aeolian nerandu Kad žinotumėt, kaip sunku išsirinkti, kokios imtis toliau... Visos atrodo per mažai įspūdingos
Kaip bebūtų, gražesnės skaros už Aeolian nerandu Kad žinotumėt, kaip sunku išsirinkti, kokios imtis toliau... Visos atrodo per mažai įspūdingos
QUOTE(Šilingė @ 2010 12 15, 14:27)
Une
antrą vietą duočiau Gail, bet jai reikia plonos vilnelės, moheris neatskleis rašto