QUOTE(coliukasv @ 2010 12 12, 18:01)
man patį raštą, kitą aš išsiaiškinsiu gal:) o kas neaišku bandysiu ir klausiu tada:)
Tai va issiaiskinom, kad reikia det 5 akis. Is tikruju permasciau, Gailui gal ir graziau plonas krastelis.
Pati schema yra parodyta kaip "puse". Tai reiskia, kad ji turi vidurine aki, kuri visada mezgasi ir nuo jos i abi puses vienodai mezgasi schema. Zinau, kad kai kurios be vidurines mezge, bet pradedanciajai jauciu, reik anos, pataisykit mane merginos, jei ka...
Ta gi
1 eile * uzmetimas (bendras vaizdas atrodytu taip. Nukeli pirmaja aki, ismezgi antraja (tai tavo krastine, kuri eis per visa skara), uzmetimas, vidurine akis, uzmetimas, 2 krastines)
2 eile. grizti tik blogosiomis akimis
3 eile * uzmetimas, geroji, uzmetimas (bendras vaizdas atrodytu taip. Nukeli pirmaja aki, ismezgi antraja, uzmetimas, geroji akis, uzmetimas, vidurine akis, uzmetimas, geroji akis, uzmetimas,2 krastines)
4 eile. grizti tik blogosiomis akimis
5 eile * geroji, uzmetimas, geroji, uzmetimas, geroji (bendras vaizdas atrodytu taip. Nukeli pirmaja aki, ismezgi antraja, geroji akis, uzmetimas, geroji akis, uzmetimas,geroji akis, vidurine akis, , geroji akis, uzmetimas, geroji akis, uzmetimas,geroji akis,2 krastines)
6 eile. grizti tik blogosiomis akimis
Tai va taip ir pasidejusi schema pamegink. Rutukiukas - uzmetimas, pagaliukas - geroji akis, pakrypes pagaliukas - 2 sumegztos.
Jei ka tolliau galiu surasyt.