as pirmaja aeolain skaryte dar tik baigineju, liko 6 eiles , uztrukau 3 savaites beveik nes ne kiekviena diena galiu megzti , o ir tai kartais tik po viena kita eile maza to tai pirmas bandymas megzti kiaurarasti bet jau svajoju apie banditka gal kuri mezget ja is siek tiek kitokiu siuliuku? turiu galvoje ne moheriniu? isivaizduoju ja mazdaug is tokiu: siuliukai kazin graziai ziuretusi
QUOTE(une @ 2010 12 09, 12:27)
as pirmaja aeolain skaryte dar tik baigineju, liko 6 eiles , uztrukau 3 savaites beveik nes ne kiekviena diena galiu megzti , o ir tai kartais tik po viena kita eile maza to tai pirmas bandymas megzti kiaurarasti bet jau svajoju apie banditka gal kuri mezget ja is siek tiek kitokiu siuliuku? turiu galvoje ne moheriniu? isivaizduoju ja mazdaug is tokiu: siuliukai kazin graziai ziuretusi
turėt tikti, aš mezgu dabar iš angora 2
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 09, 13:28)
turėt tikti, aš mezgu dabar iš angora 2
aciu , tikriausiai bandysiu . labai megstu tuos siuliukus o angora 2 man nieko nesako reikes kada parduotuvej pasiziuret, nes ne pirma karta minit
aš dabar mezgu iš angoros siūlu banditką ir man labiau patiko angora nei angora 2 . gražu man tos skaros nors tu ką
QUOTE(nelita @ 2010 12 09, 12:55)
aš dabar mezgu iš angoros siūlu banditką ir man labiau patiko angora nei angora 2 . gražu man tos skaros nors tu ką
kuom geriau?, nes be dvejeto, nesu čiupinusi
truputy plonesnė, minkštesnė, mažiau šiurkšti, mažiau moheros, daugiau akrilo
QUOTE(editamazoji @ 2010 12 08, 19:16)
Na va kaip ir žadėjau keliu foto skarutės su dviem agave eilėm ir Finale agave
Ką tik nuo "prūtkų" nuimta
O čia palyginimui kokia didelė ištampyta pasidarė tik su Finale agave motyvu.(yukkų pas abi po 10 eilių)
[Bendram vaizdui susidaryti, tai mūsų lovos plotis 160cm, ilgis 205cm.
Ką tik nuo "prūtkų" nuimta
O čia palyginimui kokia didelė ištampyta pasidarė tik su Finale agave motyvu.(yukkų pas abi po 10 eilių)
[Bendram vaizdui susidaryti, tai mūsų lovos plotis 160cm, ilgis 205cm.
editamazoji, zuikuli, super skaros Jus cia kepat jas kaip Kaledinius meduolius
QUOTE(smina @ 2010 12 09, 14:47)
editamazoji, zuikuli, super skaros Jus cia kepat jas kaip Kaledinius meduolius
jau ipusejau dar viena Gail,zalsvos spavos,bet mazoji neleidzia megst,nenulipa nuo ranku
zuikuli kokia skara - tiesiog pagal šiandienos orą - tokia baltutė, kažkokia pasakiška... Čia 100gr.? ir kokie virbalai? Po pirmosios Aeolin, kurią žadu dovanoti, visai norėčiau tokią sau nusimegzti
Zuikuli super fainai...
is 4 matkeliu kid moheros man 2 skaros nemazos iseina
QUOTE(alvydas @ 2010 12 09, 11:36)
Labai prašau patarimo turiu kid mocheros 4 matkelius po 25g-230m. Ar man užteks gail arba banditka skarai.Nežinau kuria dar pasirinksiu. Užkrėtėt gražiu užkratu. Nusimezgiau haruni iš pusvilnės tai labai patiko ačiu.
is 4 matkeliu kid moheros man 2 skaros nemazos iseina
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 09, 11:51)
Ačiūūūū
Gal kuri apėjot kur nors In the Land of Oz skaros schemą????
Alvydai (keista kreiptis į vyrišką vardą )-užteks, gal net liks, jei pvz. banditką megsi Užtektų ir 2,5 virbalo arba 3,5
Gal kuri apėjot kur nors In the Land of Oz skaros schemą????
Alvydai (keista kreiptis į vyrišką vardą )-užteks, gal net liks, jei pvz. banditką megsi Užtektų ir 2,5 virbalo arba 3,5
Lyg ir tokia pati Tik pavadinimas kitoks:
http://helloknitty.f...2/multnomah.pdf
Aš koks kas tyliai tyliai sužavėta seku šią temą, o pabaigusi visus kitus darbus, deja, visai ne iš rankdarbių srities, planuoju prisijungti prie jūsų būrio.