QUOTE(dera1 @ 2010 12 07, 14:34)
Sveikutės, mezgėjėlės.
Jungiuosi į jūsų gražų būrį. Laikiausi laikiausi ir.... neįmanoma atsilaikyt prieš tokius grožius.
Nusipirkau Angor2 2 kamuoliukus (daugiau mūsų kaime neturėjo). Ir dabar nebežinau. Noriu visų įmanomų skarų. Bet pradėt gal nuo Gail? Atrodo paprastai mezgasi. Kaip manot? Niekada skarų nemezgiau, tai dar labai sunku susigaudyt kaip ten viskas pradedama.
Gegužyte, kiek tau suėjo siūliukų? Ir ar neperstora iš Angor2 gaunasi?
Ir nelabai suprantu, kokį variantą reikia pradėti? ten jų -kaip man -perdaug...Kiek reikia akių užmesti? Pasimečiau visai. Padėkit mergaitės, prašau.
Mano skara tokia didoka, tai suejo beveik visas kamuoliukas, na 3/4 tai tikrai. Ji nera labai plona, bet pakankamai lengva. Jei megzt ant vakarines sukneles, tai man labiau patiko mohera su silku (na as apskritai isimylejusi tuos siulus
), bet ji puiki uzsimest ant peciu darbe ar net vesu vasaros, rudens vakara. Tinka ir prie paltuko - siek tiek storelesne, nesubliuksta, bet tikrai nera stora bobutiska. Ot prirasiau
As mezgiau pagal 1 varianta, bet nedariau atskirai kaires ir desines pusiu(2 schemos), bet dariau centrine aki, kurios praktiskai nesimato, tik nereikia daryt 2 uzmetimu vienoje vietoje. Siaip ir ketvirtas variantas yra identiskas. As uzsidejau 5 akis (po 2 krastines, kurias abiejose mezgiio pusese mezgi gerosiomis, ir viena centrine).
GAIL SKARA
http://knitting-club...gail-shawl.html