Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Indrajos @ 2010 12 13, 17:52)
na ziurint ka vadinsime pakankamai, vieno valgyt asmeniskai nelabai galiu, kiekiai palygint su jalapeno mazesni reikalingi norint papipirint.

na aišku kad lygint tai reik pirma paragaut kur nors meksikoj išaugintą ir tada Lt - aš habanero išvis neragavau. Nete rašo atseit jo ten skonis ir kvapas labai geri - vos ne kaip vaisių smile.gif
Atsakyti
labukas ,
Mano čiliukai jau atsigauna,ir keli saldieji pipiriukai.Tai pat iš nukritusių vaisių ,jau daigeliai kalasi...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 12 27, 14:18)
labukas ,
Mano čiliukai jau atsigauna,ir keli saldieji pipiriukai.Tai pat iš nukritusių vaisių ,jau daigeliai kalasi...

o manieji pipiriukai isauga tik tokie,kaip 2-oj foto ir psio.pradeda lapukai juodoti arba nuvista unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 27, 15:51)
o manieji pipiriukai isauga tik tokie,kaip 2-oj foto ir psio.pradeda lapukai juodoti arba nuvista unsure.gif

6Nu dar ankstoka,aš nieko nesėjau,čia tas kas liko ir nukrito nuo vasaros.Saulės mažai.
Atsakyti
sveikos smile.gif su praejusiomis sventemis 4u.gif
galvoju, kad ciliai yra jega biggrin.gif rudeni nesugalvojau kur juos padet tai buvau sukisus i buteli ir uzpylus namine ir pasidejus kaip virtuves puosmena biggrin.gif vakar besvenciant kaledas vyrams mat pritruko biski, sakau jei norit su ciliais lotuliukas.gif sako duok lotuliukas.gif o kai gere tai galejei prisijuokt...ugnis ne snabe...juokiaus, tokia dektine dazniau reiks vaisint, vyrai bijos i ja ziuret ir taps apstinentais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif arba bus sotus vien paziureje lotuliukas.gif thumbup.gif

kas liecia cilius augaliukus tai jei lapeli isaugina virsunej tai is apacios viena numeta g.gif letai bet auga, turiu vilties, kad juos istaposiu iki pavasario ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 27 gruodžio 2010 - 15:09
QUOTE(*GREISI* @ 2010 12 27, 16:18)
labukas ,

su sventem, brangiosios! va, cia tai kaledinis stubklas. prasom kaip i dienorasti rasyti forume apie ciliuku augima mirksiukas.gif .
o kada planuojat, merginos seja? as pamazu zemele jau galvoju pirkti, taip noriu nagus suleist i zeme lotuliukas.gif
Atsakyti
o kas nors is forumieciu perlita arba vermakulita pipiru auginimui naudoja?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Su sventemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Senokai cia nebuvau uzsukus ir ziuriu gi...veiksmas vyksta kaip visada thumbup.gif Saunuoles mergaites thumbup.gif Edexa, Aaagnex, nepamirsau dar ka jums zadejus esu, butinai issiusiu...gal net siandien g.gif
Atsakyti
Su šventėmis smile.gif

Kaip manot apsimoka jau dabvar pradėti sodinti čiliukus?
Atsakyti
QUOTE(Resutas @ 2010 12 29, 13:05)
Su šventėmis smile.gif

Kaip manot apsimoka jau dabvar pradėti sodinti čiliukus?

Mano nuomone, tai dar neverta...Bet tikiu,kad isdygtu ir augtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 12 28, 11:54)
Sveikos merginos 4u.gif Su sventemis 4u.gif  4u.gif  4u.gif Senokai cia nebuvau uzsukus ir ziuriu gi...veiksmas vyksta kaip visada thumbup.gif Saunuoles mergaites thumbup.gif Edexa, Aaagnex, nepamirsau dar ka jums zadejus esu, butinai issiusiu...gal net siandien g.gif

Siuntinuka gavau... Aciu wub.gif . Tik jau sutrintas ciliukas, net gaila buvo ziuret doh.gif Neaisku su kokio sunkumo siuntiniais keliaves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 30, 15:59)
Siuntinuka gavau... Aciu wub.gif . Tik jau sutrintas ciliukas, net gaila buvo ziuret  doh.gif Neaisku su kokio sunkumo siuntiniais keliaves ax.gif

Seklytes bus lengviau issirinkti 4u.gif Smagu,kad gavai, augink ir mylek,kaip ir visus kitus smile.gif
Atsakyti