Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(AisteZ @ 2011 02 09, 14:57)
As kadangi skirtingas rusis sejau i skirtingus vazonelius, tai vazoniukus ikisau i maiselius smile.gif Siaip viska sejant taip darau ax.gif

As taip seju kai po kelias seklas, o dabar i viena loveli susejau 3 rusiu po 15 sekliuku, o i kita cili paprikutes mirksiukas.gif

QUOTE(Obė @ 2011 02 09, 14:58)
As nedengiu, nes laikau patalpoj, kur apie 25 laipsnius silumos. Jei yra vesiau, tada reiketu apdengti. nes dygimui reikia šilumos.

g.gif Ten bus jauciu koks 18-20 tai turbut reik pridengt g.gif nors stovi toliau nuo lango ant palanges virs radiatoriaus g.gif
Atsakyti
aš tai maišeliu uždengiu ne dėl šilmos, o dėl drėgmės. Tokiu būdu esu įsitikinus, kad žemė per naktį tarkim neapdžius... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 09 vasario 2011 - 16:30
QUOTE(Ex @ 2011 02 09, 12:30)
Turguj jokia bobulytė normalių, tikrų hibridų neparduos, prikrapšto sėklų ir prašom. Galit sau manyti, kad tai hibridas. Pagalvokit, kiek turėtų kainuoti daigas, kai hibridinių paprikų kartais viena sėklutė vos ne litą kainuoja (kai kurių).
Turguose niekas nesicackina ir nesiterlina, jei nori garantijos, reik pačiai augint smile.gif

jau pasejau ir as, laukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaMaLi @ 2011 02 09, 14:55)
Madmuazele saunuole thumbup.gif  as ir viena loviuka vien cili uzvariau lotuliukas.gif net nzn kiek ten tu seklu gal koks 50 g.gif  O jusd dengiat paprikas pasejusios? Gelytes tai uzdengiau maisiukais persvieciamais, o sitas galvoju gal agroplevele uzdengt sukarpius? g.gif

Seklytes sejau i skirtingus vazonelius ir dengiau paprastais maisiukais bet dregmes labai daug buvo viduje tai pasidariau daigykla (tik nesijuokit) is plastmasines duonines. blush2.gif Sustaciau vazonelius i vidu ir pastaciau salia peciuko. Ir ka gi eme kaltis daigiukai,niekas nerasoja,nes tarpas orui yra kur dureles, o viduje silta. Ir daigyklos pirkt nereikia. thumbup.gif
Atsakyti
nu man tai nesunku kokius 3-4 kartus dienoj apverst maišelį kita puse - aš gi namuose būnu... o šiaip labai šiltai šiemet nepastačiau, nes negaliu - nuo radijatoriaus mažos rankytės iš karto nukrapšto cool.gif
Atsakyti
Na ir sugedinot jus mane blush2.gif As maniau, kad cia nedaug bigsmile.gif Jus gi profes biggrin.gif
As tik antrus metus... pirmais metais tik 2 rusis turejau g.gif Siemet jau 11 skirtingu rusiu pasejau.
Guledama niekaip negalejau uzmigti-skaiciavau kokio ilgio antra tuneliuka statyti ir kaip sodinti lotuliukas.gif

As susejau i tokias palstikines dezutes nuo sausainiu, pyragu. ax.gif Gaunasi kaip siltnamiukai..

Bet dabar mastau, kai ispikuoti teks-kur tiek sustatysiu g.gif Gi dar pomidorai laukia... tu tai nedaug gal bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Obė @ 2011 02 09, 14:54)
Noriu Jūsų konsultacijos  4u.gif

Kokio ankstyvu paprikas jus sėjate? Labai ankstybas, ankstyvas, ar vidutinio ankstyvumo? Pasimeciau, nezinau kokias pirkti  verysad.gif

As tai sejau kelias ankstyvas ir kitas vidutinio ankstyvumo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 vasario 2011 - 16:59
QUOTE(Ex @ 2011 02 09, 15:17)
gal labai šiltai laikai, kad tįsta, gal šviesos mažoka jiems. Kažkokia priežastis turi būt.. g.gif Šiaip būna, kad patįsta, bet pastačius vėsiau, viskas susitvarko nesunkiai.

as gal nuo pat pradziu,kai jie jau islindo,perlaikiau ant radiatoriaus g.gif nes dabar jie jau gera savaite stovi ant palanges.
bet daigiukai tokie tvirti.gal man juos palaistit kiasiniu lukstu raugu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 09, 05:52)
Hm g.gif tikrai gera katė...o tai namie pekla? Mano katė tai tik pelių priėdusi... tongue.gif  smile.gif

lotuliukas.gif Nu lyg ir ne pekla namie. rolleyes.gif Bet kate tai labai pasiutusi, dar tokios neturejom. devil.gif O peliu bute nera. tongue.gif

QUOTE(jediara @ 2011 02 09, 12:34)
drinks_cheers.gif Taip, turguje kokios rūšies norėsi, tokios ir "gausi" - esu tai pati patyrusi  doh.gif

Taip, as jau ismokau turguje klausti ko turi, o ne sakyti ko man reikia. doh.gif

QUOTE(madmuazele @ 2011 02 09, 14:14)
Pasejau 61 ciliuka lotuliukas.gif 

blink.gif Na jei as buciau visas seklas susejus, tai panasiai butu, nes pirkau tik viena pipiru pakeli, bet ten tu seklu tai tikrai koks 60. Bet palikau didziaja dali kitiems metams, pabijojau siemet kad nereiktu visko ismest jei nesudigs. tongue.gif Susejau gal 20, ziuresim ar kas isaugs.

QUOTE(AisteZ @ 2011 02 09, 14:46)
As vis laukiu kada mano prades dygt, nors pasejau tik pirmadieni ax.gif

As irgi pirmadieni. Kolkas dar nieko nera biggrin.gif

QUOTE(jediara @ 2011 02 09, 15:14)
Aš tai visai tyliu, nes pas mane viena rūšis paprikų ir dvi čiliukų  blush2.gif

O pas mane turbut maziausiai - viena rusis papriku ir viena cili. Bet pradziamokslei uzteks, veliau dar sesiu kitokias darzoves, geles, tai bus man ir taip sociai. doh.gif

Jus saugot daigus nuo vaiku (na ir as saugau), bet labiausiai bijau kad kate nesuuostu, nes iskart sues. doh.gif Visos geles apkramtytos kur tik pasiekia. Gerai kad turim kambariuka, kurio duru dar nesugeba atsidaryt, tai neieis tikiuosi... unsure.gif

Dar norejau paklaust, kaip laistyt tas seklytes? Paliejau pries sejant. Dabar dar dregna zeme. Bet gal vel reik paliet? Ar laukt kol pradzius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 02 09, 19:15)

Jus saugot daigus nuo vaiku (na ir as saugau), bet labiausiai bijau kad kate nesuuostu, nes iskart sues.  doh.gif  Visos geles apkramtytos kur tik pasiekia. Gerai kad turim kambariuka, kurio duru dar nesugeba atsidaryt, tai neieis tikiuosi...  unsure.gif

Ne katė, o gėlių "vampyrė" lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuo vaiko nebesaugau... jam idomesni dabar seklu pakeliai, vis ziuri ir ziuri. O katinas musu irgi nelenda schmoll.gif Tai dziaugiuosi thumbup.gif

Zaika, neliek.. palauk kol gerokai padzius. As tai is viso, paliejau pries sejant, o dabar liesiu ne anksciau nei jie isdygs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 vasario 2011 - 17:27
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 09, 14:57)
As kadangi skirtingas rusis sejau i skirtingus vazonelius, tai vazoniukus ikisau i maiselius smile.gif Siaip viska sejant taip darau ax.gif

as irgi taip pat dariau ax.gif Pas mane vazoneliai sustatyti vonios kambary,kur grindys sildomos,tai diena nuimu maiselius, kad prasivedintu. Pasejau beveik pries savaite, tai tikriausiai jau neuzilgo jau pasirodys daigeliai.
O tada jau prasides bedos,nes mazelis megejas nuimti geles nuo palanges doh.gif tai net neisivaizduoju kaip reikia saugot g.gif
Mastau MB prasyt isardyt lentyna, nuimti galine sienele, tenai gal kokie 6 aukstai,tai butu patogu sustatyt visus indelius su daigais g.gif
Atsakyti
pas mane 66 seklos sukistos i zeme g.gif dvi rusys dar nesetos,10 pasetu
Atsakyti