Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(madmuazele @ 2011 02 09, 16:14)

Pasejau 61 ciliuka lotuliukas.gif  Uzsicilinsiu vasara biggrin.gif Papriku 67, bet dar 5 rusis nesetos blush2.gif

swoon.gif Be komentarų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 09, 14:14)
As pirkau pas tas, pas kurias buvo prie augaliuku pakeliai padeti... ir ne mandros veisles, o elementarios - pvz. ozarowska.. Ir dar pirkdavau ne pas bobulytes neaiskias, o kur matosi, jog zmogus uzsiima tuo..O gal tiesiog ir pasiseke smile.gif

Pasejau 61 ciliuka lotuliukas.gif  Uzsicilinsiu vasara biggrin.gif Papriku 67, bet dar 5 rusis nesetos blush2.gif

Sakes doh.gif Daug vietos matyt pas jus ax.gif Arba daugiau nieko neauginat... smile.gif As vis laukiu kada mano prades dygt, nors pasejau tik pirmadieni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 09, 14:14)

Nu o man su trim vienų ir trim kitų tai tik po sausais pernykščiais lapais pasislėpt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 09, 15:14)
Pasejau 61 ciliuka lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif perspjovė visas forumietes kartu sudėjus.... blink.gif
Atsakyti
Noriu Jūsų konsultacijos 4u.gif

Kokio ankstyvu paprikas jus sėjate? Labai ankstybas, ankstyvas, ar vidutinio ankstyvumo? Pasimeciau, nezinau kokias pirkti verysad.gif
Atsakyti
Madmuazele saunuole thumbup.gif as ir viena loviuka vien cili uzvariau lotuliukas.gif net nzn kiek ten tu seklu gal koks 50 g.gif O jusd dengiat paprikas pasejusios? Gelytes tai uzdengiau maisiukais persvieciamais, o sitas galvoju gal agroplevele uzdengt sukarpius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaMaLi @ 2011 02 09, 14:55)
Madmuazele saunuole thumbup.gif  as ir viena loviuka vien cili uzvariau lotuliukas.gif net nzn kiek ten tu seklu gal koks 50 g.gif  O jusd dengiat paprikas pasejusios? Gelytes tai uzdengiau maisiukais persvieciamais, o sitas galvoju gal agroplevele uzdengt sukarpius? g.gif

As kadangi skirtingas rusis sejau i skirtingus vazonelius, tai vazoniukus ikisau i maiselius smile.gif Siaip viska sejant taip darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaMaLi @ 2011 02 09, 15:55)
Madmuazele saunuole thumbup.gif  as ir viena loviuka vien cili uzvariau lotuliukas.gif net nzn kiek ten tu seklu gal koks 50 g.gif  O jusd dengiat paprikas pasejusios? Gelytes tai uzdengiau maisiukais persvieciamais, o sitas galvoju gal agroplevele uzdengt sukarpius? g.gif

As nedengiu, nes laikau patalpoj, kur apie 25 laipsnius silumos. Jei yra vesiau, tada reiketu apdengti. nes dygimui reikia šilumos.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 09, 14:52)
blink.gif  blink.gif  blink.gif perspjovė visas forumietes kartu sudėjus.... blink.gif

Nu palauk. mes taip lengvai nepasiduokim lotuliukas.gif as galvoju,jei pas mane apie 20 rusiu, sejau vis tiek minimum po pora sekliukiu...tai vat, taip ir iseina tongue.gif Bet as zinoma tik cilius turiu ax.gif Papriku dar neturiu nei kur augint labai... schmoll.gif
Atsakyti
mano paprikiukai tai kol kas labai graziai auga ax.gif ,o ciliukams matyt 'amba'pareina unsure.gif tokie visi istyse,kreivi-sleivi,lapukus jau viniuoja verysad.gif paberiau dar truputi zemes,gal kazkiek isgelbesiu.
Atsakyti
Aš tai visai tyliu, nes pas mane viena rūšis paprikų ir dvi čiliukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 09, 16:08)
o ciliukams matyt 'amba'pareina unsure.gif tokie visi istyse...

gal labai šiltai laikai, kad tįsta, gal šviesos mažoka jiems. Kažkokia priežastis turi būt.. g.gif Šiaip būna, kad patįsta, bet pastačius vėsiau, viskas susitvarko nesunkiai.
Atsakyti