Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Aisku.
As tik su hibridu bandyma dariau - ant krumo uzaugino vienintele paprika, nors visos kitos derejo tais metais labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 02 09, 09:07)
Aisku.
As tik su hibridu bandyma dariau - ant krumo uzaugino vienintele paprika, nors visos kitos derejo tais metais labai gerai.

O, idomu, nes as pernai daigus turguje nusipirkau, irgi uzmezge po =viena paprika ir sustojo, niekaip nesupratau kokia priezastis, tai gal daigai nevyke buvo g.gif
Atsakyti
Na, siandien kibsiu i darba-sesiu ciliukus ir paprikas-upas atsirado bigsmile.gif Vakar per kirminu diena nedrisau, maza ka lotuliukas.gif Tik dar seklu negavau is balticseeds, ten dar 3 rusiu paprikos atkeliauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 02 09, 10:39)
O, idomu,  nes as pernai daigus turguje nusipirkau, irgi uzmezge po =viena paprika ir sustojo, niekaip nesupratau kokia priezastis, tai gal daigai nevyke buvo g.gif

Turguj jokia bobulytė normalių, tikrų hibridų neparduos, prikrapšto sėklų ir prašom. Galit sau manyti, kad tai hibridas. Pagalvokit, kiek turėtų kainuoti daigas, kai hibridinių paprikų kartais viena sėklutė vos ne litą kainuoja (kai kurių).
Turguose niekas nesicackina ir nesiterlina, jei nori garantijos, reik pačiai augint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 09, 14:30)
Turguj jokia bobulytė normalių, tikrų hibridų neparduos, prikrapšto sėklų ir prašom. Galit sau manyti, kad tai hibridas. Pagalvokit, kiek turėtų kainuoti daigas, kai hibridinių paprikų kartais viena sėklutė vos ne litą kainuoja (kai kurių).
Turguose niekas nesicackina ir nesiterlina, jei nori garantijos, reik pačiai augint smile.gif

drinks_cheers.gif Taip, turguje kokios rūšies norėsi, tokios ir "gausi" - esu tai pati patyrusi doh.gif
Atsakyti
O as pernai pirkau daigus turguje pas tris skirtingus pardavejus-ir ka galiu pasakyti-paprikos super derejo, net luzo nuo vaisiu kiekio tongue.gif

Na, siemet tikiuosi mano daigai augs ir turesiu savus tik... bet jau prisejau-jei visi sudygs, tai mano tunelyje paprikos netilps... nekalbant apie pomidorus ir baklazanus doh.gif Va ka reiskia kai saiko nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 09, 10:05)
Auginant nehibridus, paprikos normalios, jokių anomalijų nepastebėjau. Jei iš hibridų, tai nežinau, tokių dar neteko augint. Betgi neužaugs arbūzas, jei papriką pasėsi..

vienai metais tevai augino ciliakus ir paprastas paprikas drauge. kitais metais paprikos buvo dideles, bet cili doh.gif ar cia tik sutapimas( nu gal dar kokiu daigu mama dasipirko ir pamirso) ar jos tikrai kryzminasi. pernai saugumo sumetimais buvau ismetus ciliakus pas pomidorus atskirai...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 09, 14:55)
O as pernai pirkau daigus turguje pas tris skirtingus pardavejus-ir ka galiu pasakyti-paprikos super derejo, net luzo nuo vaisiu kiekio tongue.gif

Na, siemet tikiuosi mano daigai augs ir turesiu savus tik... bet jau prisejau-jei visi sudygs, tai mano tunelyje paprikos netilps... nekalbant apie pomidorus ir baklazanus doh.gif Va ka reiskia kai saiko nera g.gif

Tai Tai labai pasisekė thumbup.gif

Čia tikriausiai visoms problema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 09, 12:34)
drinks_cheers.gif Taip, turguje kokios rūšies norėsi, tokios ir "gausi" - esu tai pati patyrusi  doh.gif

drinks_cheers.gif Turguje daigus pirkt tas pats kas kate maise.
Papildyta:
Jau kalasi mano paprikiukai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic_girl @ 2011 02 09, 13:15)
drinks_cheers.gif Turguje daigus pirkt tas pats kas kate maise.

reikia pardavėjus turbūt pažinot. Pati daigų nepardavinėju, bet kiek pažįstamų suruošinėdavau, prie kiekvieno daigo būdavo etiketės. Galėdavau garantuoti tik už save, kas sėklų pakuotėse sudėta, jau kita istorija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 09, 13:25)
reikia pardavėjus turbūt pažinot. Pati daigų nepardavinėju, bet kiek pažįstamų suruošinėdavau, prie kiekvieno daigo būdavo etiketės. Galėdavau garantuoti tik už save, kas sėklų pakuotėse sudėta, jau kita istorija wink.gif

na daigų pirkimas tai nėra dažnas įvykis ir pardavėjus pažint galėsi tik po kelių metų.... ( jei iki to laiko pati daigų nepradėsi augintis hihihi.gif )
Atsakyti
As pirkau pas tas, pas kurias buvo prie augaliuku pakeliai padeti... ir ne mandros veisles, o elementarios - pvz. ozarowska.. Ir dar pirkdavau ne pas bobulytes neaiskias, o kur matosi, jog zmogus uzsiima tuo..O gal tiesiog ir pasiseke smile.gif

Pasejau 61 ciliuka lotuliukas.gif Uzsicilinsiu vasara biggrin.gif Papriku 67, bet dar 5 rusis nesetos blush2.gif
Atsakyti