Aisku.
As tik su hibridu bandyma dariau - ant krumo uzaugino vienintele paprika, nors visos kitos derejo tais metais labai gerai.
QUOTE(giedrulka @ 2011 02 09, 09:07)
Aisku.
As tik su hibridu bandyma dariau - ant krumo uzaugino vienintele paprika, nors visos kitos derejo tais metais labai gerai.
O, idomu, nes as pernai daigus turguje nusipirkau, irgi uzmezge po =viena paprika ir sustojo, niekaip nesupratau kokia priezastis, tai gal daigai nevyke buvo
Na, siandien kibsiu i darba-sesiu ciliukus ir paprikas-upas atsirado Vakar per kirminu diena nedrisau, maza ka Tik dar seklu negavau is balticseeds, ten dar 3 rusiu paprikos atkeliauja
QUOTE(ievakata @ 2011 02 09, 10:39)
O, idomu, nes as pernai daigus turguje nusipirkau, irgi uzmezge po =viena paprika ir sustojo, niekaip nesupratau kokia priezastis, tai gal daigai nevyke buvo
Turguj jokia bobulytė normalių, tikrų hibridų neparduos, prikrapšto sėklų ir prašom. Galit sau manyti, kad tai hibridas. Pagalvokit, kiek turėtų kainuoti daigas, kai hibridinių paprikų kartais viena sėklutė vos ne litą kainuoja (kai kurių).
Turguose niekas nesicackina ir nesiterlina, jei nori garantijos, reik pačiai augint
QUOTE(Ex @ 2011 02 09, 14:30)
Turguj jokia bobulytė normalių, tikrų hibridų neparduos, prikrapšto sėklų ir prašom. Galit sau manyti, kad tai hibridas. Pagalvokit, kiek turėtų kainuoti daigas, kai hibridinių paprikų kartais viena sėklutė vos ne litą kainuoja (kai kurių).
Turguose niekas nesicackina ir nesiterlina, jei nori garantijos, reik pačiai augint
Taip, turguje kokios rūšies norėsi, tokios ir "gausi" - esu tai pati patyrusi
O as pernai pirkau daigus turguje pas tris skirtingus pardavejus-ir ka galiu pasakyti-paprikos super derejo, net luzo nuo vaisiu kiekio
Na, siemet tikiuosi mano daigai augs ir turesiu savus tik... bet jau prisejau-jei visi sudygs, tai mano tunelyje paprikos netilps... nekalbant apie pomidorus ir baklazanus Va ka reiskia kai saiko nera
Na, siemet tikiuosi mano daigai augs ir turesiu savus tik... bet jau prisejau-jei visi sudygs, tai mano tunelyje paprikos netilps... nekalbant apie pomidorus ir baklazanus Va ka reiskia kai saiko nera
QUOTE(Ex @ 2011 02 09, 10:05)
Auginant nehibridus, paprikos normalios, jokių anomalijų nepastebėjau. Jei iš hibridų, tai nežinau, tokių dar neteko augint. Betgi neužaugs arbūzas, jei papriką pasėsi..
vienai metais tevai augino ciliakus ir paprastas paprikas drauge. kitais metais paprikos buvo dideles, bet cili ar cia tik sutapimas( nu gal dar kokiu daigu mama dasipirko ir pamirso) ar jos tikrai kryzminasi. pernai saugumo sumetimais buvau ismetus ciliakus pas pomidorus atskirai...
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 09, 14:55)
O as pernai pirkau daigus turguje pas tris skirtingus pardavejus-ir ka galiu pasakyti-paprikos super derejo, net luzo nuo vaisiu kiekio
Tai Tai labai pasisekė
Čia tikriausiai visoms problema
QUOTE(jediara @ 2011 02 09, 12:34)
Taip, turguje kokios rūšies norėsi, tokios ir "gausi" - esu tai pati patyrusi
Turguje daigus pirkt tas pats kas kate maise.
Papildyta:
Jau kalasi mano paprikiukai.
QUOTE(Magic_girl @ 2011 02 09, 13:15)
reikia pardavėjus turbūt pažinot. Pati daigų nepardavinėju, bet kiek pažįstamų suruošinėdavau, prie kiekvieno daigo būdavo etiketės. Galėdavau garantuoti tik už save, kas sėklų pakuotėse sudėta, jau kita istorija
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 09, 13:25)
reikia pardavėjus turbūt pažinot. Pati daigų nepardavinėju, bet kiek pažįstamų suruošinėdavau, prie kiekvieno daigo būdavo etiketės. Galėdavau garantuoti tik už save, kas sėklų pakuotėse sudėta, jau kita istorija
na daigų pirkimas tai nėra dažnas įvykis ir pardavėjus pažint galėsi tik po kelių metų.... ( jei iki to laiko pati daigų nepradėsi augintis )
As pirkau pas tas, pas kurias buvo prie augaliuku pakeliai padeti... ir ne mandros veisles, o elementarios - pvz. ozarowska.. Ir dar pirkdavau ne pas bobulytes neaiskias, o kur matosi, jog zmogus uzsiima tuo..O gal tiesiog ir pasiseke
Pasejau 61 ciliuka Uzsicilinsiu vasara Papriku 67, bet dar 5 rusis nesetos
Pasejau 61 ciliuka Uzsicilinsiu vasara Papriku 67, bet dar 5 rusis nesetos