Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(AisteZ @ 2011 02 07, 15:51)
Depresija gal puola kad sitaip? biggrin.gif Ar isranki labai?Nes siaip manau dauguma cia arba neina jau net i tas parduotuves, arba iejusios tusciom jau neiseina ax.gif

Jau tikrai geriau į tas parduotuves neiti doh.gif
Atsakyti
Sveikutes
Jau ir mane apeme sitas ukininkavimo virusas. doh.gif Tiek prisifantazavau cia beskaitydama, net paciai is saves juokas ima. biggrin.gif Ziuresim kas cia gausis, nes pirmi metai kaip pati kazka bandau seti.
Paskaitinejau, kaip visos jau sekmingai sejat ar pasejot paprikas ir pipirus, ir susimasciau... Su saldzia paprika tai viskas tvarkoj, bet va nusipirkau snd aitriosios paprikos Cyklon seklu, o ten parasyta, kad seti kovo-balandzio men., sodinti geguze-birzeli. Tai ir nesupratau, ar vadovautis tu seklu instrukcija ir dar neskubet, ar jau pult siandien set? Nieko nesuprantu... g.gif Parasyta ankstyva veisle skirta auginti laukuose. Tai vadinasi jai nereikia siltnamio, gales ir lauke augti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 07 vasario 2011 - 16:28
QUOTE(zaika @ 2011 02 07, 16:23)
Sveikutes
Jau ir mane apeme sitas ukininkavimo virusas.  doh.gif  Tiek prisifantazavau cia beskaitydama, net paciai is saves juokas ima.  biggrin.gif Ziuresim kas cia gausis, nes pirmi metai kaip pati kazka bandau seti.
Paskaitinejau, kaip visos jau sekmingai sejat ar pasejot paprikas ir pipirus, ir susimasciau... Su saldzia paprika tai viskas tvarkoj, bet va nusipirkau snd aitriosios paprikos Cyklon seklu, o ten parasyta, kad seti kovo-balandzio men., sodinti geguze-birzeli. Tai ir nesupratau, ar vadovautis tu seklu instrukcija ir dar neskubet, ar jau pult siandien set? Nieko nesuprantu...  g.gif Parasyta ankstyva veisle skirta auginti laukuose. Tai vadinasi jai nereikia siltnamio, gales ir lauke augti?

O as net neziurejau, kaip rekomenduoja ant pakelio schmoll.gif Susejau ir laukiu issisiepus ax.gif Nevalgau as tu ciliu, bet patinka auginimo procesas ir ju grozis nepakartojamas blush2.gif Jei krumelis bus kompaktiskas, tai manau gales ir lauke augti, nes jei bus aukstesnis, kad vejas neislauzytu g.gif Ai, nezinau, as tik balkone kai auginu, tai gal kitos merginos geriau patars mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
pas mane raudoni čiliai (kur bet kurioj Maximoj sėklų nusipirkt galima) puikiai augo lauke.
Atsakyti
o as turiu pagirt save lotuliukas.gif snd buvau dvejose pardese seklu ir apie paprikas ir cilius ne negalvojau ir nepirkau, bet tusciomis vistiek neisejau blush2.gif lotuliukas.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 07, 20:33)
O as net neziurejau, kaip rekomenduoja ant pakelio schmoll.gif Susejau ir laukiu issisiepus ax.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 02 07, 21:23)
pas mane raudoni čiliai (kur bet kurioj Maximoj sėklų nusipirkt galima) puikiai augo lauke.

Neapsisprendziau ka daryti, tai vakar susejau paprikas ir beveik puse pipiru seklu. Likusias kazkada veliau pasesiu. Tik nzn ar kas isdigs, namuose saltoka, radiatoriai vos drungni... unsure.gif
Jei isdigs, tai tikiuosi po to lauke auginsiu, siltnamyje nebus vietos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 02 08, 16:16)
Neapsisprendziau ka daryti, tai vakar susejau paprikas ir beveik puse pipiru seklu. Likusias kazkada veliau pasesiu. Tik nzn ar kas isdigs, namuose saltoka, radiatoriai vos drungni...  unsure.gif
Jei isdigs, tai tikiuosi po to lauke auginsiu, siltnamyje nebus vietostongue.gif

Žiūrint, kokia vasara bus mirksiukas.gif pernai pas mane lauke puikiausiai derėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 02 08, 16:16)
Neapsisprendziau ka daryti, ....

tai ir gerai, kad susėjot. Radiatoriai tuoj sušils, šalčius žada smile.gif
Bet koks gražus katinas avatare.. wub.gif wub.gif Savas?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 08, 18:32)
tai ir gerai, kad susėjot. Radiatoriai tuoj sušils, šalčius žada  smile.gif
Bet koks gražus katinas avatare..  wub.gif  wub.gif  Savas?

Tikiuosi kad susils... Kazkaip jauciu kad sudukas gausis su tais visais sejimais. irnesakyk.gif

Cia mano svajoniu katinas. lotuliukas.gif Namie yra balta velniu priedusi kate, kolkas tos uztenka. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 02 09, 00:25)
Namie yra balta velniu priedusi kate...  hihihi.gif

Hm g.gif tikrai gera katė...o tai namie pekla? Mano katė tai tik pelių priėdusi... tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas!
smile.gif geros kates! Su mano kates usais kaime peles gumyte zaisdavo doh.gif

As jau anksciau klausiau, bet taip ir negavau atsakymo. Sakykit, kas jau yra auginusios paprikas is savu seklu? Kaip derlius? Ar tokios pat paprikos uzaugo? Nes as girdejau, beje is to zymiojo Kalvariju dieduko, kad jos kryzminasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 09 vasario 2011 - 08:50
QUOTE(giedrulka @ 2011 02 09, 09:48)
As jau anksciau klausiau, bet taip ir negavau atsakymo. Sakykit, kas jau yra auginusios paprikas is savu seklu?

Auginant nehibridus, paprikos normalios, jokių anomalijų nepastebėjau. Jei iš hibridų, tai nežinau, tokių dar neteko augint. Betgi neužaugs arbūzas, jei papriką pasėsi..
Atsakyti