Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(jasia @ 2011 02 06, 19:33)
Ar kas bandete tokias auginti???
Labai man grazi ju forma blush2.gif

Maciau mama nusipirkusi.. ale neemiau seklyciu is jos..grazios, bet mazos ax.gif
Atsakyti
Sveikos, nepykit, kad isisverziu su klausimu ax.gif
Katik baigiau paprikiukus set, bet va su mama tel pasnekejau ir sako per giliai sukisau doh.gif taip subedziau i zeme po seklyte iki pirmo sanariuko pirsto g.gif kazi ar tikrai sugadinau g.gif gal tada ryt man iskapstyt ir per nauja pasodint jas? ax.gif
Sorry jei kvailas labai tas mano rupestis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaMaLi @ 2011 02 06, 21:56)
...subedziau i zeme po seklyte iki pirmo sanariuko pirsto  g.gif  gal tada ryt man iskapstyt...

Tikrai per giliai - neišlįs daigelis. "iki sąnariuko" riešutus gali sodint... Krapštyk ir sėk iš naujo, nieko jiems blogo ten dar nebus nutikę smile.gif Sėk 0,5 cm gylyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 07, 04:38)
Tikrai per giliai - neišlįs daigelis. "iki sąnariuko" riešutus gali sodint... Krapštyk ir sėk iš naujo, nieko jiems blogo ten dar nebus nutikę smile.gif Sėk 0,5 cm gylyje smile.gif

Dekui labai 4u.gif einu kapstytis doh.gif ale ot vista, pernai pati mamai susejau viska, o siemet visai is galvos isejo kaip cia reik daryt doh.gif
Atsakyti
Susisejau savo ciliu gausybe ir keleta papriku, kurios keliaus pas mama ir uosviene smile.gif Ziuresim kaip sudygs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 07, 11:02)
Susisejau savo ciliu gausybe ir keleta papriku, kurios keliaus pas mama ir uosviene smile.gif Ziuresim kaip sudygs ax.gif

Aš tai vasario 10 sėsiu čiliukus, žiūrėjau pagal Rasų kalendorių, kad tinkama diena, o paprikas prieš savaitę susėjau, tai jau daigiukai mačiau galvytes kelia wub.gif
Ačiū tau už sėklytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 07, 11:43)
Aš tai vasario 10 sėsiu čiliukus, žiūrėjau pagal Rasų kalendorių, kad tinkama diena, o paprikas prieš savaitę susėjau, tai jau daigiukai mačiau galvytes kelia wub.gif
Ačiū tau už sėklytes 4u.gif

Nera uz ka,sekmes auginant 4u.gif
Atsakyti
zodziu turiningai praleidau pietu pertrauka - nusipirkau dar papriku seklu lotuliukas.gif . radau parduotuvej raudonu "California Wonder", tai ir pasiemiau, o gi ziu dar ir geltonu yra, o kaip ju nepaimsi? g.gif taip ir "seklinuosi" pamazu. (jau kartais atsitokejusi kraupstu nuo saves, gi pasizadejau, kad bent jau papriku uzteks, nes nesam mes dideli ju megejai. bet yra kaip yra...)
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 02 07, 14:04)
zodziu turiningai praleidau pietu pertrauka - nusipirkau dar papriku seklu  lotuliukas.gif . radau parduotuvej raudonu "California Wonder", tai ir pasiemiau, o gi ziu dar ir geltonu yra, o kaip ju nepaimsi? g.gif taip ir "seklinuosi" pamazu. (jau kartais atsitokejusi kraupstu nuo saves, gi pasizadejau, kad bent jau papriku uzteks, nes nesam mes dideli ju megejai. bet yra kaip yra...)

lotuliukas.gif nu koks pažįstamas jausmas cool.gif gerai, kad aš ne viena tokia nuprotėjus biggrin.gif
Atsakyti
O aš, pavaikštau aplink sėklas, ir nieko nenusipirkusi išeinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 07, 13:48)
O aš, pavaikštau aplink sėklas, ir nieko nenusipirkusi išeinu g.gif

Depresija gal puola kad sitaip? biggrin.gif Ar isranki labai?Nes siaip manau dauguma cia arba neina jau net i tas parduotuves, arba iejusios tusciom jau neiseina ax.gif
Atsakyti
Gal pati nežinau ko jau noriu blush2.gif
Atsakyti