Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 16:32)
O kokios firmos Cayenne sejai?

'Edexa ir Co' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 06, 14:45)
Anksčiau auginau tas tamsias ODA, bet neee.. nepatiko man jos. Net nežinau kodėl.

Man Oda pasirode beveik beskones, plonasienes ir nesultingos. Ir atrode jos siek tiek kitaip nei nuotraukoje ant pakucio. Tik tiek, kad pirmosios sunokusios paprikos buvo. O termiskai apdorotu spalva tai visai beeeee, neapetitna. Vietoj ju, tokios pat ankstyvos, Rokita seju. Ner storasienes, bet ankstyvos ir skonis man ju tai visai ir geras, kaip man tai ir skanios thumbup.gif
Atsakyti
As auginau ODA, tai nesupratau kada prinoko. O paragaut neprisiverciau, neskaniai man jos atrode biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,sumasciau kad ir man ciliuku reikia. Sia savaite leksiu seklu ieskot. Ar nepaveluosiu su seja? Kaip matau,dar ne visos esat pasejusios savo ciliukus,tai gal dar speciau daigus isaugint. ax.gif
Atsakyti
Na, ka, pasakysiu ir as savo nuomone apie ODA. Nustebino derliaus gausa ir, aisku, ankstyva buvo. Bet minusas del skonio, dydzio ir tos 'nusiplaunancios' spalvos. Derejo ilgai, iki salnu, bet siemet man ji netinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgathaGray: 06 vasario 2011 - 17:46
QUOTE(saintlina @ 2011 02 06, 16:52)
'Edexa ir Co'  thumbup.gif

Tada jei daigeliu tau pasirodys per daug-pirksiu pora pas tave bigsmile.gif

QUOTE(Magic_girl @ 2011 02 06, 17:24)
Merginos,sumasciau kad ir man ciliuku reikia. Sia savaite leksiu seklu ieskot. Ar nepaveluosiu su seja? Kaip matau,dar ne visos esat pasejusios savo ciliukus,tai gal dar speciau daigus isaugint. ax.gif

As rytoj sesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 17:04)
Visgi vilioja pympiai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bozena, parasiau a.z. mirksiukas.gif

Daugiau neturiu galimybes pasidalinti smile.gif  Kelias atliekamas kitiems metams buvau pasilikusi, bet gal pasetos isdygs, tai prisirinksiu nauju..

Ir vėl prie "pympių" sėklų nespėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 06, 17:30)
Ir vėl prie "pympių" sėklų nespėjau  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paziurejau kad maximoje galeciau gaut tik koral aitriuju papriku seklu,kitur deja neturiu galimybes sia savaite nulekt. Gal kas auginote sia rusi? Ech,ir kur mano galva buvo kai zalioje stoteleje lankiaus. verysad.gif Nebent dar senukuose ka gero rasciau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 06, 17:52)
'Edexa ir Co'  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif artistė...
Beje, šitie CAYENNE labiau džiovinimui tinka, jų odelė plona, sausoka tokia. Bet dėjau juos šviežius ir ant picų, visai normaliai susiėjo... smile.gif
Atsakyti
gal numanot, kokios rusies cia cilis?
Atsakyti
Šiandien buvau pas mamą, tai visi paprikiukai jau išdygę thumbup.gif
Atsakyti