Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Ex @ 2011 02 06, 12:18)
Gourmet auginau, visai normalios, padorios ir skanios paprikos. Gali nesigraužt smile.gif

ale ot kokia - nei vienu atmest neduoda cool.gif Teks visas augint, niekur nedingsiu.. Tik po puse pakiuko.
O Gourmet palyginus su Fintina? Kurios skanesnės, derlingesnės? Ai, pati suprantu, kad kvailai paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 vasario 2011 - 14:10
QUOTE(jediara @ 2011 02 06, 15:02)
Blogas skonis? g.gif

Net nesugebu to skonio apibūdint.. paprikinis.. Nuskyniau papriką nuo krūmo, parnešiau namo, tai taip ir subliuško valgytojų belaukdama. Gal dėl neįprastos spalvos.. g.gif Šita Šokoladinė bent jau žiūrisi kažkaip "skaniau".
Nu nenoriu nupeikt, nes vienam daržo patarimų laikraštuke skaičiau atsiliepimus, kad ODA skani paprika, gerai dera. Matyt skonio reikalas..
Bet kad tamsios netinka konservavimui dėl spalvos praradimo, tai faktas.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 02 06, 15:09)
O Gourmet palyginus su Fintina? Kurios skanesnės...

Žinok, netgi drįsčiau pasakyt, kad GOURMET pirmumą atiduočiau rolleyes.gif Šįmet GOURMET nepirkau, nes dar nuo pernai FINTINOS turėjau blink.gif
Paragausi pati - pasakysi... Nu, blin, abi veislės man skanios..nežinau ką pasakyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 06 vasario 2011 - 14:22
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 14:09)
O is kokio tu miesto?

Is Siauliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2011 02 06, 14:38)
Is Siauliu verysad.gif

Parasyk adresa i a.z. pinai... pradzioje savaites teks keliauti pastan-pasiimti siuntinuko, tai issiusciau kelias seklytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 14:39)
Parasyk adresa i a.z. pinai... pradzioje savaites teks keliauti pastan-pasiimti siuntinuko, tai issiusciau kelias seklytes smile.gif

Aciu,aciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 14:39)

Busiu begede blush2.gif ir as prasysiu keliu sekliukiu. Tai jeigu Vilniuje butu galimybe paimti, tai prizadu be sokolado nesirodyt ax.gif
Atsakyti
Visgi vilioja pympiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bozena, parasiau a.z. mirksiukas.gif

Daugiau neturiu galimybes pasidalinti smile.gif Kelias atliekamas kitiems metams buvau pasilikusi, bet gal pasetos isdygs, tai prisirinksiu nauju..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 15:04)
Visgi vilioja pympiai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bozena, parasiau a.z. mirksiukas.gif

Daugiau neturiu galimybes pasidalinti smile.gif  Kelias atliekamas kitiems metams buvau pasilikusi, bet gal pasetos isdygs, tai prisirinksiu nauju..

Butent,kaipgi mes be ju lotuliukas.gif Rimtai bus liuksines dovaneles uzpiltines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 15:04)
Visgi vilioja pympiai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip gi nevilios, kai tarp vyru gyveni lotuliukas.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 06 vasario 2011 - 15:38
Kad tik isdygtu nors viena seklyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 16:14)
Kad tik isdygtu nors viena seklyte 4u.gif

aš tai nutariau, kad RA sėklytės beveik 100 proc. daigios. Neskaičiavau, kiek vnt sodinau, bet, man rodos, visos sudygo thumbup.gif

Pas mane Kayenu miškas blink.gif Sėjau su atsarga, jei nesudygs, bet sudygo cieli 25. Galėsiu pasidalint daigeliais, man rodos..
Atsakyti
O kokios firmos Cayenne sejai?

Aga, as Ra seklytemis pasidalinsiu... reiskias tureciau buti rami ax.gif

As susiskaiciavau, tai siemet sesiu tik 10 rusiu ciliuku... nors pernai tik 1 rusies sejau lotuliukas.gif O kita gavau dovanu. Tikiuosi siemet jau uzteks man ju. Planuoju apie 50-60 daigeliu tureti bigsmile.gif
Atsakyti