Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 11:32)
Saintlina, Ex, ne viena neturit suniuko-taksiuko? Siandien jus abi sapnavau biggrin.gif Buvom susitikusios, arbata, berods pas Saintlina, gerem.. apie seklas kalbejom lotuliukas.gif Ir tas maziukas taksiukas istrigo-tik nepamenu kurios buvo g.gif

nebent kurią nors iš mano rusų melsvųjų ilgauodegių būtum su taksu sumaišiius biggrin.gif Bet čia jau jos giliai įsižeidusios būtų, kad įmanoma jas su šunėkais supainiot biggrin.gif Dar dalmatiną turiu, bet irgi lyg nenašus į taksą g.gif
O tu tikra, kad ne tavo tas taksiukas buvo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 02 06, 10:21)
5 rūšis.
FINTINA
STANLEY
BEAUTY CHOCOLATE
TWINGO
VALENCIA

papasakosi, kaip tos šokoladinės bus. Gražios, choleros wub.gif Bet man jau nereik.. visai visai nereik..
Ir taip jau turiu Fintina, Stanley, Volga, Whitney, Gourmet, Trapez, King Arthur doh.gif Čia pamoka, kad nereik lakstyt po sėklų parduotuves anksčiau nei pagal forumo užkratą neapžiūrėsi ir neapuostysi visų čia paminėtų doh.gif Juk Trapez ir Gourmet pirkau pirmas, dabar gi į jas turbūt nei nepažiūrėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 06, 13:06)
Trapez ir Gourmet pirkau pirmas, dabar gi į jas turbūt nei nepažiūrėčiau  biggrin.gif

Gourmet auginau, visai normalios, padorios ir skanios paprikos. Gali nesigraužt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 04, 10:59)
Dabar jaunatis - daugelis sakytų, kad per jaunatį negalima sėti ar sodinti, bet aš visada sėju gėlės . Jei "yra reikalas" sėju ir daržoves, kurias reikės persodinti, tik tuomet pasižiūriu, kad būtų priešpilnis ar pilnatis. (Jei tik gausiu sėklas, iš karto sėsiu ax.gif )

jei ką domina, truputį plačiau
http://www.alunta.lt..._...0&Itemid=31
Atsakyti
As taksiuko neturiu.. pas mane britukas melynas namuose biggrin.gif

Vakar prisipirkau zemiu, siandien viska paruosiu, o ryt grizusi is darbo sesiu paprikas ir ciliukus bigsmile.gif Pagaliau biggrin.gif

As apie tas sokoladines klausinejau, ar verta sodinti g.gif Man jos grazios, bet jauciu konservuoti jos negrazios liks g.gif Nebent salotas paspalvinti arba zalias papjaustyti ant stalo grazu...
Ex, kodel jas issirinkai?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 06, 12:18)
Gourmet auginau, visai normalios, padorios ir skanios paprikos. Gali nesigraužt smile.gif

drinks_cheers.gif
Man Gourmet skonis visai patiko ir derėjo neblogai.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 14:36)
Ex, kodel jas issirinkai?

Neišsirinkau, tiesiog dovanų gavau.. smile.gif Pagal paveiksliuką tikrai įspūdingos. Konservuoti tamsias tikrai neapsimoka - praranda originalią spalvą. Šokoladines valgysim tik šviežias, tikiuosi skanios bus smile.gif

Anksčiau auginau tas tamsias ODA, bet neee.. nepatiko man jos. Net nežinau kodėl.
Atsakyti
Aisku, cia e-seklos padovanojo? Tada bandysiu apsieiti be ju... grazios, bet kitu skaniu turiu smile.gif Papasakosi rudeni-tada kitiems metams galima bus kazka galvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 05, 19:44)

Ne tik paganyti, bet galima ir įsigyti
http://www.e-seklos....s/darzoves?p=10
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 14:48)
Aisku, cia e-seklos padovanojo?

Ne. Viena forumietė, bet čia kažkodėl jau nebesirodo unsure.gif
Kiek suprantu, čia ne hibridas, tai bus galima sėklų pasirinkt...ar klystu? g.gif Reik googlą paminkyt, išsiaiškint..
Atsakyti
Labai noreciau ir as tu pimpiuku blush2.gif Gal kam liko nors viena atliekama seklyte??? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 06, 15:45)

Anksčiau auginau tas tamsias ODA, bet neee.. nepatiko man jos. Net nežinau kodėl.

Blogas skonis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2011 02 06, 13:57)
Labai noreciau ir as tu pimpiuku blush2.gif Gal kam liko nors viena atliekama seklyte??? blush2.gif  bigsmile.gif

O is kokio tu miesto?
Atsakyti