Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Edexa - ACIUUUUUUUUUUUUUUU uz recepta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na..na.. DŽIGITUK, taip blogai tikrai nebus. Visą vazonėlį su daigeliu apgaubk celofaniniu maišeliu, bus jam ten kaip šiltnamyje. Nors kas antrą dieną pravėdink, jei viskas daigeliui patiks, jis sustiprės. Tik arti stiklo nestatyk, jam nuo lango šalta.

Vienas mano pipiriuko daigelis irgi nyksta, bet pastebėjau, kad ten žemėje atsiradę vabaliukų. Paliejau kalio permanganato tirpalu, bet nežinau ar pasiseks atgaivint, labai jau nukeipęs, gal šaknytė bus pagraužta... Išmesiu, kitą sėsiu smile.gif

Nu visko pasitaiko, jei ką darai, vistiek kažkur kažkas nepasiseka..taip nebūna, kad viskas super-duper... Nenukabink nosies, pasisėsi vėliau dar.

Vaje, CASUAL, jau išsikepei???? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 02 gruodžio 2010 - 13:38
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 14:36)

Vaje, CASUAL, jau išsikepei???? blink.gif

ne, bet jau tikrai zinau kad kepsiu biggrin.gif patinka man tokie receptukai kur daug terlintis nereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 13:36)
na..na.. DŽIGITUK, taip blogai tikrai nebus. Visą vazonėlį su daigeliu apgaubk celofaniniu maišeliu, bus jam ten kaip šiltnamyje. Nors kas antrą dieną pravėdink, jei viskas daigeliui patiks, jis sustiprės. Tik arti stiklo nestatyk, jam nuo lango šalta.

nu vo.taip ir padariau biggrin.gif apgaubiau celofanu,gal atsigaus.

aciukas uz patarima ir gerus zodzius aciuks.gif
Atsakyti
mano irgi viens chiliukas lapus numete. vazone sliekas karaliauja- gal ka ishjudino g.gif
butu shilta paleisciau slieka pro langa, o dabar kazkaip gaila i sniega doh.gif ileidau i negyvenama vazona ir dar papuvusio obuolio idejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 02 gruodžio 2010 - 14:29
QUOTE(Casual @ 2010 12 02, 14:29)
butu shilta paleisciau slieka pro langa, o dabar kazkaip gaila i sniega doh.gif  ileidau i negyvenama vazona ir dar papuvusio obuolio idejau  blush2.gif

lotuliukas.gif ziurek gyvates neisaugink
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2010 12 02, 15:33)
lotuliukas.gif ziurek gyvates neisaugink

g.gif bus anakonda cool.gif
Atsakyti
Na jau šiandien visas sapnavau lotuliukas.gif Kad susirinkom pas Saintliną sodyboje, ji rodė mums savo valdas... ir labai gražios 4 avytės pas ją vaiksčiojo kieme. Viena tokia juoduke su baltais apvadėliais smile.gif
Atsakyti
nu fainas sapnas thumbup.gif Tik reik skubiai avyciu isigyt.
Atsakyti
Nu net ir as susigundziau avytem...
Atsakyti
Šaunu thumbup.gif Turėsim dar vieną temą Faunos skyriuje bigsmile.gif
Labai graži avytė buvo wub.gif Tiksliau avinėlis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 01, 16:34)
Turėjo būt MEEK and MILD... vienintelis normaliai išsivystęs vaisius ant vienintelio daigelio, kiti du nebrendylos-neūžaugos suvalgyti, nes vistiek būt nubyrėję. Bet tų aštrumas ant picos taip siaubingai nesijautė... nu, gal kad nedaug dėjau... Ir šitas dičkis dar nesunokęs, bet valgymui tinkamas.

Edexa, tu cia nuo mano meek and mild taip lakstei g.gif ? nugi keista, turetu but patys svelniausi ciliai, bet jei taip sakai, tai gal as net nesesiu tada ju kitiems metams, nes tikrai ieskau kazko svelnaus ax.gif
tiesa, o mano visi ciliai(3) numete lapus g.gif tai as juos nukarpiau ir palikau plikus, gal atsprogs pavasari
Atsakyti