Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Mane čili sudomino dar ir tuo, kad tai ;labai gera profilaktika nuo vėžio, o kai tarp artimiausių žmonių yra čia liga sergančių, tai norisi išbandyti visus metodus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 05, 17:12)
Mane čili sudomino dar ir tuo, kad tai ;labai gera profilaktika nuo vėžio

Kaip dėl vėžio, tai nežinau, bet kad kraujospūdį sunormalizuoja, tai taip. Ir dar efektyviai veikia, jei turite problemų su kraujagyslėmis (infarktikams, insultikams gera profilaktinė priemonė). Nepamirškite - viskas palaipsniui ir proto ribose, nesugalvokit kilogramais čili šlamšt...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 05, 18:28)
Nepamirškite - viskas palaipsniui ir proto ribose, nesugalvokit kilogramais čili šlamšt...

Tikriausiai tai nelabai įmanoma bijau.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 02 04, 22:32)
zodziu, skirtingi kalendoriai, skirtingi ir patarimai biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš kiek randu, tai paprikas, pomidorus pataria sėti 5-6 arba 10-11 dienomis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 02 05, 16:12)
o kai tarp artimiausių žmonių yra čia liga sergančių, tai norisi išbandyti visus metodus unsure.gif

jediara, stiprybės ir vilties 4u.gif
Atsakyti
cia akelem paganyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 05, 15:58)
Anot SAINTLINOS, jei čia jau pradėjai lankytis, tai pirksi ir sėsi viską, ir ką mėgsti, ir ko išvis nereik...neišmesi, a nuš pamėgsi beragaudama... tongue.gif

Vienžo jei jau ligonis tai jau suvisam doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jediara @ 2011 02 05, 16:06)
Tačiau skaitant matosi, kad merginoms patinka, tai būtinai reikia išbandyti   rolleyes.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Statistinis vienetas: 05 vasario 2011 - 19:47
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 05, 20:12)

jediara, stiprybės ir vilties 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ex, kiek papriku prisisejai? Kazkaip man rodos, kad ne vien Fintina ir Stanley ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 06, 11:12)
Ex, kiek papriku prisisejai?

5 rūšis.
FINTINA
STANLEY
BEAUTY CHOCOLATE
TWINGO
VALENCIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 06 vasario 2011 - 10:24
Saintlina, Ex, ne viena neturit suniuko-taksiuko? Siandien jus abi sapnavau biggrin.gif Buvom susitikusios, arbata, berods pas Saintlina, gerem.. apie seklas kalbejom lotuliukas.gif Ir tas maziukas taksiukas istrigo-tik nepamenu kurios buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 vasario 2011 - 11:32
sveikos,
lenda Ra dovanoti pimpiai 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 12:32)
Saintlina, Ex, ne viena neturit suniuko-taksiuko?

smile.gif čia nuo pomidorviruso haliucinacijos... Turiu du šuniukus, tokį čihuaškės pusdvarnį ir baltą bolonkę... Na, dar vok aviganį, bet anas tikrai į taksą neužneša lotuliukas.gif
Atsakyti