Mane čili sudomino dar ir tuo, kad tai ;labai gera profilaktika nuo vėžio, o kai tarp artimiausių žmonių yra čia liga sergančių, tai norisi išbandyti visus metodus
QUOTE(jediara @ 2011 02 05, 17:12)
Mane čili sudomino dar ir tuo, kad tai ;labai gera profilaktika nuo vėžio
Kaip dėl vėžio, tai nežinau, bet kad kraujospūdį sunormalizuoja, tai taip. Ir dar efektyviai veikia, jei turite problemų su kraujagyslėmis (infarktikams, insultikams gera profilaktinė priemonė). Nepamirškite - viskas palaipsniui ir proto ribose, nesugalvokit kilogramais čili šlamšt...
QUOTE(Ex @ 2011 02 05, 18:28)
Nepamirškite - viskas palaipsniui ir proto ribose, nesugalvokit kilogramais čili šlamšt...
Tikriausiai tai nelabai įmanoma
QUOTE(Vessta @ 2011 02 04, 22:32)
zodziu, skirtingi kalendoriai, skirtingi ir patarimai
aš kiek randu, tai paprikas, pomidorus pataria sėti 5-6 arba 10-11 dienomis
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 02 05, 16:12)
o kai tarp artimiausių žmonių yra čia liga sergančių, tai norisi išbandyti visus metodus
jediara, stiprybės ir vilties
QUOTE(Ex @ 2011 02 05, 15:58)
Anot SAINTLINOS, jei čia jau pradėjai lankytis, tai pirksi ir sėsi viską, ir ką mėgsti, ir ko išvis nereik...neišmesi, a nuš pamėgsi beragaudama...
Vienžo jei jau ligonis tai jau suvisam
QUOTE(jediara @ 2011 02 05, 16:06)
Tačiau skaitant matosi, kad merginoms patinka, tai būtinai reikia išbandyti
Ex, kiek papriku prisisejai? Kazkaip man rodos, kad ne vien Fintina ir Stanley
QUOTE(saintlina @ 2011 02 06, 11:12)
Ex, kiek papriku prisisejai?
5 rūšis.
FINTINA
STANLEY
BEAUTY CHOCOLATE
TWINGO
VALENCIA
Saintlina, Ex, ne viena neturit suniuko-taksiuko? Siandien jus abi sapnavau Buvom susitikusios, arbata, berods pas Saintlina, gerem.. apie seklas kalbejom Ir tas maziukas taksiukas istrigo-tik nepamenu kurios buvo
sveikos,
lenda Ra dovanoti pimpiai
lenda Ra dovanoti pimpiai
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 12:32)
Saintlina, Ex, ne viena neturit suniuko-taksiuko?
čia nuo pomidorviruso haliucinacijos... Turiu du šuniukus, tokį čihuaškės pusdvarnį ir baltą bolonkę... Na, dar vok aviganį, bet anas tikrai į taksą neužneša