Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(mamadonata @ 2011 02 04, 16:20)
Aš irgi turiu šitą kalendorių  ax.gif Dar vienas patogus mėnulio kalendorius yra šios savaitės žurnale "Savaitė"

ar abiejuose sutampa dienos sejimo?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 02 04, 14:37)
mano sodo dienorastis darbai pagal menuli 2011 metams. Tai cia raso, kad 7 ir 8 dienomis seti, sodinti, pikuoti pomidorus, paprikas ir baklazanus g.gif tik siais metais antradieniai kirminu diena, tai taip iseitu 8 diena iskrenta g.gif

As ir ta pati turiu... siandien dar karta pasiziurejau-akurat seti reikia 7-8 dienomis doh.gif lotuliukas.gif Nezinau is kur ta 10 diena istraukiau blush2.gif Tai tiek palauksiu... nes ir zemiu niekaip nesugebu nupirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 21:14)
As ir ta pati turiu... siandien dar karta pasiziurejau-akurat seti reikia 7-8 dienomis doh.gif  lotuliukas.gif  Nezinau is kur ta 10 diena istraukiau blush2.gif Tai tiek palauksiu... nes ir zemiu niekaip nesugebu nupirkti blush2.gif

cia as vis skelbiuosi kad 10 d sesiu,tai ir tau uzstrygo mirksiukas.gif o 10 sesiu,nes prasideda priespilnis.
Priešpilnis – sėkite ir sodinkite daržoves, brandinančias vaisius virš žemės (agurkus, pomidorus, žirnius, braškes ir t.t.)
nu vnzd-durniuoju doh.gif
Atsakyti
zodziu, skirtingi kalendoriai, skirtingi ir patarimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 02 04, 20:50)
ar abiejuose sutampa dienos sejimo?

Taip situose sutampa - paprikas reikia seti 7,8 vasario.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 02 05, 08:34)
Taip situose sutampa - paprikas reikia seti 7,8 vasario.

bigsmile.gif Uzejau paklaust kada geriau set, ir iskart radau atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pasėjau čili kartu su baklažanais ax.gif
Atsakyti
Aš irgi kasdien po truputį sėju, per dieną neišeina visko iškart padaryt.. Šiandien jau paskutinę partiją čilių susėjau...ufff karsta.gif
...dabar jau pomidorų sėklutes kilnoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 05, 15:37)
Šiandien pasėjau čili kartu su baklažanais  ax.gif

O aš užvakar... Tik va klausimas kam man jų reik lotuliukas.gif Namie tik vienas tokius dalykus valgantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 02 05, 16:47)
Tik va klausimas kam man jų reik  lotuliukas.gif

Anot SAINTLINOS, jei čia jau pradėjai lankytis, tai pirksi ir sėsi viską, ir ką mėgsti, ir ko išvis nereik...neišmesi, a nuš pamėgsi beragaudama... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 02 05, 17:47)
O aš užvakar... Tik va klausimas kam man jų reik  lotuliukas.gif Namie tik vienas tokius dalykus valgantis  ax.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat nežinau, kas valgys doh.gif Tačiau skaitant matosi, kad merginoms patinka, tai būtinai reikia išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 05, 15:58)
Anot SAINTLINOS, jei čia jau pradėjai lankytis, tai pirksi ir sėsi viską, ir ką mėgsti, ir ko išvis nereik...neišmesi, a nuš pamėgsi beragaudama... tongue.gif

tikra tiesa thumbup.gif drinks_cheers.gif

Sveikos,nuo pomidoru pereinu dar ir prie pipiru lotuliukas.gif doh.gif

Ana vasara buvau prisodinusi aitriuju pipiru, tai kaip uzderejo, tai paragaut gavo visi. is pat pradziu nezinojau ka su jais veiksiu,bet kai jau reikia daryt, juk neismesi, tai tikrai idejoms ner ribu, tuo labiau kad internetas visagalis biggrin.gif

Siemet jau pasejau paprikos "Oda", Reda, Etiuda, ir De Cayenne (cia tikriausiai tie patys aptariamieji kajenai smile.gif
Su mielu noru dar priglausciau taip giriamus pipirus "Penis",tai jei kas turetu pora likusiu seklyciu, priglausciau ax.gif
Atsakyti