Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 11:18)
dezute su ciliukais buvo nukenteje nuo zemes drebejimo hihihi.gif mazius isverte.tai susimaise man juos.dabar nezinau kurioj pusej jie auga.

Pamatysi,kai prades vaisius megzti kur kas auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 11:18)
dezute su ciliukais buvo nukenteje nuo zemes drebejimo hihihi.gif mazius isverte.tai susimaise man juos.dabar nezinau kurioj pusej jie auga.

aaa... sakau jei neturi nė vieno-gal aš kokią lišną sėklytę turėčiau g.gif Bet dar pati nesodinau ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif pamatisiu eigu isaugs biggrin.gif ir daugiau nenukentes nuo jokiu zemes drebejimu,nes maziui vis nagus niezt listi butent prie mano dezuciu su daigais.nors prie vazonu neturi mados listi.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 11:43)
drinks_cheers.gif pamatisiu eigu isaugs biggrin.gif ir daugiau nenukentes nuo jokiu zemes drebejimu,nes maziui vis nagus niezt listi butent prie mano dezuciu su daigais.nors prie vazonu neturi mados listi.

Mano irgi megsta patikrint kaip ten kas smile.gif Naujove kazkokia ant radiatoriaus, maiseliu uzdengta, negi nepaziuresi kas viduj lotuliukas.gif O siaip mano didysis labai man nori padet su visais sodinimais, auginimais, o jau laistyt kaip megsta vasara... thumbup.gif

Varpeliu seklu as turiu tikrai atiekamu, jei kam reikia sakykit, pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AisteZ: 04 vasario 2011 - 11:51
QUOTE(samanaa @ 2011 02 03, 23:55)
O kokia Telimena rusi sejai? Kiek ziurejau yra dvi geltonu rusys, viena lauke tinka auginti, kita siltnamy tik.

Ant pakelio parasyta kad galima auginti neapsildomuose siltnamiuose ir lauke. 4u.gif
Atsakyti
kol kas dar kantriai lauksiu.o eigu vdrug nieko neisaugs,tai gal kas atliekamu daigu tures ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 12:23)
kol kas dar kantriai lauksiu.o eigu vdrug nieko neisaugs,tai gal kas atliekamu daigu tures ax.gif

Manau,kad tikrai kas nors tures, nes visos dazniausiai sodinasi po kelias, o jei neisdygs, o jei ta ana, o po to ziuri, kad daigu daug, kaip ir nereikia visu, bet ismest gaila... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 10:02)
Ačiū smile.gif
Na pažiūrėsiu-jei labai niežai neužpuls, palauksiu iki vasario 10 d., kai rekomenduoja sėti g.gif

jauciu mano kalendorius ne toks doh.gif, nes 10 diena raso set ir persodint geliu daigus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 02 04, 12:51)
jauciu mano kalendorius ne toks doh.gif, nes 10 diena raso set ir persodint geliu daigus doh.gif

O tavo koks? Kada pagal jį rekomenduojama sėti?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 04, 10:32)
o as nemegstu salotu. Man labiau patinka tiesiog agurkai arba pomidorai. Ypač pomidorai... kaip suleisčiau dantis dabar į kokį Corazon egzempliorių..

Ar auginot kas paprikas Trapez? Apsižiūrėjau, kad prisipirkau jau šešių rūšių paprikų ir aiškiai supratau, kad visos niekaip netilps į šiltnamį. Reiks primetinėt, kiek kurių sodint.

as siemet sesiu Trapez:)
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 12:52)
O tavo koks? Kada pagal jį rekomenduojama sėti?

mano sodo dienorastis darbai pagal menuli 2011 metams. Tai cia raso, kad 7 ir 8 dienomis seti, sodinti, pikuoti pomidorus, paprikas ir baklazanus g.gif tik siais metais antradieniai kirminu diena, tai taip iseitu 8 diena iskrenta g.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu šitą kalendorių ax.gif Dar vienas patogus mėnulio kalendorius yra šios savaitės žurnale "Savaitė"
Atsakyti