Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(jediara @ 2011 02 04, 09:51)
Prieš sėdama visada žvilgteliu, kokia mėnulio fazė ax.gif

Primink tuomet, ar dabar galima g.gif Ir per kokį mėnulį galima? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 04 vasario 2011 - 09:54
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 11:52)
Primink tuomet, ar dabar galima g.gif  Ir per kokį mėnulį galima? blush2.gif

Dabar jaunatis - daugelis sakytų, kad per jaunatį negalima sėti ar sodinti, bet aš visada sėju gėlės . Jei "yra reikalas" sėju ir daržoves, kurias reikės persodinti, tik tuomet pasižiūriu, kad būtų priešpilnis ar pilnatis. (Jei tik gausiu sėklas, iš karto sėsiu ax.gif )
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Na pažiūrėsiu-jei labai niežai neužpuls, palauksiu iki vasario 10 d., kai rekomenduoja sėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 12:02)
Ačiū smile.gif
Na pažiūrėsiu-jei labai niežai neužpuls, palauksiu iki vasario 10 d., kai rekomenduoja sėti g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ieškok "vaistų".
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 09:21)
Mes su vyru labai mėgdavom tokias salotas vasarą: agrukas, pomidoras, saldi paprika, čiliukas, mėlyni svogūnai ir česnako šiek tiek. Užpilam šlakeliu alyvuogių aliejaus ir lapnojam biggrin.gif Kaip aš svajoju apie salotas doh.gif

user posted image vos seilem nepaspringau.
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 09:49)
Bet vat nagai tai niežti ir man biggrin.gif Jaučiu ryt ir aš kapstysiuosi bigsmile.gif

siaip rytoj palanki diena sejimui mirksiukas.gif bet as kentesiu iki 10 d.

mano paprikos labai graziai isgygo(tfu tfu tfu),o ciliukai kazko nelabai unsure.gif isstypo,kai kurie jau vyst pradejo.nors ir palaistau ir paglostau ir pakalbu su jais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 11:16)
user posted image vos seilem nepaspringau.

mano paprikos labai graziai isgygo(tfu tfu tfu),o ciliukai kazko nelabai unsure.gif isstypo,kai kurie jau vyst pradejo.nors ir palaistau ir paglostau ir pakalbu su jais rolleyes.gif

Matyt perlaistai,nes mažiukų ilgai lieti nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 02 04, 10:22)
Matyt perlaistai,nes mažiukų ilgai lieti nereikia  ax.gif

kol stovejo ant radiatoriaus,laisciau kas antra diena.dabar jau perkelti ant palanges,tai palaistau pagal poreiki.gal kas 4-a diena.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 10:16)

O tu kodėl kentėsi?

Gal per daug popini juos?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 10:28)
O tu kodėl kentėsi?

Gal per daug popini juos?

na man mmm,tai sako,kad nelabai gerai per tas dienas seti/sodinti.
o su seklom uzsiimineju pirmus metus,tai visiska nemoksa doh.gif na gal su antra seja labiau pasiseks,tik gaila 'varpeliu' verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 11:34)
o su seklom uzsiimineju pirmus metus,tai visiska nemoksa doh.gif na gal su antra seja labiau pasiseks,tik gaila 'varpeliu' verysad.gif

Aš irgi tik vasario viduryje sėju paprikas ir baklažanus ax.gif Tai ir aš kogero tik 10 d.
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 04, 10:34)

Aga, šitą girdėjau.

Nieko, išmoksi... pirmus metus man ir daug kas nunyko.. Vis atrodo, kad nedalaistydavau, o paskui merginos čia sakė, kad perlaistau doh.gif Rekomendavo purkšuku žemę apipurkšti geriau smile.gif

Papildyta:
O tai varpeliai nunyko ir sėklų neturi jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 04 vasario 2011 - 11:12
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 11:11)
O tai varpeliai nunyko ir sėklų neturi jau?

dezute su ciliukais buvo nukenteje nuo zemes drebejimo hihihi.gif mazius isverte.tai susimaise man juos.dabar nezinau kurioj pusej jie auga.
Atsakyti