Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 04, 01:08)
ne Jus, o tu!
kiek uzaugo,o ju nebuvo jura, tai prikisau i buteli ir apipyliau namine...gavosi ugnine snabe lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

4u.gif
Čia tai pats geriausias patarimas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 04, 00:14)
4u.gif
Čia tai pats geriausias patarimas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O ilgai ta snabe laikyt reiketu, kad ji ugnine taptu? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Magic_girl @ 2011 02 03, 15:51)
Pasejau ir as siandien paprikas Telimena ir Yolo wonder. Lauksiu dabar kada sudygs. blush2.gif

O kokia Telimena rusi sejai? Kiek ziurejau yra dvi geltonu rusys, viena lauke tinka auginti, kita siltnamy tik.
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 02 04, 00:55)
O ilgai ta snabe laikyt reiketu, kad ji ugnine taptu? blush2.gif
Papildyta:

O kokia Telimena rusi sejai? Kiek ziurejau yra dvi geltonu rusys, viena lauke tinka auginti, kita siltnamy tik.

net nezinau tiksliai g.gif gal kokiam spali as sukisau, uzpyliau ir pasidejau kaip virtuves dekoracija ax.gif bet vyrams per kaledas trukumas buvo tai teko dekoracija atidaryt lotuliukas.gif gere, vaipes, issizioje sedejo, gere, purtes...nu prisijuokem is ju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sako ugnis tikra
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 03, 21:16)
Skonis puikus, bet.....labai aštrus blush2.gif

Jei kokie nelabai aštrūs čiliai (kaip pas mane šiemet buvo), tai nėra labai aštru... nors tas aštrumas gėris-bacilas išvaro ax.gif

QUOTE(jediara @ 2011 02 03, 23:04)
Paprikas mėgstame, o Jūs čili dedate konservuojant daržoves ar į patiekalus? (Pradedu galvoti, kaip reikės panaudoti blush2.gif )

Aš dėjau ir konservuojant daržoves ir į patieklus (sriubas, troškinius, į salotas pjausčiau) smile.gif

Kada gi ta vasara ir derlius doh.gif
Atsakyti
Bandysime valgyti ir "ugnimi spjaudyti" lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal nesispjaudysi mirksiukas.gif
Mes su vyru labai mėgdavom tokias salotas vasarą: agrukas, pomidoras, saldi paprika, čiliukas, mėlyni svogūnai ir česnako šiek tiek. Užpilam šlakeliu alyvuogių aliejaus ir lapnojam biggrin.gif Kaip aš svajoju apie salotas doh.gif
Atsakyti
o as nemegstu salotu. Man labiau patinka tiesiog agurkai arba pomidorai. Ypač pomidorai... kaip suleisčiau dantis dabar į kokį Corazon egzempliorių..

Ar auginot kas paprikas Trapez? Apsižiūrėjau, kad prisipirkau jau šešių rūšių paprikų ir aiškiai supratau, kad visos niekaip netilps į šiltnamį. Reiks primetinėt, kiek kurių sodint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 vasario 2011 - 09:34
Paprikas jau sėju. Kol jos sudygsta nemažai laiko praeina.
Atsakyti
Tu tai pomidorienė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O man patinka visos žalios daržovės bigsmile.gif Ir atskirai, ir kartu... kokių ridikėlių su svogūnų laiškais ir grietine dabar užkąsti būtų super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 02 04, 09:39)
Paprikas jau sėju. Kol jos sudygsta nemažai laiko praeina.

O tinkamos dienos šiandien ir ryt? g.gif
Jau ir aš pagaliau sėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 10:42)
O tinkamos dienos šiandien ir ryt? g.gif
Jau ir aš pagaliau sėsiu bigsmile.gif

Nežinau ir žinot nenoriu... Sėju nesidairydama, nes jau ir laikas, ir nagus bais niežti... smile.gif
Atsakyti
O man svarbu tongue.gif
Bet vat nagai tai niežti ir man biggrin.gif Jaučiu ryt ir aš kapstysiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 11:42)

O man patinka visos žalios daržovės bigsmile.gif Ir atskirai, ir kartu...  kokių ridikėlių su svogūnų laiškais ir grietine dabar užkąsti būtų super thumbup.gif

drinks_cheers.gif Mes taip pat mėgstame visokias daržoves essen.gif Taip jau norisi daržovių iš savo daržo flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 04, 11:49)
O man svarbu tongue.gif
Bet vat nagai tai niežti ir man biggrin.gif Jaučiu ryt ir aš kapstysiuosi bigsmile.gif

Prieš sėdama visada žvilgteliu, kokia mėnulio fazė ax.gif
Atsakyti