Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Ex @ 2011 02 03, 16:00)
Pasimokiau ir aš eilinį kartą su ta sėja..pasėjau keletą rūšių į vieną dėžutę, na atskyriau, pasižymėjau kur kas, bet dygsta kiekviena rūšis nevienodai.. Tai žiūriu baisiai nepatogu - nei pikiuot, nei uždengt, nei laikyt šiltai-šaltai..vieni stypsta, kiti dar po žemėm..
Turbūt iš naujo sėsiu, kas labai vėluos dygt..

nu vat kogero as irgi kita savaite sesiu is naujo jei nepasirodys nieks, nes kambary apie 20 laipsniu, tai neuzdengus seklu kogero tikrai per salta g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 03, 17:02)

pjausciau, nes recepte taip rode... ka as zinau

o koks receptas?
ziuriu stiklainis nemazas, ar ilgai jis atsuktas gali buti?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 03, 15:02)
kas tas jus? g.gif

pjausciau, nes recepte taip rode... ka as zinau

lotuliukas.gif tu ir tas, kuris receptą įdėjo lotuliukas.gif Man atrodo ir Saintlina pjaustė g.gif
Mano tai nedaug jų buvo, bet ant stalo cieli labai gražiai atrodo, vyrai kramtė net ausys linko.. tik nelabai aštrūs..

O čiuliukus paprastu marinatu užpyliau, kurį naudoju agurkų, grybų bei šparaginių pupelių marinavimui. Pirmą kartą bandžiau ir čiuliukus marinuoti, tai puikus skonis buvo. Todėl šiemt jų auginsiu daug biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 03 vasario 2011 - 15:58
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 03, 16:56)
lotuliukas.gif  tu ir tas, kuris receptą įdėjo lotuliukas.gif  Man atrodo ir Saintlina pjaustė g.gif
Mano tai nedaug jų buvo, bet ant stalo cieli labai gražiai atrodo, vyrai kramtė net ausys linko.. tik nelabai aštrūs..

O čiuliukus paprastu marinatu užpyliau, kurį naudoju agurkų, grybų bei šparaginių pupelių marinavimui. Pirmą kartą bandžiau ir čiuliukus marinuoti, tai puikus skonis buvo. Todėl šiemt jų auginsiu daug biggrin.gif

receptas tas:
http://giedrius-v.li....com/65860.html

Stovi saldytuve, nepasterizuota, bet stovi jau nuo rudens... Negenda. o ir atidarius irgi gali stovet kiek reikia, kad ir menesi...

Astru be proto, tode ir stovi ilgai... o kuo daugiau stovi, tuo dar astriau darosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 03, 17:56)
Pirmą kartą bandžiau ir čiuliukus marinuoti, tai puikus skonis buvo. Todėl šiemt jų auginsiu daug biggrin.gif

ir as siemet paragavau marinuotu savo (tik labai mazai buvo) ir pirktu nu super. likau tikrai suzaveta skoniu ir kvapu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 03, 15:56)
lotuliukas.gif  tu ir tas, kuris receptą įdėjo lotuliukas.gif  Man atrodo ir Saintlina pjaustė g.gif

taip, kur dariau pagal Giedriaus recpeta, pjausciau. Ivertinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O siaip dar marinavau cielus.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 03, 17:56)

Skonis puikus, bet.....labai aštrus blush2.gif
Atsakyti
padariau revizija papriku ir cili ir sarase yra 12 rusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 03, 23:38)
padariau revizija papriku ir cili ir sarase yra 12 rusiu smile.gif

Oho bigsmile.gif , pas mane tik dvi blush2.gif , bus trys , jei gausiu "ypatingų" čiliukų daigelį 4u.gif Čili sugalvojau auginti prisiskaičius šioje temoje doh.gif Tik nežinau, ar kas valgys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 03, 23:45)
Oho bigsmile.gif , pas mane tik dvi blush2.gif , bus trys , jei gausiu "ypatingų" čiliukų daigelį 4u.gif  Čili sugalvojau auginti prisiskaičius šioje temoje doh.gif  Tik nežinau, ar kas valgys  rolleyes.gif

man ir paciai keista,kad tiek daug ax.gif
paprikos tai raudonos,oranzines ir juodos...cili tik daugiau del formu visokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 04, 00:52)
man ir paciai keista,kad tiek daug ax.gif
paprikos tai raudonos,oranzines ir juodos...cili tik daugiau del formu visokiu g.gif

Paprikas mėgstame, o Jūs čili dedate konservuojant daržoves ar į patiekalus? (Pradedu galvoti, kaip reikės panaudoti blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 04, 00:04)
Paprikas mėgstame, o Jūs čili dedate konservuojant daržoves ar į patiekalus? (Pradedu galvoti, kaip reikės panaudoti blush2.gif )

ne Jus, o tu!
kiek uzaugo,o ju nebuvo jura, tai prikisau i buteli ir apipyliau namine...gavosi ugnine snabe lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti