Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Aaagnex, as tau parasiau i AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 02 03, 14:23)
Aaagnex, as tau parasiau i AZ  ax.gif

atrasiau mirksiukas.gif

Noriu pasigirt, kad jau pradejo dygt jalapenai ir kajenai ax.gif reiks toliau kitas rusis set doh.gif
Atsakyti
As vis galvoju apie lentynas tokias: http://www.kabantissodas.lt/ is sio puslapio ar kazka panasaus prieskoninem zolelem visokiom, o tada visa kita jau gal ir tilptu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 03, 13:27)

Noriu pasigirt, kad jau pradejo dygt jalapenai ir kajenai ax.gif reiks toliau kitas rusis set doh.gif

Va, kaip smagu smile.gif Sveikinam 4u.gif Reikia jau ir man siandien arba ryt suset kazka ax.gif I kokia zeme sejot?Daigams skirta ar pomidorams-paprikoms?
Atsakyti
Nu parodau ka dar turiu is pernai metu kuklaus derliaus blush2.gif
user posted image

Ir tuo paciu pora foto i darzelio balkone tema nunesiu cool.gif
Atsakyti
nu as tai pasiguosiu, kad nedygsta mano ciliai g.gif is 01.18 sejos sudygo vienas ciliukas, neislindo nei "meek and mild", nei purple jelapeno, nei aji orange, nei miniatiurine paprika g.gif nezinau ar cia jiems dar laiko duot, ar paset is naujo. nes sejau tai tik po 2 seklytes, nes kazkaip anksciau su sudaiginimu problemu neturedavau. o va is sejimo 01.25 jau su dygo du peperonciniai, ir nebezinau kaip dabar man laikyt ta loveli is sesiu skyluciu, nes salia dar nesudyge pasilla bajio ir cherry bomb doh.gif tai uzcelofanuot jau nesigauna
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2011 02 03, 15:21)
nu as tai pasiguosiu, kad nedygsta mano ciliai g.gif  is 01.18 sejos sudygo vienas ciliukas, neislindo nei "meek and mild", nei purple jelapeno, nei aji orange, nei miniatiurine paprika g.gif  nezinau ar cia jiems dar laiko duot, ar paset is naujo. nes sejau tai tik po 2 seklytes, nes kazkaip anksciau su sudaiginimu problemu neturedavau. o va is sejimo 01.25 jau su dygo du peperonciniai, ir nebezinau kaip dabar man laikyt ta loveli is sesiu skyluciu, nes salia dar nesudyge pasilla bajio ir cherry bomb doh.gif  tai uzcelofanuot jau nesigauna

o is kur seklos? Gal senos kokios? Nors as kajenus 2009m pasenusius sejau - nieko - dygsta ax.gif
Atsakyti
Pasejau ir as siandien paprikas Telimena ir Yolo wonder. Lauksiu dabar kada sudygs. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 03, 16:06)
Nu parodau ka dar turiu is pernai metu kuklaus derliaus blush2.gif

thumbup.gif Ar čia paprikos kartu su čiliukais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 03, 15:53)
thumbup.gif  Ar čia paprikos kartu su čiliukais? ax.gif

cia tik ciliukai, svogunas ir cesnakas
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2011 02 03, 15:21)
nebezinau kaip dabar man laikyt ta loveli is sesiu skyluciu, nes salia dar nesudyge pasilla bajio ir cherry bomb doh.gif  tai uzcelofanuot jau nesigauna

Pasimokiau ir aš eilinį kartą su ta sėja..pasėjau keletą rūšių į vieną dėžutę, na atskyriau, pasižymėjau kur kas, bet dygsta kiekviena rūšis nevienodai.. Tai žiūriu baisiai nepatogu - nei pikiuot, nei uždengt, nei laikyt šiltai-šaltai..vieni stypsta, kiti dar po žemėm..
Turbūt iš naujo sėsiu, kas labai vėluos dygt..
Atsakyti
O kodėl jūs čiliukus pjaustot? g.gif Aš tai cielus marinavau..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 03, 16:00)
O kodėl jūs čiliukus pjaustot? g.gif  Aš tai cielus marinavau..

kas tas jus? g.gif

pjausciau, nes recepte taip rode... ka as zinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 vasario 2011 - 15:03