Aaagnex, as tau parasiau i AZ
QUOTE(samanaa @ 2011 02 03, 14:23)
atrasiau
Noriu pasigirt, kad jau pradejo dygt jalapenai ir kajenai reiks toliau kitas rusis set
As vis galvoju apie lentynas tokias: http://www.kabantissodas.lt/ is sio puslapio ar kazka panasaus prieskoninem zolelem visokiom, o tada visa kita jau gal ir tilptu
Papildyta:
Noriu pasigirt, kad jau pradejo dygt jalapenai ir kajenai reiks toliau kitas rusis set
Va, kaip smagu Sveikinam Reikia jau ir man siandien arba ryt suset kazka I kokia zeme sejot?Daigams skirta ar pomidorams-paprikoms?
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 03, 13:27)
Va, kaip smagu Sveikinam Reikia jau ir man siandien arba ryt suset kazka I kokia zeme sejot?Daigams skirta ar pomidorams-paprikoms?
Nu parodau ka dar turiu is pernai metu kuklaus derliaus
Ir tuo paciu pora foto i darzelio balkone tema nunesiu
Ir tuo paciu pora foto i darzelio balkone tema nunesiu
nu as tai pasiguosiu, kad nedygsta mano ciliai is 01.18 sejos sudygo vienas ciliukas, neislindo nei "meek and mild", nei purple jelapeno, nei aji orange, nei miniatiurine paprika nezinau ar cia jiems dar laiko duot, ar paset is naujo. nes sejau tai tik po 2 seklytes, nes kazkaip anksciau su sudaiginimu problemu neturedavau. o va is sejimo 01.25 jau su dygo du peperonciniai, ir nebezinau kaip dabar man laikyt ta loveli is sesiu skyluciu, nes salia dar nesudyge pasilla bajio ir cherry bomb tai uzcelofanuot jau nesigauna
QUOTE(ne mama @ 2011 02 03, 15:21)
nu as tai pasiguosiu, kad nedygsta mano ciliai is 01.18 sejos sudygo vienas ciliukas, neislindo nei "meek and mild", nei purple jelapeno, nei aji orange, nei miniatiurine paprika nezinau ar cia jiems dar laiko duot, ar paset is naujo. nes sejau tai tik po 2 seklytes, nes kazkaip anksciau su sudaiginimu problemu neturedavau. o va is sejimo 01.25 jau su dygo du peperonciniai, ir nebezinau kaip dabar man laikyt ta loveli is sesiu skyluciu, nes salia dar nesudyge pasilla bajio ir cherry bomb tai uzcelofanuot jau nesigauna
o is kur seklos? Gal senos kokios? Nors as kajenus 2009m pasenusius sejau - nieko - dygsta
Pasejau ir as siandien paprikas Telimena ir Yolo wonder. Lauksiu dabar kada sudygs.
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 03, 16:06)
Nu parodau ka dar turiu is pernai metu kuklaus derliaus
Ar čia paprikos kartu su čiliukais?
QUOTE(jediara @ 2011 02 03, 15:53)
Ar čia paprikos kartu su čiliukais?
cia tik ciliukai, svogunas ir cesnakas
QUOTE(ne mama @ 2011 02 03, 15:21)
nebezinau kaip dabar man laikyt ta loveli is sesiu skyluciu, nes salia dar nesudyge pasilla bajio ir cherry bomb tai uzcelofanuot jau nesigauna
Pasimokiau ir aš eilinį kartą su ta sėja..pasėjau keletą rūšių į vieną dėžutę, na atskyriau, pasižymėjau kur kas, bet dygsta kiekviena rūšis nevienodai.. Tai žiūriu baisiai nepatogu - nei pikiuot, nei uždengt, nei laikyt šiltai-šaltai..vieni stypsta, kiti dar po žemėm..
Turbūt iš naujo sėsiu, kas labai vėluos dygt..
O kodėl jūs čiliukus pjaustot? Aš tai cielus marinavau..
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 03, 16:00)
kas tas jus?
pjausciau, nes recepte taip rode... ka as zinau