Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 20:26)
Hungarian Yellow wax - parduotuviniai...

doh.gif tikrai..visai iš galvos išgaravo... pavadinimo kampą nukando, tai ir apsirikau smile.gif taip taip, yra tokie, turiu...pardon.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 19:26)
Hungarian Yellow wax - parduotuviniai... as turiu is maximos pernai nusipirkus... bes AisteZ- nedaviau schmoll.gif Ne is gobsumo, tiesiog apie juos nepagalvojau blush2.gif

lotuliukas.gif Ne is gobsumo sakai...jo, as parduotuvinius turiu...o tuos 15 matyt kazkaip netaip nurasiau ax.gif Bet zodziu, kruva vis gi prikaupta... g.gif
Atsakyti

Siemet manau reikia kazkaip dar visus susodint ir isaugint, ir tada atsirinkt, ka pasillikt,su kuo atsisveikint...gal neatsisveikint, o pasizymet, kuriu kitamet nebeset ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 02, 21:10)
Siemet manau reikia kazkaip dar visus susodint ir isaugint, ir tada atsirinkt, ka pasillikt,su kuo atsisveikint...gal neatsisveikint, o pasizymet, kuriu kitamet nebeset ax.gif

reikia kazkokias lentynas balkone meistraut, bet kokias, kaip? doh.gif Nezinau ir man kaip issitekt... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 02 vasario 2011 - 20:15
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 20:15)
reikia kazkokias lentynas balkone meistraut, bet kokias, kaip?  doh.gif Nezinau ir man kaip issitekt... cool.gif

Jo, reik kazka sumastyt...kol dar siek tiek laiko yra... g.gif
Atsakyti
idomu,ar saldziasias paprikas auginot kas vazone-balkone ar lauke prie namu.Pas mane siltn. ne guminiai ,galvoju gal lauke vazone irgi uzderetu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RITUTE#1 @ 2011 02 02, 20:43)
idomu,ar saldziasias paprikas auginot kas vazone-balkone ar lauke prie namu.Pas mane siltn. ne guminiai ,galvoju gal lauke vazone irgi uzderetu? smile.gif

rase mergaites, kad keturios paprikos ant augalo teuzaugo. Nepatinka joms vazonuose augt.
Atsakyti
Va sarasas mano ir kaip jum atrodo, kur sutalpint visus didelius, kai isaugs... doh.gif
[/quote]
O man klausimas kyla kur visa derliu dedi? ax.gif bigsmile.gif

mano balkonas pietinej pusej,tai vasara iki kokiu 40 turbut isyla... blink.gif Reiks kazka mastyt g.gif O paprikos ir ciliai kaip suprantu nelabai karsti megsta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 02 vasario 2011 - 20:58
[quote=samanaa,2011 02 02, 20:55]
Va sarasas mano ir kaip jum atrodo, kur sutalpint visus didelius, kai isaugs... doh.gif
[/quote]
O man klausimas kyla kur visa derliu dedi? ax.gif bigsmile.gif

mano balkonas pietinej pusej,tai vasara iki kokiu 40 turbut isyla... blink.gif Reiks kazka mastyt g.gif O paprikos ir ciliai kaip suprantu nelabai karsti megsta?
[/quote]

Tiek dar niekad neauginau... ax.gif Turejau pernai 7 gal rusis, tai padalinau sekliukiu, dejau i troskinukus kiek tai...o siaip dziovinau...ka darysiu su daaaug nezinau...pirma reik sugalvot, kur vazonus su jais sutalpint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 02, 20:00)
hmm, auginau California Wonder, tačiau paprikos buvo raudonos.
Kas dėl skonio, tai asmeniai receptoriai neskiria raudonų ir geltonų paprikų pagal skonį, žalios vos vos aitresnės. O California Wonder man asmeniškai eilinė raudona paprika, gal kiek mikštimas kietesnis, tačiau skonis/kvapas kaip ir kitų paprikų. Dukra paprastai paprikų nemėgsta, tačiau pastarosios iš lėkštės neišrankiodavo. Gali būti, kad josios skoniui nebuvo biaurastis, tačiau gali būti ir todėl, kad pačių užauginta - paskutiniu metu tai didesnę reikšmę turi, nei išankstinis nusistatymas wink.gif

aciu smile.gif as maciau geltonu california wonder, tai ir pagalvojau, kad gal bus itin svelnios. Gal dar kokiu svelniu veisliu zinot, na ir kad nebutu lepios smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 02, 23:05)
aciu smile.gif as maciau geltonu california wonder, tai ir pagalvojau, kad gal bus itin svelnios. Gal dar kokiu svelniu veisliu zinot, na ir kad nebutu lepios smile.gif?

As siemet auginsiu Trapez paprikas. Raso kad labai sultingos ir saldzios. Ziuresiu kaip bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 21:15)
reikia kazkokias lentynas balkone meistraut, bet kokias, kaip?  doh.gif Nezinau ir man kaip issitekt... cool.gif

as planuoju tokia pirkt http://www.senukai.l...50965643_4.html , tikiuosi aukstis lentynu reguliuojasi g.gif nors pas mane ir didelis balkonas - 7kv.m., bet lentyna reikalinga smulkiems visiems vazonams ir loveliams su salotomis sudet, kad tvarkos daugiau butu, nes jau visos grindys vazoniukais nudetos- gerai nors kad tureklai pas mus stikliniai, tai galima ir ant grindu laikyt. ciliu kazkaip abejoju ar italpinciau i lentyna, ypac koks jelapenas jei metrinis uzauga g.gif
Atsakyti