nu jo man cia irgi nepanasu i tai
as hyperi irgi maciau "svieziu" pipiru rinkini, i kuri iejo orange habanero, jalapenai ir dar kazkas. nepamenu kiek uz tai prase, bet vaizdelis nekoks buvo. akivaizdziai sunokinti zali, mazuciai, nupiepe tokie, apvyte, netikiu kad juose butu normaliu seklyciu. Negaliu patiketi, kad kazkas tokius perka.
EX, esme tame, kad ju Lietuvoje yra. Daugeliui zmoniu labai sunku pasitiketi internetine prekyba (ebay) ir jiems misija neimanoma atrodo sitokiu budu gauti seklu, o pagooglinus tikrai galima rasti seklyciu. Todel ir norejau pasakyti, kad tiesiog klaidinga teigti, kad Lietuvoje ju nera nenoriu nei turiu nieko pries nei aaagnex, nei pries kuria kita.
tuo paciu uzduosiu dar viena klausima: ar tiesa kad geltonosios paprikos savo skoniu yra svelniausios palyginti su raudonosiomis ar zaliomis? ir ar tiesa, kad california wonder veisle taip pat yra labai svelni? Galvoju siemet pabandyt uzaugint, bet turiu zmoniu kurie negali pakesti papriku tai bandysiu gal pirkti gelonas california wonder...
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 02, 16:14)
EX, esme tame, kad ju Lietuvoje yra. Daugeliui zmoniu labai sunku pasitiketi internetine prekyba (ebay) ir jiems misija neimanoma atrodo sitokiu budu gauti seklu, o pagooglinus tikrai galima rasti seklyciu. Todel ir norejau pasakyti, kad tiesiog klaidinga teigti, kad Lietuvoje ju nera nenoriu nei turiu nieko pries nei aaagnex, nei pries kuria kita.
Pala, pala... Nesuprantu - kur yra? Pas mane yra, nes pirkau per ebay is Amerikos. dar pasidalinau su kokiom 5-6 merginom, dar kazkas gal irgi turi parsisiunte is kazkur, gal jau ir savu seklu prisirinke... Tokios seklos yra - tikrai labai noredama ir nepirkus Amerikoj buciau gavus seklu, bet as turejau omeny, kad seklu parduotuvese nera pirkt.
Jeigu yra kurioj nors Lietuvos parduotuvej (ne ebay)- tai prasom pasakyt konkreciai, nes pastoviai merginos iesko ir neranda...
jau pagooglinau ir supratau apie ka kalba eina reikejo tiesiai sviesiai sakyt - as galiu parduot, o ne sakyt, kad yra ir tylet kur...
siaip man pazistama sake kad kauno shetlige. Jeigu ka. Buvau bet ne to ieskojau, tai ir netikrinau
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 02, 16:42)
siaip man pazistama sake kad kauno shetlige. Jeigu ka. Buvau bet ne to ieskojau, tai ir netikrinau
Tai patikrink... paskui parašysi.. Mačiau aš juos...tada jau visus čilius galima vadint jalapenais.
kam reikes tas pasitikrins.
Nu as vel savo...
O kuom skirias paprikos nuo cili? taip suprantu kad cili mazesni ir astresni,tiesa?
O kuom skirias paprikos nuo cili? taip suprantu kad cili mazesni ir astresni,tiesa?
QUOTE(samanaa @ 2011 02 02, 18:25)
Nu as vel savo...
tuo ir skiriasi, kad paprika yra saldi, o cili yra astrus...
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 09:59)
Taip, prie Hyper Maximos gyvenu
Labai lauksiu, kad tik išdygtų
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 02, 15:14)
tuo paciu uzduosiu dar viena klausima: ar tiesa kad geltonosios paprikos savo skoniu yra svelniausios palyginti su raudonosiomis ar zaliomis? ir ar tiesa, kad california wonder veisle taip pat yra labai svelni? Galvoju siemet pabandyt uzaugint, bet turiu zmoniu kurie negali pakesti papriku tai bandysiu gal pirkti gelonas california wonder...
hmm, auginau California Wonder, tačiau paprikos buvo raudonos.
Kas dėl skonio, tai asmeniai receptoriai neskiria raudonų ir geltonų paprikų pagal skonį, žalios vos vos aitresnės. O California Wonder man asmeniškai eilinė raudona paprika, gal kiek mikštimas kietesnis, tačiau skonis/kvapas kaip ir kitų paprikų. Dukra paprastai paprikų nemėgsta, tačiau pastarosios iš lėkštės neišrankiodavo. Gali būti, kad josios skoniui nebuvo biaurastis, tačiau gali būti ir todėl, kad pačių užauginta - paskutiniu metu tai didesnę reikšmę turi, nei išankstinis nusistatymas
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 02, 11:50)
Vakare griztu ir sudarau sarasa Tada jus pakomentuojat, o tada susitinkam ir duosiu Negaila juk! O pimpiu palauksim, nezinau jau ir taip kur siemet grusiu viska Bet noriu pimpiu, Ex, irasyk mane i eile sekliukiu
Taigi saraselis:
1. Varpeliai
2. Geltoni ilgi nezinau kaip vadinasi
3. Juodais lapeliais, sunoke vaisiai raudoni black pearl gal
4. Raudoni vidutiniai
5. Raudoni mazuliukai
6. Mini belle bordo gavau is Aaagnex, dar neauginau pati
7. Hungarian yellow wax hot pirkau parduotuvej, neauginau dar
8. Cayenne long Red Aaagnex dekui
9. Jelapeno purple is Aaagnex ir Ex po kelias turiu sekliukes
10. Jelapeno Tam hot Aaagnex dekui
11. Cayenne Vilmian is Aaagnex gavau
12. Purple tiger Aaagnex
13. Hungarian black is Ex gavau
14. Habanero Yellow Ex dekui
15. Hungarian Yellow is Ex seklytes
16. Red cili, itariu kad tokie, kaip mano vidutiniai raudoni is Ex seklos
17. Bulgarian carrot Ex seklos
18. Vazoninis smulkus,matyt irgi toks kaip mano, is Ex gavau seklas
19. Santa fe grane is Ex seklytes
20. Pasilla bajio is Ex
21. Aji yellow Ex seklos
22. Aji orange is Ex gavau
23. Orange green jelapeno is Ex seklos
Va sarasas mano ir kaip jum atrodo, kur sutalpint visus didelius, kai isaugs...
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 02, 20:12)
Na su tokiu sąrašėliu balkone teks rebusą spręst.. Bet štai šis, 15-asis, man negirdėtas..gal kažką sumaišei..
QUOTE(Ex @ 2011 02 02, 20:21)
Na su tokiu sąrašėliu balkone teks rebusą spręst.. Bet štai šis, 15-asis, man negirdėtas..gal kažką sumaišei..
Hungarian Yellow wax - parduotuviniai... as turiu is maximos pernai nusipirkus... bes AisteZ- nedaviau Ne is gobsumo, tiesiog apie juos nepagalvojau