Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Santaika @ 2011 02 02, 13:51)
O tai tuomet iki šiol pirktinius marinuotus žalius jalapenus valgiau nesunokusius tiesiog?  blush2.gif  lotuliukas.gif 
Pasiūlyti, tai arba parekomenduoti, kokie skanesni ir kur perkate, arba parduoti savo, jei turite sukaupę dalinimuisi 4u.gif  Na aš planuoju iki 20 augaliukų, nedaug, todėl norėčiau, kad bent visi skanūs būtų ir augantys balkone.  rolleyes.gif

Nu jie kaip ir sunokę skaitosi... bet ilgiau pastovėję - paraudonuoja arba oranžiniai pasidaro... o žali jie visi būna, kol nesunoksta... pilnumoj biggrin.gif

siūlau paskaityt kokius 3 lapus atgal ir visus klausimus rasi aptartus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 02 vasario 2011 - 12:57
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 12:50)
jei tau, tai ir pas mane seklyte kokia lysna atsiras... Kad tik isdygtu ir augtu ax.gif

Kaip miela 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 02 02, 12:52)
Hm g.gif nevaisingi? modifikuoti? radiacija paveikė? Nu, Aistut, tu pirma pas mane eilėj, tai tikrai liks, gali vyrą nuramint... tongue.gif

Siandien vyrui pranesiu iskilmingai: Pimpaliuku man netruks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 02, 14:04)
Siandien vyrui pranesiu iskilmingai: Pimpaliuku man netruks lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O sudziovintos seklos kiek isbuna "vaisingos"? metus?du?
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 02, 12:50)
Vakare griztu ir sudarau sarasa 4u.gif Tada jus pakomentuojat, o tada susitinkam ir duosiu mirksiukas.gif Negaila juk! smile.gif

friends.gif 4u.gif

QUOTE(samanaa @ 2011 02 02, 14:15)
O sudziovintos seklos kiek isbuna "vaisingos"? metus?du?

ant pokiuko visados rašo galiojimo laiką mirksiukas.gif nebent pati jas išsikrapštai, tai tada jau kaip kam tas "vaisingumas" išlieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 02, 13:24)
friends.gif  4u.gif
ant pokiuko visados rašo galiojimo laiką mirksiukas.gif nebent pati jas išsikrapštai, tai tada jau kaip kam tas "vaisingumas" išlieka biggrin.gif

Siaip ciliai ilgai kiek zinau lieka daigus...tikrai ne metus ir ne du, o daug daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 02, 12:55)
Aš irgi šiemet į tas labai seilę varvinau, bet taip ir nenusipirkau, įdomu kaip jos augtų g.gif

is pradziu ju foto nerode, bent jau pas mane, nu bet kai poto pradejo rodyt, tai pasiseilejau, dar aprasyma paskaiciau ir tada jau uzsakiau biggrin.gif , kiek gi galima kankintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 13:43)

Žali jalapenai, kai sunoksta pasidaro ne žali  mirksiukas.gif Lietuvoj pirkt nėra

ar esat tuo tikra? ax.gif yra, paieskot reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 02, 14:49)
ar esat tuo tikra?  ax.gif  yra, paieskot reikia tongue.gif

jei kalbat apie loretos sodus, tai ten deja ne tokie kaip turetu uzauga mirksiukas.gif
Toli grazu nepanasus i jalapenus...
Jeigu kazkur atsirado - puiku - dar niekur nemaciau ax.gif
Atsakyti
o ka vadinam ne tokie, kaip turetu? smile.gif

o sitie panasus?

jalapenai

loretos sodu, tai nelabai zinau, o kokie ten ne tokie uzauga? kas jiems negerai?
Atsakyti
INDRAJA, duok akivaizdžią nuorodą kur LT yra jalapenai parduodami... Aš asmeniškai nemačiau. Jei turi mintyje pas forumietes, tai taip, jų mes turim ir auginam ne viena..

Tikriausiai nedaskaitei ir nesupratai, kad mes apie parduotuves kalbam, o ne apie privačias "skyles"..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 02 vasario 2011 - 14:59
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 02, 15:48)
o ka vadinam ne tokie, kaip turetu? smile.gif

o sitie panasus?

jalapenai

loretos sodu, tai nelabai zinau, o kokie ten ne tokie uzauga? kas jiems negerai?

idetoj foto - panasus...

Loretos sodu uzaugo pas mane va tokie:
user posted image
ziurint is kaires puses raudoni 3 pipiriukai - vadinami pailgi jalapenai
user posted image
apvalus - trumpieji jalapenai - pasak Loretos ax.gif
Jums panasus? ax.gif g.gif

Tiesa - jalapenu esu macius Maximoj pirkt - 6Lt rinkinys pipiriuku - prie darzoviu buna... Ju tarpe kartais pasitaiko ir jalapenu... Gali but, kad isemus seklytes jos sudygtu... jeigu jos viduj subrende ax.gif

Bet konkreciai seklu dar nemaciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 02 vasario 2011 - 14:55