Edexa, ačiū už receptą Kaip užsimaniau dabar jos
O kokio dydžio keptuvė turi būti? Pas mane ji 28 cm skersmens
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 02, 11:27)
Edexa, ačiū už receptą Kaip užsimaniau dabar jos
mano lyg 26 - tai labai plonas padas gaunasi is vienos normos Siulyciau is dvigubos daryt - bus pats tas
QUOTE(aaagnex @ 2010 12 02, 10:30)
mano lyg 26 - tai labai plonas padas gaunasi is vienos normos Siulyciau is dvigubos daryt - bus pats tas
Tu jau dariusi?
Ai, dar dėl miltų - šaukštas su kaupu ar kiek pasemsi?
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 02, 11:38)
as tai dedu kiek pasemiu - per daug neziuriu bet labai jau didelio kaupo nekabinu
Mergos, negi dabar bėgsit keptuvę pirkt...
Mano keptuvė 28 cm, bet tokio dydžio picos aš "neįkertu"... čia mano vyrukai tokias picų "paklodes" kemša... sau darausi 20 cm keptuvėje... Aišku, pusės kiaušinio neatskelsi, dedu viską tom pačiom normom. Nebijokit experimentuot - nieko nesugadinsit, nebent ką nors gero atrasit
Galų gale didinkit normą penkis kartus, sutepliokit, sudėliokit viską į skardelę kas priklauso ir iškart kiškit į orkaitę... Tik temperatūros irgi per daug neužkelkit. Pavalgys iškart keletas žmogeliukų
Mano keptuvė 28 cm, bet tokio dydžio picos aš "neįkertu"... čia mano vyrukai tokias picų "paklodes" kemša... sau darausi 20 cm keptuvėje... Aišku, pusės kiaušinio neatskelsi, dedu viską tom pačiom normom. Nebijokit experimentuot - nieko nesugadinsit, nebent ką nors gero atrasit
Galų gale didinkit normą penkis kartus, sutepliokit, sudėliokit viską į skardelę kas priklauso ir iškart kiškit į orkaitę... Tik temperatūros irgi per daug neužkelkit. Pavalgys iškart keletas žmogeliukų
Na jau nepirksiu Šį savaitgalį paekspermentuosiu
QUOTE(madmuazele @ 2010 12 02, 11:58)
Šį savaitgalį paekspermentuosiu
Čia toks trumpas gamybos laikas, kad neverta jokio savaitgalio laukt... Kas rytą kavą ilgiau verdat, plikinat...sumuštinius mozojat...
Na, ne... darbo dienomis rytais niekaip nespėčiau Aš ne taip anksti keliuosi
kazko tai niksta mano vienas pipiriukas sakes,vot del to ir pergyvenu,kad nematyt man nei savo pipiru,papriku,o ypac pomidoru
nu picu nelebai megeje, bet si mane sugunde, jauciu ir as bandysiu ja
nu pas mane dar vienas tarp geliu vazone pomidoras isdygo apie juos nesokineju, o tiesiog stebiu, namuos nepersilciau jei paspaus kokie salciai gali visai nunykt
nu pas mane dar vienas tarp geliu vazone pomidoras isdygo apie juos nesokineju, o tiesiog stebiu, namuos nepersilciau jei paspaus kokie salciai gali visai nunykt
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 12:39)
Koks pipiriukas nyksta? Didelis, suaugęs? Ar mažiukas.. Gal ant palangės labai vėsu.. gal per drėgna, gal per daug arti radiatoriaus.. O ir pergyvent nėr ko labai, gi pasisėt 100 kartų vėl galėsi, iki pat kovo...
Pomidorų išvis dabar sėt neverta, mes sėklų aktyviai dar tebeieškom
Pomidorų išvis dabar sėt neverta, mes sėklų aktyviai dar tebeieškom
maziukas.tik pries savaite islindes.o siaip as jau galvoju apie ateiti,kad nieko man nesigaus is to biznio.ir reikes pirktis is bobuciu nezinia kokiu daigu