Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(samanaa @ 2011 02 01, 13:58)
O paprikas kur jus auginat? na pradzioj turbut kambary kol sudygsta, o paskui i darza? as labai noreciau balkone pabandyt. Kazigautusi kas nors? g.gif

tokiam reikalui e-seklos.lt asortimente yra vazonines paprikos "orange baby" kainuoja pora litu ir tinka auginti net kambaryje
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 02, 10:54)
Tikiuosi "vibratoriai" gerai užderės, rudeniop galima bus ir sėklytėmis dalintis.. 4u.gif

Tai niekis, palauksiu irnesakyk.gif gal per ebeju pas ra užsisakysiu, jeigu laabai užnieštės dar šįmet turėt biggrin.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 10:58)
gal paiurek ka aiste turi, o tada galesiu pakomentuot - jeigu busiu auginus ax.gif

Gerai, taip ir padarysiu smile.gif

QUOTE(ausra.ryte @ 2011 02 02, 11:24)
tokiam reikalui e-seklos.lt asortimente yra vazonines paprikos Orange baby kainuoja pora litu ir tinka auginti net kambaryje

Aš irgi šiemet į tas labai seilę varvinau, bet taip ir nenusipirkau, įdomu kaip jos augtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 02, 09:54)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Taaaip...labai kalta jaučiuosi, kad jums niežti.... liezuvis.gif  lotuliukas.gif

Tikiuosi "vibratoriai" gerai užderės, rudeniop galima bus ir sėklytėmis dalintis.. 4u.gif

Ex, as i eile! ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 02, 10:55)
Tai niekis, palauksiu irnesakyk.gif gal per ebeju pas ra užsisakysiu, jeigu laabai užnieštės dar šįmet turėt biggrin.gif
Gerai, taip ir padarysiu smile.gif
Aš irgi šiemet į tas labai seilę varvinau, bet taip ir nenusipirkau, įdomu kaip jos augtų g.gif

Vakare griztu ir sudarau sarasa 4u.gif Tada jus pakomentuojat, o tada susitinkam ir duosiu mirksiukas.gif Negaila juk! smile.gif O pimpiu palauksim, nezinau jau ir taip kur siemet grusiu viska blush2.gif Bet noriu pimpiu, Ex, irasyk mane i eile sekliukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 02, 11:50)
Ex, irasyk mane i eile sekliukiu ax.gif

jei Ex neužtektų sėklų visai eilei, galėsiu turbūt ir aš pasidalint. Pas man irgi gražiai sudygę jie. Tikiuosi, užaugs. Aš jiems net šiltnamy vietą išskirsiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Praeitą vasarą pasyviai sekiau forumą ir pabandymui balkone auginausi kelis aštrius pipiriukus ir pomidoriukus Vilma. Kiek buvo, kiek pražuvo, šiokį tokį derlių nusiskynėm bigsmile.gif bet jau šiemet noriu tuom užsiimti rimčiau ax.gif Veiksmas vėl vyks balkone biggrin.gif Gal kas galėtumėte pasiūlyti skanių:
1. Saldžiųjų paprikų (mačiau, kad siūlėte vazonines paprikas "orange baby", bet norėčiau ir dar kokios rūšies);
2. Jalapeno pipirų (žalių);
3. Kajeno pipirų (apie šituos nieko nežinau, tik receptuose dažnai matau biggrin.gif ).

Esu iš Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 02, 12:50)
Ex, as i eile! ax.gif

Gerai smile.gif tik kumštelk man vidurvasaryje, primink, o tai sklerozė kartais persekioja... tikiuosi ir pati nepamiršiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2011 02 02, 13:28)
Sveikos  mirksiukas.gif  Praeitą vasarą pasyviai sekiau forumą ir pabandymui balkone auginausi kelis aštrius pipiriukus ir pomidoriukus Vilma. Kiek buvo, kiek pražuvo, šiokį tokį derlių nusiskynėm bigsmile.gif bet jau šiemet noriu tuom užsiimti rimčiau  ax.gif Veiksmas vėl vyks balkone  biggrin.gif Gal kas galėtumėte pasiūlyti skanių:
1. Saldžiųjų paprikų (mačiau, kad siūlėte vazonines paprikas "orange baby", bet norėčiau ir dar kokios rūšies);
2. Jalapeno pipirų (žalių);
3. Kajeno pipirų (apie šituos nieko nežinau, tik receptuose dažnai matau biggrin.gif ).

Esu iš Vilniaus  4u.gif

pasiulyt - tai cia parduot ar padovanot turetumem? g.gif Ar kaip pasiulyt? nelabai suprantu...
Žali jalapenai, kai sunoksta pasidaro ne žali mirksiukas.gif Lietuvoj pirkt nėra
Kajenų tikrai rasi Vilniuj pirkt, jei bus noras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 02, 12:02)
jei Ex neužtektų sėklų visai eilei, galėsiu turbūt ir aš pasidalint. Pas man irgi gražiai sudygę jie. Tikiuosi, užaugs. Aš jiems net šiltnamy vietą išskirsiu  biggrin.gif

Matysim kaip pas ka augs, tikiuosi, kad kazkaip pasidalinsim smile.gif Manau kad augs, bet merginos visu lbai sekliukiu neisdalint patariu, nes kazkaur skaiciau,kad pimpiukai vis maziau augina seklu... ax.gif
Atsakyti
Radau isdiuvusi tabasko pipiriuka, issidraskiau seklas , o jau dabar pirstais bijau ka paliest, nes jau liezuvio gala grauzia....
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 02, 13:48)
Matysim kaip pas ka augs, tikiuosi, kad kazkaip pasidalinsim smile.gif Manau kad augs, bet merginos visu lbai sekliukiu neisdalint patariu, nes kazkaur skaiciau,kad pimpiukai vis maziau augina seklu... ax.gif

jei tau, tai ir pas mane seklyte kokia lysna atsiras... Kad tik isdygtu ir augtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 02, 13:43)
pasiulyt - tai cia parduot ar padovanot turetumem?  g.gif Ar kaip pasiulyt? nelabai suprantu...
Žali jalapenai, kai sunoksta pasidaro ne žali  mirksiukas.gif Lietuvoj pirkt nėra
Kajenų tikrai rasi Vilniuj pirkt, jei bus noras cool.gif

O tai tuomet iki šiol pirktinius marinuotus žalius jalapenus valgiau nesunokusius tiesiog? blush2.gif lotuliukas.gif
Pasiūlyti, tai arba parekomenduoti, kokie skanesni ir kur perkate, arba parduoti savo, jei turite sukaupę dalinimuisi 4u.gif Na aš planuoju iki 20 augaliukų, nedaug, todėl norėčiau, kad bent visi skanūs būtų ir augantys balkone. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 02, 13:48)
kazkaur skaiciau,kad pimpiukai vis maziau augina seklu... ax.gif

Hm g.gif nevaisingi? modifikuoti? radiacija paveikė? Nu, Aistut, tu pirma pas mane eilėj, tai tikrai liks, gali vyrą nuramint... tongue.gif
Atsakyti