va kaip mano pernyksciai kajanai atrode, baigiu isdalinti:
dziovinti
dar tik dziusta
man atrodo, kad derlius toks gavosi del idealios vasaros pipirams. negirdejot kokia zada sia vasara?
aaagnex, o ka veiki su tiek rusiu pipiru ir ka darai su gausiu derliumi??
QUOTE(saintlina @ 2011 02 01, 16:46)
Jau Valencijos turbut nebeieskosiu..
Neieškok ir neprakaituok paskutinių marškinių jų jau nebebus prekyboje. Skambinau ir išgręžiau vadybininkę, sakė veš kažkokią kitą panašią veislę...ėėėėėė...pavadinimą pamiršau...kažkur rašiausi..nerandu..
Et, baikos, šiemet esu apsirūpinusi viskuo, kitąmet bus naujas smagumėlis ieškot naujovių
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 01, 16:50)
aš tai mielu noru kooperuočiausi, nes neturiu nei vienos rūšies čili tik kad vėlai atsiųs, o man jau šiemet reikėtų suspėt dar per šią savaitę nors kelis čili pasisėt
O is kur tu esi? As irgi kazka turiu, manau pasidalint galeciau, as Paneveziete, jei ka:) O ir rusiu tik siek tiek maziau nei pas Aaagnex
QUOTE(samanaa @ 2011 02 01, 16:39)
Ant TRAPEZ pakelio raso kad seti kono-balandzio men, kada zadi seti?
vasario vidury Visas paprikas tokiu laiku sesiu, tikrai kovo nelauksiu.
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 01, 16:50)
1. Tik perspėk, kur stovėsi, ateisma papirkt
2. ne, nu jūs miargos duodat gerai, kad aš tik pomidorlige sergu, bet jaučiu nedaug trūksta, kad ir čillige apsirkčiau
3. Na jeigu netyčia surasi, tai rėk, atsiras dar kam reikia
2. ne, nu jūs miargos duodat gerai, kad aš tik pomidorlige sergu, bet jaučiu nedaug trūksta, kad ir čillige apsirkčiau
3. Na jeigu netyčia surasi, tai rėk, atsiras dar kam reikia
1. Visada gatavas
2. Tai zinok, kad as pernai irgi apie cilige nei girdejus nebuvau. Turejau niekingus 50 daigeliu (nu ka as kalta, kad tie choleros visi sudygo, o paskui negi ismesi) paprastu raudonuju ciliu ir vargo nemaciau. O paskui diedas vis puciasi - neastru, neastru Nu, galvoju, palauk, pasaldinsiu as tau gyvenimeli. Tada merginos ant karstuju pasiule tokiu astriu, kad ir ismetamasis vamzdis degs.. nu va taip ir esu turtinga (ciliais) kaip kinu mandarinas. Plantacija siemet auginsiu.
3. Kurgi neatsiras.. reksiu iki uzkimimo
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 02 01, 18:2)
Skambinau ir išgręžiau vadybininkę, sakė veš kažkokią kitą panašią veislę..
ale tu duodi O ka gero ves? O kitais metais ka gero pasiulys? Uzsisskyt galima?
QUOTE(jediara @ 2011 02 01, 22:00)
Situ nebent daigeli pavasariop... Siandien kaip tik visas pasejau Aisku jeigu gerai digs
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 01, 23:02)
Situ nebent daigeli pavasariop... Siandien kaip tik visas pasejau Aisku jeigu gerai digs
Nors vieną daigelį "užpiltinei" gaminti Kaip matau, pati iš Kauno?
QUOTE(jediara @ 2011 02 01, 23:02)
Nors vieną daigelį "užpiltinei" gaminti Kaip matau, pati iš Kauno?
Taip, prie Hyper Maximos gyvenu
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 01, 18:01)
Sakai nedaug... Tai nepamiršk, kad čia Saintlina nei pusės nesurašė
Aš turiu tokius:
1. Ornamental pepper
2. Cayene Long Red Thin
3. Jalapeno Tam Hot pepper
4. Jalapeno Purple
5. Habanero Orange
6. Bulgarian Carrots
7. Green jalapeno, kuris sunokes buna oranzinis
8. Aji Yellow
9. Bolivian Rainbow
10. Jamaican red
11. Purple tiger
12. Pasilla Bajio Hot pepper
13. Black Pearl
14. Santa Fe Grande
15. Meek and Mild
16. Medusa
17. Hungarian Yellow Wax
18. Santa Fe grande
19. Čili varpeliai
20. Peter Penis
21. Meedi Fuszer Csipic
22. Mini belle bordo (šitas neaštrus visai - paprika mini)
23. Koral
Dar kažkoks lietuviškų mišinys... Nu lyg ir viskas?
Aš turiu tokius:
1. Ornamental pepper
2. Cayene Long Red Thin
3. Jalapeno Tam Hot pepper
4. Jalapeno Purple
5. Habanero Orange
6. Bulgarian Carrots
7. Green jalapeno, kuris sunokes buna oranzinis
8. Aji Yellow
9. Bolivian Rainbow
10. Jamaican red
11. Purple tiger
12. Pasilla Bajio Hot pepper
13. Black Pearl
14. Santa Fe Grande
15. Meek and Mild
16. Medusa
17. Hungarian Yellow Wax
18. Santa Fe grande
19. Čili varpeliai
20. Peter Penis
21. Meedi Fuszer Csipic
22. Mini belle bordo (šitas neaštrus visai - paprika mini)
23. Koral
Dar kažkoks lietuviškų mišinys... Nu lyg ir viskas?
JOOOOOOOOO, ir čia vien tik čiliai nu man bent jau tris rūšis pabandyt kaip pirmai pradžiai užtektų, žinau, kad noriu labai aštraus, labai neaštraus ir tarpinio varianto kokias veisles pasiūlytums tokiam skoniui? Man tai tas 22 numeriu labai būtų tinkamas, dar koks jelapenas, hanabero kokio norėčiau, dar gal koks juodas būt nieko, MB tai pačio aštriausio reikėtų, to 12 numeriu įtariu, nu va prasideda
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 01, 18:07)
Jei garsiai rėksi, gražiai prašysi, tai gal ir surinkčiau kažką... Klausk į a.ž., bet konkrečiai pavadinimais Jei tikrai labai reik... nes aš laaabai tingiu iki pašto eit
nu va kažkas mane išgirdo, o tai rėkiu rėkiu, baigiu gerklę prarėkt kaip aš čili sėklyčių noriu tik su tais konkrečiais pavadinimai biški sunkiau, neturiu nė žalio supratimo apie tas veisles, gal gali kokias parekomenduot?
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 01, 20:30)
O is kur tu esi? As irgi kazka turiu, manau pasidalint galeciau, as Paneveziete, jei ka:) O ir rusiu tik siek tiek maziau nei pas Aaagnex
nu ir pasisek tu man taip, kad kraštiete su tiek čilių sutikčiau parašysiu į až
ir šitų http://cgi.ebay.co.u...cc#ht_500wt_949 labai reikia, gal kas dar turite kelias atliekamas sėklikes
ra, ex, jūs čia užzarazinot čia su tais pimpalais, tai dabar labai jų norisi užsiaugint
Klausimuka turiu, ar kas nors darotės savų sėklų? Aš girdėjau, kad paprikos kryžminasi, ar klystu?
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 02, 10:40)
Taaaip...labai kalta jaučiuosi, kad jums niežti....
Tikiuosi "vibratoriai" gerai užderės, rudeniop galima bus ir sėklytėmis dalintis..
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 02, 10:40)
ra, ex, jūs čia užzarazinot čia su tais pimpalais, tai dabar labai jų norisi užsiaugint
Situ sunkiai gausi - gal bandyk parsisiust arba kitu metu palaukt? Tada jau turetu but daugiau... Nors gal AisteZ koki atliekama sekliuka ar daigeli tures Del rekomendaciju... tai - gal paiurek ka aiste turi, o tada galesiu pakomentuot - jeigu busiu auginus Dauguma auginsiu ir pati pirmus metus