Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Indrajos @ 2011 02 01, 14:42)
Cayanne pipirai pernai pas mane kaip piktzoles augo..

O kad cia man taip pasisektu bigsmile.gif labai jau matyt jam salygos patiko smile.gif
As tai planuoju sudziovinti ir uzsisaldyti o gal ir milteliu pasidaryti. Siaip nelabai galiu valgyti astriai, bet MB megsta imesti i padazus ar siaip i kokias savo keverzones. O jau paziurejus cia detas foto neatsilaikiau - tiek krumai, tiek kasos dziovintos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 01, 15:30)
aaagnex, turiu mini belle bordo sėklyčių... o jų daug priauga ant vieno krūmo? Tu jas balkone auginai?

kambaryj ant palangės.
Tiesa pasakius dar ir dabar gyvas, tik prastokai atrodo, nžn kaip čia su juo bus... g.gif Nu kokių 20 tai tikrai... gal kokie 3 derliai buvo ax.gif Skanios labai - sultingos tokios rolleyes.gif Ir pas mane dar parazitai užpuolę buvo, tai dėl to derlius sumenkėjo, tai manau, kad galima tikėtis iš jų nemažai... Vazoną turi maniškis 5ltr ax.gif

Šiemet gal ir balkonan kelsiu ax.gif

Atsakyti
mmm, aš tai bandysiu šiltnamyje auginti bigsmile.gif Pasisėsiu daugiau sėklyčių.. Ačiū 4u.gif O dydžio jau labai mažukės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 vasario 2011 - 16:15
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 01, 17:13)
mmm, aš tai bandysiu šiltnamyje auginti bigsmile.gif  Pasisėsiu daugiau sėklyčių..

bet jie tokie mini - nu kaip koks 1/4 paprikos o paskutiniai dar mažesni ax.gif bet šiaip nelepus... ax.gif
Atsakyti
O, jau ir atsakei, kol pataisiau žinutę bigsmile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
cili
kiek suprantu galima pirkt ten tai jei kas komeruosites saukit garsiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 01, 17:25)
cili

nu man tai šiemt jau užteks gal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 01, 16:46)
pirkau Volga. Galesiu pakomentuot rudeni.
Dar pirkau Trapez, Gourmet, uzsisakiau Fintina ir Stanley. Ai, dar King Arthur turiu.  Nesuprantu, kas man cia per gigantiskumo manija uzejus  doh.gif. Jau Valencijos turbut nebeieskosiu..
Papildyta:
kol tikruju lapeliu neisleis, nepikiuosiu. O induku pradziai uzteks ir tokiu. Bent jau as tai tikrai kol kas didesniu neisskirsiu, nes galesiu isskiraustyt is namu su vaikais ir katem, palikdama apartamentus ciliams, pomidorams, paprikoms..
Paskui, kai jau pauges, o tada jau ir atsils, ir mama i sodyba kraustysis, tada persodinsiu ir iskomandiruosiu kartu..

Ant TRAPEZ pakelio raso kad seti kono-balandzio men, kada zadi seti?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 01, 16:13)
Pas mane ju grazus miskelis sudygo, koks 15 turbut. Jei visi sulauks brandos, tai muset galesiu turguj su kajenu krepsiais stovet  blink.gif

lotuliukas.gif Tik perspėk, kur stovėsi, ateisma papirkt lotuliukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 02 01, 16:35)
as pernai tik vienus raudonus cili auginau. Sejau vasario vidury, derlius buvo rugpjucio gale - rugseji. Ne visi ciliai spejo sunokt. Tiksliau - dauguma nespejo. Uztat siemet sejau sausio men. O jau siemet prisivariau as ju kaip kvailys giros... Mergickos suselpe sekliukem, o tos sekliukes daigios be proto, pasirodo. Dabar plantacija auga - kayennu, jalapenu, habaneru, hungarian wax hot, santa fe grande, bulgarian carrot, aji, purple tiger, explosive blast ir t.t, ir pan. Puses neisvardinau dar  blink.gif
Rudeni propesorius busiu ciliu srity  didis.gif

ne, nu jūs miargos duodat doh.gif gerai, kad aš tik pomidorlige sergu, bet jaučiu nedaug trūksta, kad ir čillige apsirkčiau biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 02 01, 16:46)
Jau Valencijos turbut nebeieskosiu..

Na jeigu netyčia surasi, tai rėk, atsiras dar kam reikia biggrin.gif

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 01, 17:25)
cili

joooo, grožiai nerealūs, ypač tas little blue, pilnai galėtų pakeisti pas mane begonijas terasoj savo grožiu thumbup.gif
aš tai mielu noru kooperuočiausi, nes neturiu nei vienos rūšies čili 4u.gif tik kad vėlai atsiųs, o man jau šiemet reikėtų suspėt dar per šią savaitę nors kelis čili pasisėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 01, 17:50)
lotuliukas.gif Tik perspėk, kur stovėsi, ateisma papirkt lotuliukas.gif
ne, nu jūs miargos duodat doh.gif gerai, kad aš tik pomidorlige sergu, bet jaučiu nedaug trūksta, kad ir čillige apsirkčiau biggrin.gif

Sakai nedaug... Tai nepamiršk, kad čia Saintlina nei pusės nesurašė biggrin.gif
Aš turiu tokius:
1. Ornamental pepper
2. Cayene Long Red Thin
3. Jalapeno Tam Hot pepper
4. Jalapeno Purple
5. Habanero Orange
6. Bulgarian Carrots
7. Green jalapeno, kuris sunokes buna oranzinis
8. Aji Yellow
9. Bolivian Rainbow
10. Jamaican red
11. Purple tiger
12. Pasilla Bajio Hot pepper
13. Black Pearl
14. Santa Fe Grande
15. Meek and Mild
16. Medusa
17. Hungarian Yellow Wax
18. Santa Fe grande
19. Čili varpeliai
20. Peter Penis
21. Meedi Fuszer Csipic
22. Mini belle bordo (šitas neaštrus visai - paprika mini)
23. Koral

Dar kažkoks lietuviškų mišinys... Nu lyg ir viskas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 vasario 2011 - 17:19
ausrone nu dykas vaikas esi g.gif nori ir tyli...reikia garsiai saukt...
aaagnex blink.gif vien paprikas ir cilius tik augini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 01 vasario 2011 - 17:20
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 01, 17:50)
man jau šiemet reikėtų suspėt dar per šią savaitę nors kelis čili pasisėt biggrin.gif

Jei garsiai rėksi, gražiai prašysi, tai gal ir surinkčiau kažką... Klausk į a.ž., bet konkrečiai pavadinimais cool.gif Jei tikrai labai reik... nes aš laaabai tingiu iki pašto eit doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 vasario 2011 - 17:08