aaagnex, turiu mini belle bordo sėklyčių... o jų daug priauga ant vieno krūmo? Tu jas balkone auginai?
Cayanne pipirai pernai pas mane kaip piktzoles augo.. neturejau kur ju deti. Vaisiai gerokai didesni uz jalapenus, krumas apie pusantro metro aukscio, vaisiu labai daug. Bet daugiau neauginsiu, man jie kieti, todel nelabai skanu. Megstu sultingus, minkstucius ir astrius
QUOTE(Shania @ 2011 02 01, 14:27)
Buna, nes mano kajeno seklos Lietuvoje pirktos, berods Zaliojoj stotelej
Supratau, reiks pasidairyt
Mergaites, ir as i jusu buri prisijungsiu Nusipirkau papriku Fintina F1, geltonu, gal kuri esat auginusi, kaip derlius?
Kazin dar ne per anksti jas seti? nors kai pasiskaiciau, tai sakot, kad paprikos ilgai dygsta, letai auga...bet jei sesiu vasario pradzioj, tai i siltnami geguzes menesi jau metrines turbut reikes vezti
Kazin dar ne per anksti jas seti? nors kai pasiskaiciau, tai sakot, kad paprikos ilgai dygsta, letai auga...bet jei sesiu vasario pradzioj, tai i siltnami geguzes menesi jau metrines turbut reikes vezti
QUOTE(bitė Majaa @ 2011 02 01, 14:46)
Mergaites, ir as i jusu buri prisijungsiu Nusipirkau papriku Fintina F1, geltonu, gal kuri esat auginusi, kaip derlius?
Rašė viena, kad geros jos
Paprikas tikrai nėra per anksti sėti
QUOTE(bitė Majaa @ 2011 02 01, 15:46)
Nusipirkau ir aš šiandien šitų geltonų, sakė kad neblogi
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 01, 16:00)
ok, tuomet reikes pradet su jom krapstytis, pavasaris gal greiciau ateis dekui
QUOTE(Indrajos @ 2011 02 01, 14:42)
Cayanne pipirai pernai pas mane kaip piktzoles augo.. neturejau kur ju deti. Vaisiai gerokai didesni uz jalapenus, krumas apie pusantro metro aukscio, vaisiu labai daug. Bet daugiau neauginsiu, man jie kieti, todel nelabai skanu. Megstu sultingus, minkstucius ir astrius
1.5 m??
Pas mane ju grazus miskelis sudygo, koks 15 turbut. Jei visi sulauks brandos, tai muset galesiu turguj su kajenu krepsiais stovet
QUOTE(bitė Majaa @ 2011 02 01, 15:04)
ok, tuomet reikes pradet su jom krapstytis, pavasaris gal greiciau ateis dekui
Kiek jau beliko-kol žiūrėsi kaip jos auga, tuoj ir į šiltnamį reikės nešti
Saintlina, kiba problema?
QUOTE(samanaa @ 2011 02 01, 10:01)
O kokios rusies sejot?Po kiek laiko buna derlius?
as pernai tik vienus raudonus cili auginau. Sejau vasario vidury, derlius buvo rugpjucio gale - rugseji. Ne visi ciliai spejo sunokt. Tiksliau - dauguma nespejo. Uztat siemet sejau sausio men. O jau siemet prisivariau as ju kaip kvailys giros... Mergickos suselpe sekliukem, o tos sekliukes daigios be proto, pasirodo. Dabar plantacija auga - kayennu, jalapenu, habaneru, hungarian wax hot, santa fe grande, bulgarian carrot, aji, purple tiger, explosive blast ir t.t, ir pan. Puses neisvardinau dar
Rudeni propesorius busiu ciliu srity
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 01, 08:58)
stypsta,velniai.bet galvojau,kad taip ir turi but (tsakant,islieka stipriausi) bet jau perkeliau ant palanges.jauciu,kad niekas man nesigaus.bus gaila 'varpeliu'.man jie tokie sexy atrodo
viskas gausis, nevyk Dievo medin. Na, pastypo - na ir kas. Baika. Bus didesni
As pernai truputi zemem uzpyliau paaugusius isstypelius. Nieko, protestuojanciu nebuvo, transparantu neiskele.
saintlina, kada zadi pikuoti ciliukus?
ar dideliu induku jiems reikia,ar uzteks 100gr (vienkartiniai kur buna)
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 01, 10:59)
...o kita minėjo, kad labai gera Volga veislė, tai Žalioj stotelėj mačiau, tik labai brangios, nes hibridas. ......
pirkau Volga. Galesiu pakomentuot rudeni.
Dar pirkau Trapez, Gourmet, uzsisakiau Fintina ir Stanley. Ai, dar King Arthur turiu. Nesuprantu, kas man cia per gigantiskumo manija uzejus . Jau Valencijos turbut nebeieskosiu..
Papildyta:
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 01, 15:41)
saintlina, kada zadi pikuoti ciliukus?
kol tikruju lapeliu neisleis, nepikiuosiu. O induku pradziai uzteks ir tokiu. Bent jau as tai tikrai kol kas didesniu neisskirsiu, nes galesiu isskiraustyt is namu su vaikais ir katem, palikdama apartamentus ciliams, pomidorams, paprikoms..
Paskui, kai jau pauges, o tada jau ir atsils, ir mama i sodyba kraustysis, tada persodinsiu ir iskomandiruosiu kartu..