Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Shania @ 2011 02 01, 13:41)
Sveikos cilininkes ir pipirininkes smile.gif
Noreciau paklausti del kajeno pipiru, gal kuri auginote, ar labai auksti auga? Auginciau balkone. Ir siaip ar skoniu ir derliumi patenkintos buvot?  rolleyes.gif

Dėl kajenų mano nuomonė tokia:
Dera gerai, gana greitai pradeda žydėt. Nesunkiai apsidulkina, man skanūs... na nėra labai aštrūs, tik plonasieniai, bet ant sumuštinio užsidėt visai nieko ax.gif
Aukštoki... Bet tarkim už jelapeną - mažesni blush2.gif

auginau balkone... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 vasario 2011 - 12:45
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 01, 13:33)
mes neauginsim biggrin.gif , auginsiu aš mirksiukas.gif
O auginsiu pagrinde balkone, pietiniam, nestiklintam, 4 aukšte... ax.gif
Kas jau tikrai netilps - vešiu pas tėvus, kišiu visur ir į vazonus ir į daržą cool.gif Tik šiltnamyj sakė nepriims biggrin.gif
Papildyta:

kaip kada išeina... ax.gif  Net nežinau kaip atsakyt... na jei dabar pasėjus, tai maždaug birželio pabaigoj jau turėtų pradėt vest... Liepą manau jau bus galima ir paragaut g.gif

Ir dar - nelabai aštrūs, bet gerai derantys, tai jalapenai ax.gif Tik auginant bakone - reikia nepamiršt, kad jie dideli auga - iki metro aukščio... tai reikia parūpint atramas ir vazoną nemažiau 5 ltr ax.gif

Matai man neina kreiptis "tu" i nepazystama zmogu biggrin.gif nu bet pasitaisysiu biggrin.gif
O jeigu imti is zemaugiu cili tinkanciu auginti balkone ir vidutinio astrumo,tarkim geltoni,oranziniai,tai kurie butu tinkamiausi? mano balkonas istiklintas ir dar pietinej pusej,tai buna labai karsta. Aisku esant reikalui galima vedinti ar pernesti kitur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 01 vasario 2011 - 13:13
QUOTE(samanaa @ 2011 02 01, 12:58)
O paprikas kur jus auginat? na pradzioj turbut kambary kol sudygsta, o paskui i darza? as labai noreciau balkone pabandyt. Kazigautusi kas nors? g.gif

aš tai paprikas šiltnamyje ir lauke auginu, o balkone nesu auginusi g.gif

QUOTE(samanaa @ 2011 02 01, 13:26)
o jie po kiek laiko vaisius subrandina? as sioj srity zalia,tai ir klausineju... blush2.gif

nu čia gal ir nuo veislės priklauso, vienos ankstyvos, kitos - vidutinio vėlyvumo, kitoj pusėj pakelio sėklyčių paprastai rašo kiek dienų vegetacijos periodas trunka mirksiukas.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 01, 13:33)
Ir dar - nelabai aštrūs, bet gerai derantys, tai jalapenai ax.gif Tik auginant bakone - reikia nepamiršt, kad jie dideli auga - iki metro aukščio... tai reikia parūpint atramas ir vazoną nemažiau 5 ltr ax.gif

o lauke juos galima augint g.gif eina sau kokie aukšti g.gif o būna Lietuvoj pirkt kajeno ir jelapeno čiliukų?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 01, 12:44)

Butent tokiu ir reikia, aciu uz info. Bandysiu ir as siemet.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 01, 14:18)
o lauke juos galima augint g.gif eina sau kokie aukšti g.gif o būna Lietuvoj pirkt kajeno ir jelapeno čiliukų?

galima mirksiukas.gif
Kajeno būna, jalapeno ne... Na nebent šiais metais atsiradę būtų, bet negirdėjau ir nemačiau niekur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 vasario 2011 - 13:25
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 01, 13:18)
o būna Lietuvoj pirkt kajeno ir jelapeno čiliukų?

Buna, nes mano kajeno seklos Lietuvoje pirktos, berods Zaliojoj stotelej g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 02 01, 14:01)
Matai man neina kreiptis "tu" i nepazystama zmogu biggrin.gif nu bet pasitaisysiu biggrin.gif
O jeigu imti is zemaugiu cili tinkanciu auginti balkone ir vidutinio astrumo,tarkim geltoni,oranziniai,tai kurie butu tinkamiausi? mano balkonas istiklintas ir dar pietinej pusej,tai buna labai karsta. Aisku esant reikalui galima vedinti ar pernesti kitur...

Žemaūgiai būna aštresni.. nežinau net kodėl... Gal, kad mmažas pipiriukas, tai gaunasi, kad sėklytės arčiau... o aštrumas būtent nuo jų būna...

Gal Ex ką rekomenduos - nesumastau, ką čia tokio žemaūgio neaštraus pasiūlyt...

o šiaip - kam augint čili, jei nori, kad jis neaštrus būtų cool.gif

Dėl spalvų neatsimenu kokios jos yra - pagrinde dauguma raudoni, violetiniai pas mane ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 vasario 2011 - 13:29
Aš čia pirkau:
http://www.e-seklos....de_cayenne?p=10

O kur tų jelapenų gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 02 01, 14:31)
Aš čia pirkau:
http://www.e-seklos....de_cayenne?p=10

O kur tų jelapenų gaut?  g.gif

pirkt užsienyj... galima dar bandyt Maximoj pipiriuką pirkt - esu mačius, ten keli pipiriukai apie 6lt kainuoja... Būna skirtingi...

Aš parsisiunčiau iš ebay ax.gif

galima iš čia pirkt:
http://www.sodai.lie...us.paprika.html

tik tie trumpieji pas mane visai apvalūs užaugo pernai ir visai neaštrūs, derlius menkas, o krūmas baisiai didelis užaugo ax.gif

ir tiek, kur belle - tai neaštrieji, o paprikos mirksiukas.gif Tik, kad miniatiūrinės ax.gif Beje - šitas - rekomenduoju, kas norit neaštrių cool.gif

Jei iš Kauno esi - rašyk man a.ž. blush2.gif Arba, jeigu Vilniuj gyveni ir 6dienį ant tauro kalno pasiimt gali - irgi rašyt gali...

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 01, 14:28)
Žemaūgiai būna aštresni.. nežinau net kodėl... Gal, kad mmažas pipiriukas, tai gaunasi, kad sėklytės arčiau... o aštrumas būtent nuo jų būna...

Gal Ex ką rekomenduos - nesumastau, ką čia tokio žemaūgio neaštraus pasiūlyt...

o šiaip - kam augint čili, jei nori, kad jis neaštrus būtų cool.gif

Dėl spalvų neatsimenu kokios jos yra - pagrinde dauguma raudoni, violetiniai pas mane ax.gif

reiks gal ir astresniu viena krumoksni uzsiaugint thumbup.gif
O siaip tai nusipirkau ankstyvos veisles saldziu papriku seklu TRAPEZ,meginsiu. Gal kuri bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 01 vasario 2011 - 13:52
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 01, 13:38)
pirkt užsienyj... galima dar bandyt Maximoj pipiriuką pirkt - esu mačius, ten keli pipiriukai apie 6lt kainuoja... Būna skirtingi...

Aš parsisiunčiau iš ebay ax.gif

galima iš čia pirkt:
http://www.sodai.lie...us.paprika.html

tik tie trumpieji pas mane visai apvalūs užaugo pernai ir visai neaštrūs, derlius menkas, o krūmas baisiai didelis užaugo ax.gif

ir tiek, kur belle - tai neaštrieji, o paprikos mirksiukas.gif Tik, kad miniatiūrinės ax.gif Beje - šitas - rekomenduoju, kas norit neaštrių cool.gif

Jei iš Kauno esi - rašyk man a.ž. blush2.gif Arba, jeigu Vilniuj gyveni ir 6dienį ant tauro kalno pasiimt gali - irgi rašyt gali...

O dėkui 4u.gif Iš pakaunės aš... Pamąstysiu... Nes jei į Loretos sodus įsisuksiu doh.gif O gal reikia... blush2.gif
Atsakyti
Maciau pirkti pipirus Sperli firmos "Jalahot". Tai cia jalapeno pipirai ar ne? Kelios seklytes kainavo 15 lt.
Atsakyti