Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(saintlina @ 2011 02 01, 09:36)
o tau jie nestypsta ant radiatoriaus?  blink.gif  Aš perkėliau ant palangės vos sudygusius, ir tai pastypę.
Bje, sudygo visos veislės, kurias sėjau  thumbup.gif  Sėklų neskaičiavau, bet daigumas, manyciau artimas šimtaprocentiniam.

O kokios rusies sejot?Po kiek laiko buna derlius? ax.gif
Atsakyti
Vis ieškau Valencia paprikų-niekur nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 31, 17:34)
o siaip Lietuvoj su seklom beda...  unsure.gif

o iš kur perkat?
mane labai tos neįprastos formos pipiriukai domina, kur pomidorų temoj nuotraukos buvo įkeltos biggrin.gif
ar ne per vėlu dar čili pipiriukų pasisėt būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 01, 10:16)
ar ne per vėlu dar čili pipiriukų pasisėt būtų g.gif

as sejau ciulius ir paprikas sausio 20,tai ciuliukai man islindo greiciau uz paprikas.bet dar zadu pakartotinai seti vasario 10(nes galvoju nieko man nesigaus is pirmos sejos unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 02 01, 11:21)
as sejau ciulius ir paprikas sausio 20,tai ciuliukai man islindo greiciau uz paprikas.bet dar zadu pakartotinai seti vasario 10(nes galvoju nieko man nesigaus is pirmos sejos unsure.gif )

nu tai gerai, dar spėsiu kokių sėklikių gaut 4u.gif o kokias daugiausia veisles sėjat? maniškis tai labai aštrias mėgsta, o man tai pačios švelniausios reikėtų, nes man ir keli gabaliukai piri piri pipiriuko šašlyke tokio aštrumo suteikia, kad burna iškart išdega biggrin.gif
Atsakyti
Iš kur gavau? Daugumą veislių iš forumiečių... Keitėms ir susitikę ir paštu rolleyes.gif
Dar kelias veisles siunčiausi... ax.gif

Sėt nevėlu cool.gif Aš dar tik 4 veisles pasėjau, o turiu apie 20 veislių... ax.gif

Tuos kur tave domina gavau iš Ex, o ji gavo is Ra, man rodos ir man kelias sėklytes perleido cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 01, 11:27)
Iš kur gavau? Daugumą veislių iš forumiečių... Keitėms ir susitikę ir paštu rolleyes.gif

Sėt nevėlu cool.gif Aš dar tik 4 veisles pasėjau, o turiu apie 20 veislių...  ax.gif

Tuos kur tave domina gavau iš Ex, o ji gavo is Ra, man rodos ir man kelias sėklytes perleido cool.gif

Nu reiks eit ir man laišku rašyti merginoms, labai jau man jų užsireikė biggrin.gif o čiliukų nesu dar auginusi, man čia naujiena , tai ir veislių nelabai gerai žinau, o va paprikose turiu jau patirties smile.gif
Aš tai šiemet naują veislę paprikų pasisėjau, itališką, pardėj viena moteris labai išgyrė, sakė kad super gera ir paprikos auga keturiais aukštais, pavadinimas Quadro D'Asti Rosso (manau, kad galima rast kokiam Shetelige) o kita minėjo, kad labai gera Volga veislė, tai Žalioj stotelėj mačiau, tik labai brangios, nes hibridas. Dar sėju Topaz veislę, bet ta tokia įprastinė. Apsižiūrėjau, kad geltonų visai neturiu, tai reiks eit tos Valenzios ieškot biggrin.gif
Atsakyti
Aš raudonų jau nebenoriu-užteks kiek turiu. Labai norėčiau gerų geltonos (ar) ir oranžinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 01, 11:59)
Nu reiks eit ir man laišku rašyti merginoms, labai jau man jų užsireikė biggrin.gif o čiliukų nesu dar auginusi, man čia naujiena , tai ir veislių nelabai gerai žinau, o va paprikose turiu jau patirties smile.gif
Aš tai šiemet naują veislę paprikų pasisėjau, itališką,  pardėj viena moteris labai išgyrė, sakė kad super gera ir paprikos auga keturiais aukštais, pavadinimas Quadro D'Asti Rosso (manau, kad galima rast kokiam Shetelige) o kita minėjo, kad labai gera Volga veislė, tai Žalioj stotelėj mačiau, tik labai brangios, nes hibridas. Dar sėju Topaz veislę, bet ta tokia įprastinė. Apsižiūrėjau, kad geltonų visai neturiu, tai reiks eit tos Valenzios ieškot biggrin.gif

O paprikas kur jus auginat? na pradzioj turbut kambary kol sudygsta, o paskui i darza? as labai noreciau balkone pabandyt. Kazigautusi kas nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 01, 11:27)

Sėt nevėlu cool.gif Aš dar tik 4 veisles pasėjau, o turiu apie 20 veislių...  ax.gif

o jie po kiek laiko vaisius subrandina? as sioj srity zalia,tai ir klausineju... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 01 vasario 2011 - 12:29
QUOTE(samanaa @ 2011 02 01, 13:26)
O jus kaip suprantu darze siltnamy auginat? gal zinot is ciliuku kokia veisle kur gerai deretu ir nebutu labai astrus?

mes neauginsim biggrin.gif , auginsiu aš mirksiukas.gif
O auginsiu pagrinde balkone, pietiniam, nestiklintam, 4 aukšte... ax.gif
Kas jau tikrai netilps - vešiu pas tėvus, kišiu visur ir į vazonus ir į daržą cool.gif Tik šiltnamyj sakė nepriims biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(samanaa @ 2011 02 01, 13:26)
o jie po kiek laiko vaisius subrandina? as sioj srity zalia,tai ir klausineju... blush2.gif

kaip kada išeina... ax.gif Net nežinau kaip atsakyt... na jei dabar pasėjus, tai maždaug birželio pabaigoj jau turėtų pradėt vest... Liepą manau jau bus galima ir paragaut g.gif

Ir dar - nelabai aštrūs, bet gerai derantys, tai jalapenai ax.gif Tik auginant bakone - reikia nepamiršt, kad jie dideli auga - iki metro aukščio... tai reikia parūpint atramas ir vazoną nemažiau 5 ltr ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 vasario 2011 - 12:37
Sveikos cilininkes ir pipirininkes smile.gif
Noreciau paklausti del kajeno pipiru, gal kuri auginote, ar labai auksti auga? Auginciau balkone. Ir siaip ar skoniu ir derliumi patenkintos buvot? rolleyes.gif
Atsakyti