Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(anemone @ 2011 01 27, 16:49)
CORNO ROSSO

Jau 3 metus auginu . Jos l ankstyvos , skanios . Ir dar vienas privalumas , kad l tinka dziovinimui ziemai , nes turi plona sienele . Kam rekomendavau visiem l patiko .

o patys augalai auksti, ar reikalingos atramos ? galvoju gal balkone augint, bet jei ten ant augalo uzauga kokie 4 paprikiukai, tai gal geriau daugiau ciliuku, kad tik vietos be reikalo neeikvot g.gif
Atsakyti
Noriu jūsų pasiklausti. Vis skaičau skaičiau jūsų temelę ir susigundžiau nusipirkti aštriųjų pipiriukų. Nusipirkau skirtų į lauką ir dar kambarinių čiliukų. Tik grįžus namo skaitau blush2.gif , o ten, kad jos valgomos nieko neparašyta. Žalioj stotelėje sakė, kad valgomos. O aš jums net pavadinimo pasakyt negaliu nes nėra, tik kitoje pakuotės pusėje parašyta "MIŠINYS".

Gal kas nors panašias augino ir žinot, ar jos valgomos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2011 01 28, 12:28)
o patys augalai auksti, ar reikalingos atramos ? galvoju gal balkone augint, bet jei ten ant augalo uzauga kokie 4 paprikiukai, tai gal geriau daugiau ciliuku, kad tik vietos be reikalo neeikvot g.gif

As auginau kokius 3 metus... bet daugiau 3 papriku ant vieno daigo neuzaugo... siemet neauginsiu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, jau seniai skaitineju jusu temute ir susigundziau pati pabandyt augint pipiriukus smile.gif Esu auginusi keleta papriku , bet niekada nesidomejau ju rusimis , paprasciausiai nusipirkdavau daigu pas bobutes turguj ir tiek.Ciliuku visai neauginau. O dabar kai perziurejau sia tema ir tiek daug visko prisiskaiciau... doh.gif
ar priimsit i savo bureli? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miklee @ 2011 01 28, 16:20)
ar priimsit i savo bureli?

Sveika prisijungus 4u.gif

merginos, kas cia dejavot kad astrumo chiliuose truksta g.gif

medituoja pas mane nuo rudens ant palanges oranzinis habaneris (turbut). vazonelyje.... aplipes chiliukais... mazais tokiais, nes nebeauga ( o ir nepalaistau as jo blush2.gif ) . galvoju nuskinsiu viena, paziuresiu ar bent seklu yra. nuskyniau, pralauziau- seklu nera... galvoju be seklu tai ir astrumo turbut nebus- lyztelejau....
pusvalandi liezuvi pakaitom ploviau vandeniu ir mirkiau piene, ir vel vandeniu ir vel piene... o tik neplaunu tai ziaurus seiletekis, seiliu nuryt neimannoma nes gerkle ima grauzt..... uch... ir kam cia astrumo truko????? ateikit -pavaishinsiu -kabo dar kokie 15 pipiriuku cool.gif

sedziu liezuvi ishkishus, asaros bega, juokas ima blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 28 sausio 2011 - 15:50
blush2.gif Cia turbut man truko... habanera ir as siemet sodinsiu tongue.gif Tai rudeni ataiskaita duosiu, jei kas uzaugs... Nes jauciu pas mane bus ciliu plantacija doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 28, 16:52)
blush2.gif Cia turbut man truko... habanera ir as siemet sodinsiu tongue.gif  Tai rudeni ataiskaita duosiu, jei kas uzaugs... Nes jauciu pas mane bus ciliu plantacija doh.gif  lotuliukas.gif

doh.gif na, aishku nesciom moterishkem tik ir truksta habaneriu prisivalgyt lotuliukas.gif

jau maniau reikes liezuvio donoro ieshkotis ir transplantacija daryt.....

niekaip nesuprantu ko as ta habaneri apskritai auginu g.gif doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei paciai netiks-vyra maitinsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 28, 16:48)
..medituoja pas mane nuo rudens ant palanges oranzinis habaneris (turbut). vazonelyje.... aplipes chiliukais... mazais tokiais, nes nebeauga..

Medituoja ir pas mane taviškis habaneras smile.gif vienas čiliukas kabo toks užsikonservavęs.. mumija.. gražus.. rolleyes.gif nevalgau - nemėgstu bambioškių.. tongue.gif Sėklų, aišku, nebus - pastebėjau, kad žiemos laikotarpiu nesubrandina.
Mano vėliau sunokę čili-varpeliai irgi sėklų neturėjo, sunykusios, pajuodusios buvo..

Pasikartosiu dar kartą - kažkuriai (atleiskit, neprisimenu niko blush2.gif daug kam siunčiau...tiesiog susipainiojau..) esu žadėjusi čili sėklučių. Jei dar reikia, atsiliepkit, parašykit a/ž.
Atsakyti
nugi ka as sumasciau, tiksliau klausimas pasistojo g.gif o kazin ciline degtine is zarnyno parazytu neisvaro?gal kuri uzskaicius? g.gif
Atsakyti
inmesk habanerių pora degtintytėn, tai ir žarnyną išvarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 30, 12:23)
inmesk habanerių pora degtintytėn, tai ir žarnyną išvarysi  biggrin.gif

nu neturiu, siemet tik auginsiu g.gif
Atsakyti