Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(aaagnex @ 2011 01 27, 11:21)
Ex - skaičiavai kiek rūšių turi?  biggrin.gif Aš tai jau nedrįstu cool.gif

Jau nebežinau.... unsure.gif tikrai daug. Netgi manau kai kurių nesėt, nes tarpusavyje kai kurios veislės panašios. Bet vistiek neprotingai daug gaunasi... doh.gif Et, sėsiu kiek gausis, o paskui žiūrėsiu kur dėt smile.gif
Atsakyti
Blyn, jaučiu ir man tų Valencia reikia g.gif Nes visos raudonos pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 01 27, 10:21)
Štai čia Valencia. Vaisių dydis maždaug 0.5-0.7 l stiklainiuko dydžio.

aha, paprikiukai akurat kaip parduotuvėse tie didžiuliai geltoni būna thumbup.gif Pas mane kai draugai vasarą buvo atvažiavę, netikėjo, kad čia mano augintos, kol į šiltnamį nenuvedžiau.
Pernai ir aš jas pirkau ar Maximoj, ar Žaliajam centre. Bet šiemet jų nesimato g.gif
Atsakyti
O kiek vaisių ant vieno augaliuko maždaug subrandino jos? Jos aukštos? Reikėjo paremti?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 27, 11:58)
O kiek.....

Pernai tai aš šitų paprikų neturėjau, bet prieš tai kai kasmet auginau, tai derėjo gerai. Pirmosios paprikos pačios stambiausios. Pagaliukus įsmeigdavau, nes krūmo šakos tokio svorio tiesiog neatlaikydavo.. Ant krūmo palikdavau ne daugiau 3-4 šakas, kai kada tik 2.. Vaisiai labai storasieniai, sultingi, saldūs, neturi paprikoms būdingo "kartumo".
Bla-bla-bla...prigyriau, o kur jų gaut dabar, tai nežinau...
Jei kuri užmatysit, šūktelkit - jau kitiems metams pirksiu...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 27, 10:58)
O kiek vaisių ant vieno augaliuko maždaug subrandino jos? Jos aukštos? Reikėjo paremti?

nebuvo labai aukštos pas mane. Iki kelių maždaug. Bet kai primezgė vaisių, tai kelios nulūžo. Tada tvirtinau prie atramų.

Ex, jei rasiu, atsiųsiu pioneer.gif
Atsakyti
Aš ir jei rasiu-galėsiu atsiųsti biggrin.gif Saintlina, rėk, jei rasi biggrin.gif
Atsakyti
CORNO ROSSO

Jau 3 metus auginu . Jos l ankstyvos , skanios . Ir dar vienas privalumas , kad l tinka dziovinimui ziemai , nes turi plona sienele . Kam rekomendavau visiem l patiko .
Atsakyti
4u.gif kazi,-o paprikos su baklazanais viename siltnamiuke draugautu g.gif meginsiu paprikom rimciau uzsiimti,nes labai megstam rolleyes.gif
Atsakyti
Pernai auginau paprikas ir baklažanus viename šiltnamyje. Draugavo,nesipyko. Derlius abiejų buvo geras !
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 01 28, 00:32)
Pernai auginau paprikas ir baklažanus viename šiltnamyje. Draugavo,nesipyko. Derlius abiejų buvo geras !

o, kaip gerai butu-toki mixa noriu siemet padaryti bigsmile.gif kad tik gautusi...
Atsakyti
QUOTE(RITUTE#1 @ 2011 01 28, 00:40)
o, kaip gerai butu-toki mixa noriu siemet padaryti bigsmile.gif kad tik gautusi...

Ir aš kartu sodinau ax.gif
Atsakyti