Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(AisteZ @ 2011 01 26, 21:41)
Merginos, Aaagnex, Edexa ir kitos, kurios turi kruva ciliu prikaupusios, ar visas rusis planuojate seti? bigsmile.gif Nes as pasimetus, nezinau ka daryt... ax.gif

Reikia visas sėt. Kam dabar tos sėklos stovės... Tėvas sakė, kad galėsiu jeigu ką pas juos darže pora lysvių užsiimt kokiems noriu eksperimentams... biggrin.gif

Tik vat visų sėklų, tai jau tikrai ne...

Kajenus ir jalapenus 2 rūšių jau pasėjau... Bet dar n rūšių likę - jau net neskaičiavau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 26, 20:47)
Bet ir naujame bute palangių greitai pritrūks  cool.gif

Gal kol pritrūksiu, tikiuosi namas stovės blush2.gif

QUOTE(Pentarda @ 2011 01 26, 22:19)
issirinkau tuos kur  veda iki salnu California Wonder

dar tiko man si nuomone  .."Corno Rosso - man patiko,  dar ir Shetelig hibridą vieną -Kostas F1 nusipirkau (pernai irgi sėjau - laaabai ilgos paprikos užaugo, viena apie 25 cm"

Corno Rosso aprašymas - Itališka veislė. Vaisiai smailėjantys, sultingi, labai saldaus ir malonaus skonio, vidutinio storio sienelėmis. Ypač tinka patiekalams puošti.
Va kokias pirkusi esu:
Corno Rosso sėklos

QUOTE(saintlina @ 2011 01 26, 22:34)
California Wonder rasit bet kurioj sėklų parduotuvėj ir prekybos centruose.
O va Corno Rosso ir Kostas tai net neįsivaizduoju, kur Madmuazele pirko. Shetelige šiemet tokių nemačiau.

Corno Rosso paprastoje sėklų parduotuvėje pirkau... Ir kainavo jos apie pora litų. Patiko aprašymas, o ir šioje temoje gyrė. Jos ankstyvos.

Kostas F1 pirkau Shetelige, prieš savaitę... Blogai žiūrėjai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 sausio 2011 - 09:12
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 27, 09:10)

Kostas F1 pirkau Shetelige, prieš savaitę... Blogai žiūrėjai tongue.gif

ale tu matai, pražioplinau.. gal dar ko gero neužmačiau???
Matyt, susidomėjimas paprikomis dar toli gražu ne toks kaip pomidorais.. Iš tiesų paprikose nelabai susigaudau dar. Žiūriu aprašymuose, kad būtų derlingos ir skanios. Šiaip man daugiau konservavimui jų reik.
Atsakyti
Matai, kai jau pernai auginau, tai žinau jas... dar California Wonder aprašymas sugundė... o kitų nelabai žvalgiausi. Pakaks ir tiek ax.gif Šiltnamis ne guminis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 01 26, 21:41)
Merginos, Aaagnex, Edexa ir kitos, kurios turi kruva ciliu prikaupusios, ar visas rusis planuojate seti? bigsmile.gif Nes as pasimetus, nezinau ka daryt... ax.gif

Matai, kol pomidorai dar nesėti, tai turiu vietos ir jau sėju..sėju..sėju.. pažiūriu - ogi dar antra tiek liko..ima neviltis..vėl sėju unsure.gif
..paprikas sėju, dar ne visas, bet jau nuo kai kurių pradedu. Gyvas velnias jų.. kažko reiks atsisakyt..
Čili auginsiu daug rūšių, sėju daug, bet bus tikrai per daug - kai reiks pikuoti, atsirinksiu ko labiau ir daugiau reik, kitus tiesiog mesiu lauk.
Atsakyti
Edex, o kokias paprikas sodini? Pamenu, lyg gyrei Stanley, Fintina ir Valencia. Šiemet nei vienų sėklų niekur nemačiau doh.gif
Nors Valencia man pernai mažiau derėjo už California wonder, ale skanesnė buvo.. Kitų dviejų nebandžiau..
Atsakyti
Parodykit kaip tos "Valencia" atrodo? O kuo jos skanesnės?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 27, 11:14)
Stanley, Fintina ir Valencia.

Tai tos pačios ir yra. Pernai pirkau sėklas. VALENCIA tada radau Ž.St., tik jau vėloka sėt buvo, tai šiems metams liko.
Pernai man išvis su paprikom pravalas buvo per šuns kvailiones, tai nieko gero pasakyt negaliu.
Ai, dar turiu CHOCOLATE tokias, nežinau nei skonio, nei kaip dera, pirmąkart auginsiu.
Šiaip oranžinės ir geltonos man skaniausios. VALENCIA - nepamainoma.

user posted image

Štai čia Valencia. Vaisių dydis maždaug 0.5-0.7 l stiklainiuko dydžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 27 sausio 2011 - 10:27
Ex - skaičiavai kiek rūšių turi? biggrin.gif Aš tai jau nedrįstu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 27 sausio 2011 - 10:22
Ai, dar vis kirba klausimas, gal kas auginot tas tamsias (lyg juodos, lyg tamsiai violetinės) paprikas? Verta? Vis pasižiūriu į sėklas, bet kažkaip nedrįstu pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 27, 11:24)
Ai, dar vis kirba klausimas, gal kas auginot tas tamsias (lyg juodos, lyg tamsiai violetinės) paprikas? Verta? Vis pasižiūriu į sėklas, bet kažkaip nedrįstu pirkti g.gif

Aš turėjau vazone - šnipštas gavosi. Anytai buvau nuvežus - augino šiltnamyj, bet su pernai metų vasara, tai irgi nieko gero neišėjo... Šiaip man nepatiko skoniu ir augimu... ax.gif

Atsakyti
Aš pernai sodinau Gloria raudonos, labai patiko thumbup.gif
O geltonųjų nežinau, nes buvau gavusi iš bendradarbės sėklytes ax.gif
Atsakyti